9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Goedkope kerstreizen dicht bij huis 2020

It’s the most wonderful time… voor een dicht bij huis kerstreis 2020! De gezelligste periode van het jaar komt er weer aan en er is geen betere manier om in de kerststemming te komen dan met een kerstreis. Vanaf november worden in de leukste steden van Nederland, Duitsland en België de kerstmarkten voor 2020 weer opgetuigd. Gezellige kraampjes, sfeervolle versieringen en lichtjes en kerstlekkernijen vullen de steden. Ideaal om je kerstinkopen te doen en te genieten van de kerst! De leukste kerstreizen dicht bij huis 2020 én de leukste kerstmarkten dicht bij huis 2020 heeft Bebsy voor je op een rij gezet. Heb jij ook zin gekregen in een goedkope kerstreis dicht bij huis 2020?

Tip: Natuurlijk zijn er in de rest van Europa ook veel mooie steden te vinden waar je goed in de kerststemming komt. Ga dan voor een kerstreis 2020 van Bebsy! Bekijk hier het complete aanbod kerstreizen 2020 en geniet van een geweldige Kerst!

dicht-bij-huis
{"product_type":"close_to_home","region_id":208,"last_filtered":""}end_last_filter
1
 
voorkeuren aanpassen
Geen vakanties gevonden
Begin opnieuw / bekijk alle vakanties

Hotels in Kerstreizen 2020 op de kaart

Bezienswaardigheden Kerstreizen 2020

Kerstreizen Düsseldorf 2020

Kerstreizen Düsseldorf 2020 hoort zonder twijfel tot een van de favoriete kerstreizen van 2020. Dat snapt Bebsy helemaal! In de laatste weken van het jaar, wordt de stad omgetoverd tot een waar winterwonderland. Wandel over de gezellige kerstmarkten met kerstspulletjes en lekkers of maak een rondje op de schaatsbaan. Ook de rest van de stad wordt sfeervol versierd met gezellige lichtjes. Een kerstreis Düsseldorf is de perfecte plek om in de kerststemming te komen!

Kerstreizen Maastricht 2020

Lekker in de kerstsfeer komen in Nederland? Dat kan met een kerstreis Maastricht 2020. In de kerstperiode lijkt Maastricht wel een sprookje! De hele stad wordt versierd met sfeervolle lichtjes, net als de vele winkeletalages. Het is dan ook de perfecte plek om al je kerstinkopen te doen. Maar dat is niet alles! Op het beroemde Vrijthof wordt ook dit jaar weer een prachtige kerstmarkt 2020 opgebouwd. Op de markt vind je een overdekte schaatsbaan, een reuzenrad, een geweldige overdekte reuzenglijbaan en veel traditionele kerstactiviteiten. Je zult je hier dus geen moment vervelen tijdens een kerstreis Maastricht 2020! 

Toon meer bezienswaardigheden

Kerstreizen Valkenburg 2020

Wil jij op kerstreis Valkenburg 2020? Goed idee! Er is namelijk geen betere plek in Nederland om de Kerst in te luiden dan in Valkenburg. Elk jaar bast rond eind november het kerstspektakel weer los in Valkenburg. Bezoek de kerstmarkten in de ondergrondse grotten en laat je verrassen door honderden kraampjes en duizenden lichtjes. Ook in de rest van de stad wordt van alles georganiseerd. Het wordt een belevenis om nooit te vergeten!

Kerstreizen Brussel 2020

Tijdens kerstreizen Brussel 2020 ontdek je de grootste kerstmarkt van België. De kerstmarkt op de Grote Markt telt ruim 200 kraampjes met ambachtelijke producten, mooie kerstspulletjes en allerlei soorten lekkernijen. Je komt er echt ogen te kort! Ook staat er een grote verlichte kerstboom met kerststal en worden er sound & light show georganiseerd. Dit is niet de enige kerstmarkt van de stad. Op het Sint-Katelijneplein, de Vismarkt en het Muntplein worden ook kerstmarkten georganiseerd met schaatsbanen, kermisattracties en een reuzenrad. Een kerstreis Brussel 2020 zal je nog lang bijblijven!

Kerstreizen Antwerpen 2020

Een kerstreis Antwerpen 2020 is echt een goed idee! Deze Belgische stad ligt net over de grens, waardoor het ideaal is voor een weekendje weg. Antwerpen is altijd al een shopwahalla, maar in de winterperiode al helemaal. Tijdens de Kerst worden de winkels prachtig versierd en zijn er leuke kerstmarkten. De kerstmarkten 2020 staan vol met houten chalets, een reuzenrad en een schaatsbaan. Ook worden er gezellige concerten en andere evenementen georganiseerd. Gezelligheid gegarandeerd tijdens een kerstreis Antwerpen 2020!

Kerstreizen Brugge 2020

Brugge is natuurlijk altijd al een gezellige en sfeervolle stad, maar tijdens de kerstperiode al helemaal! Dat maakt een kerstreis Brugge 2020 zeker de moeite waard. Op de Grote Markt wordt tegen het einde van het jaar een gezellige kerstmarkt opgebouwd. Houten chalets met de leukste producten, wonderbaarlijke ijssculpturen, een prachtige schaatsbaan en een reuzenrad zorgen ervoor dat je helemaal in de kerstsfeer komt. Ook het lichtparcours dat door de stad is uitgezet is echt de moeite waard! Zo kom je alles tegen wat je niet mag missen tijdens een kerstreis Brugge 2020!

