9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Actie: Schrijf een blog & win!

De winnaars zijn... 

Wat onwijs veel leuke blogs hebben wij de afgelopen periode ontvangen. Het was een feestje om te lezen. Wij hebben ontzettend interessante dingen gelezen over onder andere Budapest, Rome, Valencia en Stockholm. Uit alle inschrijvingen hebben we de leukste geselecteerd en die belonen wij met een stedentrip voor 2 personen. Iedereen bedankt voor jullie deelname! Lees snel verder of jij in de prijzen bent gevallen.. 

De 2 winnaars van een stedentrip voor 2 personen naar een stad naar keuze

Uit alle inzendingen vielen 2 blogs ons heel erg op. Deze blogs zijn op zo'n leuke en creatieve manier geschreven. Wij waren het unaniem met elkaar eens dat deze moesten winnen. En dan nu... de winnaars zijn: 

Reisstemming

reisstemming
http://www.reisstemming.nl/5-verborgen-hotspots-in-boedapest-voor-een-onvergetelijke-stedentrip/

Reismuts

reismuts1
https://www.reismuts.nl/favoriete-stedentrip-rome/

Van harte gefeliciteerd Reisstemming en Reismuts met het winnen van deze prijs! Wij nemen via de mail contact met jullie op om de reis in te plannen. 

De 5 winnaars van een plaatsing van je blog op onze site

Naast de twee winnaars van de stedentrip waren er nog veel meer leuke blogs ingestuurd. De vijf leukste blogs zullen wij de komende weken op onze site plaatsen en onder de aandacht brengen via onze social mediakanalen. De 5 bloggers die zichzelf terug kunnen vinden op onze site zijn: 

Happy Age

happy-age
https://www.happyage.nl/travel/3-redenen-waarom-berlijn-de-ideale-stedentrip-is-review-stedentrip-berlijn/

MamaScrapelle

Mamascrapelle
https://www.mamascrapelle.nl/stedentrip-naar-valencia/

Dertigers.nl

Dertigers
https://dertigers.nl/stedentrip-dublin/

All Kinds of Things

all-kinds-of-things
https://allkindsofthings.nl/wat-te-doen-in-milaan/

Mama's Liefste

https://mamasliefste.nl/reizen/new-york-stedentrip/

De komende weken zullen we elke week een van de 5 blogs in de spotlight zetten op onze website en onze socials. Dus winnaars, houd ons in de gaten en dan zie jij jezelf binnenkort op onze site! 

Blogs die niet gewonnen hebben, maar wel het toelichten waard zijn: 

De volgende blogs hebben helaas niet gewonnen, maar vonden wij wel heel leuk en hebben zeker een plekje in het zonnetje verdiend. Jullie ook heel erg bedankt voor het meedoen en het schrijven van een leuke blog!

Anne Travel Foodie

Anne-Travelfoodie
https://annetravelfoodie.com/london/

Tips voor jou

tips voor jou
https://tipsvoorjou.com/stedentrip-fez-waan-je-even-in-een-andere-wereld/

Foodguerrilla.nl

foodguerrilla.nl
https://www.foodguerrilla.nl/stedentrip-lissabon/

Schrijfelarij

Schrijfelarij
https://schrijfelarij.wordpress.com/2017/10/27/chipmunks-in-hydepark/

Vrouwenpower

Vrouwenpower
https://www.vrouwenpower.nl/stedentrip-maken/

Baby & Kind

baby & kind
https://www.babyenkind.nl/met-de-kinderen-naar-londen-of-parijs/

MamaScrapelle

baby & kind
https://www.mamascrapelle.nl/kindvriendelijk-stockholm/

Moderne Mannen

Moderne mannen
https://www.modernemannen.nl/stedentrip-barcelona/

The Spiral

The Spiral
https://thespiral.eu/stedentrip-berlijn/

Alle winnaars van harte gefeliciteerd met het winnen van jullie prijs. Ook de rest willen wij via deze weg bedanken voor het meedoen. Niet getreurd, binnenkort komt er weer een leuke winactie aan. Houd onze socials dus in de gaten! 

* Actie is gesloten *

Word jij ook altijd zo enthousiast van reizen? En wil jij altijd gelijk je tips over een bestemming delen? Dan is deze actie je op het lijf geschreven! Deel met ons jouw leukste tips over een Bebsy bestemming in een blog en maak kans op een reis. 

Wat zijn de prijzen?

2 hoofdprijzen van een stedentrip voor twee personen
5 prijzen van een plaatsing van je blog op onze website
10 prijzen van een vermelding van je blog en artikel op onze website

Hoe doe je mee met de actie?

Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een blog. Schrijf op je blog een artikel over een Bebsy bestemming en link hierin naar onze website. Dit mag over elke bestemming gaan die wij aanbieden op de site. Deel in deze blog jouw beste tips, geheime plekjes, leuke bezienswaardigheden, noem het maar op. De leukste blogs belonen wij met een van de bovenstaande prijzen. 

Dat is nog eens een leuke manier om goedkoop op reis te gaan en je blog in het zonnetje te zetten!

Vergeet ook niet de actie te delen onder je volgens om zo je winkans te vergroten! Onder het laatste veld in het formulier kunnen je volgers jouw naam vermelden.

Doe mee en win een reis!

Wat is je e-mailadres?
Wat is de link van je geschreven blog op je site?
Over welke Bebsy bestemming gaat je blog?
Naar welke pagina van Bebsy verwijs je?
Via wie of wat ben je in aanraking gekomen met deze actie?

