8,7
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Liever schoenen of een citytrip?

2018-09-10

Misschien was het je al ter ore gekomen: het radiospotje van Bebsy! De komende weken is ze samen met een vriendin te horen op Qmusic en FunX. Vanaf vandaag zal ze weer schitteren terwijl je naar je werk rijdt, boodschappen doet of geniet van je avond. Ben jij ook zo benieuwd wie Bebsy is? Luister dan hier alvast naar wat ze te zeggen heeft:

Wat zou jij kiezen? Een nieuw paar schoenen of een weekend Venetië inclusief vlucht en hotel? 
 

29.351 mensen gingen je al voor

Bebsy staat inmiddels al zes jaar met beide benen stevig in de reisbranche. Ze heeft een hele goede neus voor de leukste deals met de beste prijs. Gelukkig weten steeds meer mensen haar te vinden. Inmiddels heeft ze al 29.351 personen blij gemaakt met een leuke stedentrip, zonvakantie of fly en drive. Lees hier wat haar klanten over haar te zeggen hebben. Wist je trouwens dat 5.349 personen opnieuw hebben geboekt na de eerste reis? 83 personen boekten zelfs al vaker dan 5 keer! Samen met haar collega's doet Bebsy haar uiterste best om jou de ultieme vakantie te bezorgen. En dat merk je.

Op vakantie voor 99 euro

Niet alleen Venetië bezoek je voor 99 euro. Ook Porto, Budapest en Valencia vormen een waardig alternatief voor een nieuw paar schoenen! Bekijk hier Bebsy's volledige aanbod in stedentrips, zonvakanties en fly en drives voor nog veel meer inspiratie.


Mis niet langer de beste deals

Mis niet langer Bebsy's allerbeste deals, net als 121.947 anderen. Deze worden dan iedere ochtend of week in je mailbox afgeleverd. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Bebsy en haar team wensen je alvast veel reisplezier toe!


Bebsy-logo-new