8,5
Winnaar 2016
Veilig betalen via

  Erik de Zwart de wereld rond in 63 dagen

  2017-06-01


  Beste Erik de Zwart,

  Gisteren hoorde ik over je plan om de wereld rond te reizen. In slechts 63 uur! Als ervaren wereldreiziger wil ik je op het hart drukken hier meer tijd voor te nemen. Er is namelijk zo veel moois te bewonderen in Afrika, Azië, Australië, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Europa!

  Daarom heb ik speciaal voor jou een unieke reis samengesteld. De bestemmingen komen je ongetwijfeld bekend voor, maar deze variant neemt iets meer tijd in beslag dan je in eerste instantie voor ogen had. 63 dagen om precies te zijn. Maar zeg nou zelf: het is toch veel leuker om ook écht iets van het continent te zien in plaats van alleen maar te rennen voor je volgende vlucht?

  Bekijk hier mijn voorstel voor jou, Erik de Zwart de wereld rond in 63 dagen. En weet je wat het mooie is? Ook tijdens deze reis vestig je een nieuw wereldrecord. Je bent namelijk de eerste Bekende Nederlander die bij Bebsy boekt!

  Mocht je verder nog vragen hebben dan hoor ik dat natuurlijk graag. Ik zie je reactie graag tegemoet.
   

  Met vriendelijke groet,

  Bebsy-logo-new