Voorwaarden deelname: 

  • In je blog dient minimaal 1 link naar Bebsy geplaatst te worden. Deze link gaat naar de bestemming waarover je schrijft in je blog.
  • De anchor text van de link dient de bestemming in zich te hebben. Voorkeur gaat uit naar stedentrip, zonvakantie of fly en drive gevolgd door de bestemming. Bijvoorbeeld: Stedentrip Rome, Zonvakantie Mallorca etc. 
  • Het moet een vaste link zijn. Na de actieperiode dient deze te blijven staan.
  • Om deel te nemen, dient het bovenstaande formulier ingevuld te worden met de juiste gegevens. 
  • De actie loopt van 6 januari 2020 tot en met 14 februari 2020. De winnaars worden op 28 februari 2020 bekend gemaakt. 

Bij deelname aan de actie ga je akkoord met de algemene voorwaarden:

Algemene voorwaarden voor deelname aan de Winactie van Bebsy.nl

1. De organisator van deze wedstrijd is het bedrijf Clicksupply Travel BV te Halfweg.

2. Deelname is kosteloos en zonder verplichting tot aankoop van goederen of diensten. Door deelname aan de winactie accepteert de gebruiker deze algemene voorwaarden. Per deelnemer is slechts één deelname geldig. Bebsy behoudt zich het recht voor om je zonder opgave van redenen op enig moment te diskwalificeren of jouw deelname te weigeren, dan wel prijzen niet uit te keren, bijvoorbeeld in het geval dat je één van deze algemene voorwaarden overtreedt, de actie probeert te manipuleren dan wel op een andere onwettelijke manier de actie probeert te beïnvloeden.

3. Deelname staat open voor personen die bij deelname minstens 18 jaar of ouder zijn. De deelnemer van het spel is de persoon die is gebonden aan het e-mailadres, welke is gebruikt om deel te kunnen nemen aan de wedstrijd.

4. a. De hoofdprijs bestaat uit 2 retourtickets vanaf een Nederlandse, Belgische of Duitse luchthaven naar een gekozen bestemming en 2 overnachtingen in minimaal een driesterrenhotel met een goede beoordeling en een goede verbinding met het centrum (exclusief toeristenbelasting, dit dient de winnaar ter plaatse zelf te voldoen). Reis is op basis van beschikbaarheid en heeft een maximale waarde van 449,- euro. De bestemming wordt in overleg met de prijswinnaar uitgekozen. De uitslag kan niet worden beïnvloed door veelvuldige deelname.

b. 5 prijzen voor een plaatsing van je blog op onze site. Je geschreven blog wordt op onze site geplaatst en gedeeld onder onze klanten en volgers. Blog komt ook voorbij op onze social media. 

c. 10 prijzen van een vermelding van je blog en artikel op onze site. In een blogbericht lichten wij de 10 leukste inzendingen extra uit. Deze worden vermeld met de naam van het blog en een logo.

5. De winactie loopt van 6 januari 2020 tot en met 14 februari 2020. Op 28 februari 2020 worden de winnaars bekend gemaakt. 

6. De finalist heeft 3 dagen de tijd om te reageren. Na deze termijn behoudt Bebsy zich het recht om een nieuwe finalist te kiezen. Bebsy is niet verantwoordelijk voor het niet ontvangen of te laat lezen van berichten. Door het accepteren van de prijs, gaat de uiteindelijke winnaar ermee akkoord dat zijn/haar naam naar redelijkheid kan worden gebruikt voor promotionele doeleinden zonder enige compensatie.

7. De uitslag van de winactie zal via de website van Bebsy en via de e-mail bekend worden gemaakt. Bij deelname ga je akkoord dat jouw naam als winnaar bekend kan worden gemaakt op onze social media kanalen. De winnaar zal worden gecontacteerd door Bebsy om eventuele ontbrekende gegevens te verkrijgen en zo de verdere afhandeling van de prijs te kunnen bewerkstelligen.

8. Met deelname aan de actie geeft je Bebsy expliciet toestemming om vrij van rechten je blog te gebruiken op de website en social media kanalen.

9. De prijs is niet overdraagbaar of inwisselbaar voor geld. De vliegtickets en hotelreservering zijn niet op naam overdraagbaar.

10. De uitslag van de winactie is definitief. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Bebsy behoudt zich het recht om de winactie geheel of gedeeltelijk op te schorten of aan te passen.

11. Bebsy behoudt zich tevens het recht om deze voorwaarden te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving.

12. Bebsy of hulppersonen zijn niet aansprakelijk voor enige vermogensschade en/of ander nadeel voortvloeiende uit de actie, inclusief doch niet beperkt tot vermogensschade en/of ander nadeel ontstaan door (i) deelname, (ii) het onvermogen om deel te nemen of (iii) het gebruikmaken van de prijs. Deze uitsluiting van aansprakelijkheid vervalt indien de schade is veroorzaakt door opzet of bewuste roekeloosheid van Bebsy (“eigen handelen”) zelf en/of de directie van Bebsy. Daarnaast kan Bebsy geen garantie afgeven dat de website Instagrampagina of Facebookpagina altijd ter beschikking staan voor het gebruik hiervan.

13. Op deze actie, de spelvoorwaarden en alle – met de actie verband houdende geschillen – is het Nederlands recht van toepassing. Bebsy behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving de spelvoorwaarden te wijzigen dan wel de actie te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen, waaronder begrepen maar niet beperkt tot situaties waarin sprake is van fouten in de soft- en/of hardware en overige technische en/of juridische redenen.

14. Uitgesloten van deelname zijn medewerkers en familieleden van de aanbieders (inclusief dochterondernemingen) en partners of familie van deze medewerkers. Ook eventuele participanten aan de winactie (zoals adverteerders, sponsors of producenten) behoren hiertoe.