9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Valentijnsdag 2021

2021-02-09

Het is bijna zo ver, Valentijnsdag 2021! Valentijnsdag is dé dag om je liefde te verklaren aan je partner of die ene speciale persoon. Normaal is dat al belangrijk om te doen, maar in deze gekke tijd al helemaal. Daar hoort natuurlijk een cadeautje bij! Weet jij nog niet wat je dit jaar moet geven aan je Valentijn? Lees dan snel verder en kom achter de leukste Valentijnsdag 2021 cadeaus. Dit valt zeker bij je geliefde in de smaak! 

Valentijnsdag 2021 #1. Bucketlist boek voor koppels

Er zijn ontzettend veel leuke dingen om samen te doen met je geliefde. De leukste ideeën staan allemaal benoemd in het Bucketlist boek voor koppels. In dit boek staan 199 dingen die je als stel absoluut gedaan moet hebben. Wat denk je van oud en nieuw vieren in een ander land, een berg beklimmen of een liefdesslot aan een brug hangen? Dit boekt maakt jullie vakantie en tijd samen nog onvergetelijker. Een perfect cadeau voor Valentijnsdag 2021! 

Bucketlist is het perfecte cadeau voor Valentijnsdag 2021Bucketlist is het perfecte cadeau voor Valentijnsdag 2021
@bol.com

Valentijnsdag 2021 #2. Fotoboek

Denk jij vaak terug aan je laatste vakantie met je geliefde? Dat doet hij of zij vast ook! Verras diegene op Valentijnsdag 2021 met een fotoboek vol met mooie momenten van jullie vakantie of andere herinneringen. Zo raak je nooit die mooie foto's kwijt én kan je altijd even wegdromen naar jullie heerlijke vakantie en mooie momenten samen. Een persoonlijker cadeau voor Valentijnsdag 2021 is er haast niet! Met kortingscode bebsy2020 krijg je maar liefst 50% korting op een fotoboek. Dus verras je geliefde deze Valentijn!

Deel jullie mooiste herinneringen tijdens Valentijnsdag 2021 met een fotoboek!
@fotoboek

Valentijnsdag 2021 #3. Cadeaubon van Bebsy

Wil jij echt uitpakken met Valentijnsdag 2021? Ga dan voor een Bebsy Cadeaubon! Bepaal zelf het bedrag en trakteer je geliefde op een stedentrip, zonvakantie, fly & drive of dicht bij huis reis naar keuze van Bebsy. Zo kunnen jullie zodra jullie willen, lekker samen op reis. De Bebsy Cadeaubon is namelijk tot 2 jaar na uitgifte geldig. Maak je geliefde super blij op Valentijnsdag 2021!

Geef een reiscadeau met een Bebsy Cadeaukaart tijdens Valentijnsdag 2021
@Bebsy cadeaukaart

Valentijnsdag 2021 #4. Polaroid Camera

Een populaire trend van dit moment is de Polaroid camera. Eigenlijk is het meer een trend die een comeback heeft gemaakt. Een Polaroid camera is een camera die direct na het maken van de foto de foto uitprint. Wat is er nou leuker dan je herinneringen vastleggen? Maak een foto van een romantische wandeling, een weekendje weg of een gezellige avond. Veel mensen plakken al deze foto's niet in een album, maar maken een speciale fotomuur mee in hun huis. Dat is nog eens een leuke manier om je herinneringen vast te leggen! Als je deze camera aan je geliefde geeft op Valentijnsdag 2021 kan je ook gelijk dat moment vastleggen!

Een polaroid is een erg leuk cadeau voor Valentijnsdag 2021Een polaroid is een erg leuk cadeau voor Valentijnsdag 2021
@bol.com

Valentijnsdag 2021 #5. Time to Momo Nederland

Time to Momo staat bekend om hun leuke reisgidsen. Maar wist jij dat er ook reisgidsen van Time to Momo zijn voor stedentrips en weekendjes weg in Nederland? Dat is nog eens een leuk cadeau voor Valentijnsdag 2021! Boek een vakantie dicht bij huis of ga lekker een dag eropuit. Bij Time to Momo delen lokale auteurs uit liefde voor hun stad alleen de echte highlights met je. Zo sla je de drukke winkelstraten over en wandel je, terwijl je onderweg een bezienswaardigheid meepikt, naar de leukste adressen waar de locals zelf graag komen. Met een boekje van Time to Momo wordt Valentijnsdag 2021 er een om nooit te vergeten! 

Met een reisgids van Time to Momo wordt Valentijnsdag 2021 er een om nooit te vergeten!
@bol.com

Valentijnsdag 2021 #6. Afstreep Wereldkaart

Zijn jij en je geliefde echte wanderlust mensen? Dan is misschien dit waarschijnlijk het perfecte cadeau voor Valentijnsdag 2021! Hoe leuk is het om bij te houden waar jullie samen allemaal geweest zijn. Met de afstreep wereldkaart kan je elke keer een land wegkrassen als je er bent geweest. Perfect dus voor het bijhouden van al jullie reizen, en voor het plannen en wegdromen naar nieuwe reizen. Niet alleen dat is maakt het een goed cadeau voor Valentijnsdag 2021, het staat ook nog eens heel leuk als decoratie in je huis! 

Een Scratch map is een hartstikke leuk cadeau voor Valentijnsdag 2021Een Scratch map is een hartstikke leuk cadeau voor Valentijnsdag 2021
@bol.com

Valentijnsdag 2021 #7. Nachtje weg in Nederland

Helaas hebben wij op dit moment te maken met aangepaste regels. Toch betekent dit niet dat er geen romantische dingen te regelen zijn voor Valentijnsdag 2021. Al is het voor nu of over een paar maanden, een romantisch weekendje weg valt altijd in de smaak! Boek een nachtje weg in Nederland, bestel een heerlijk diner bij kaarslicht en kijk een romantische film. Soms is het fijn om even weg te zijn uit je eigen omgeving. Ga jij voor een weekendje weg naar een stad of de natuur? Met de dicht bij huis reizen van Bebsy kan het allemaal! 

Een nachtje weg is echt een romantisch cadeau voor Valentijnsdag 2021
@bebsy.nl/dichtbijhuis


Zoals je kan zien zijn er ontzettend veel leuke cadeaus om te geven op Valentijnsdag 2021. Voor welk cadeau ga jij dit jaar? En oh ja, een doos chocola kan er natuurlijk altijd bij! ;) Heel veel plezier met het geven van jouw leuke cadeau op Valentijnsdag 2021!

Liefs, 

Bebsy