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Kerstreizen

Kerstreizen dicht bij huis 2020

De dagen worden korter, het einde van het jaar nadert; dat betekent dat de Kerst er weer aankomt! Lekker met een dekentje op de bank, genieten van een mok warme chocolademelk en het huis gezellig maken met lichtjes en versiering. Heb jij er al zin in? In de kerststemming komen, doe je helemaal goed met een dicht bij huis kerstreis van Bebsy! In Nederland en haar buurlanden worden ook dit jaar weer de leukste steden omgetoverd tot een winterwonderland. Sfeervolle verlichting, houten chalets met hebbedingetjes en lekkernijen en leuke schaatsbanen sieren de binnensteden. En dat alles op slechts enkele uurtjes rijden. Dit maakt van de kerstreizen dicht bij huis 2020 het ideale uitstapje! 

Er zijn heel veel leuke steden om te bezoeken tijdens kerstreizen dicht bij huis 2020. Bebsy snapt dat iedereen wat anders verwacht van een kerstreis 2020. Daarom heeft Bebsy speciaal voor jou de leukste bestemmingen en hotels geselecteerd. Er zit voor iedereen wel iets passends tussen. Mocht dit niet zo zijn, dan adviseert Bebsy je graag. Een kerstreis dicht bij huis 2020 boeken wordt kinderspel bij Bebsy. Dus ga even zitten en verdiep je in de leukste kerstreizen dicht bij huis 2020. Bij Bebsy boek je een kerstreis 2020 om nooit te vergeten!

Kerstreizen Nederland 2020

Voor een mooie kerstreis 2020 hoef je helemaal niet ver te reizen. Wist je dat in Nederland namelijk leuke kerstmarkten 2020 worden gehouden? Deze bereik je eenvoudig met de auto of de trein in maximaal een paar uurtjes reizen. Dat is nog een eenvoudige manier om in de kerststemming te komen! De leukste kerstmarkt 2020 Nederland is zonder twijfel de kerstmarkt in Valkenburg. Valkenburg wordt in de kerstperiode helemaal omgetoverd tot een waar winterwonderland. De straten worden versierd met sfeervolle lichtjes en er staan leuke kraampjes met lekker eten en leuke cadeautjes. Dat is niet alles! Ook worden de bijzondere Fluweelengrot en Gemeentegrot helemaal onder gedompeld in de kerst. Dat is nog eens een bijzondere kerstmarkt 2020 Nederland dat je bezocht moet hebben! Van een kerstreis Valkenburg krijg je zeker geen spijt. 

In Nederland is er nog een andere bijzondere kerstmarkt 2020. Die bewonder je tijdens een kerstreis naar Leiden. In de sfeervolle en historische stad Leiden vind je namelijk een kerstmarkt op het water! Kraampjes met leuke kerstcadeautjes, stalletjes met lekkere kaasfondue, warme chocolademelk en glühwein en zelfs een schaatsbaan vind je hier. Wandel over de gezellige kerstmarkt en geniet ondertussen van het uitzicht op de prachtige huizen aan de gracht. Het is een heerlijke plek om je een dagje te vermaken tijdens een kerstreis Nederland 2020! 

Kerstreizen Duitsland 2020

Net over de Nederlandse grens vind je echt een kerstwahalla! Negens weten ze de Kerst zo goed te vieren als in Duitsland. Daarom is een kerstreis Duitsland 2020 echt een goed idee! De leukste kerstmarkten 2020 liggen op slechts een paar uurtjes rijden, waardoor het ideaal is om er even tussenuit te gaan. Er is misschien één probleempje.. Er zijn zoveel leuke kerstreizen Duitsland dat het lastig kiezen is. Toch zijn ze allemaal de moeite waard! 

Een favoriet is zeker een kerstreis Düsseldorf en dat is niet voor niets! Deze stad wordt in de laatste weken van het jaar omgetoverd tot een waar winterwonderland. Er worden gezellige kerstmarkten vol marktkraampjes met kerstspulletjes en lekkers opgetuigd. Het zijn er zoveel dat je wel even bezig bent om ze allemaal langs te gaan tijdens een kerstreis Duitsland 2020! Ook wordt de hele stad versierd met gezellige lichtjes en staat er een schaatsbaan. Een kerstreis naar Düsseldorf is echt de moeite waard! 

Kerstreizen België 2020

Wanneer het einde van het jaar eindigt, worden ook in België weer de mooiste kerstmarkten opgetuigd. De kerstmarkten België zijn nog relatief jong, maar niet minder leuk. Overal duikt de kerstversiering op en worden de mooiste kerstliederen gezongen. Een kerstreis Brussel is zeker aan te raden. In deze Belgische stad wordt Kerst groots gevierd en dat zie je terug tijdens een kerstreis België 2020. Op de Grote Markt wordt een grote kerstboom opgezet met een kerststal. Zeker 's avonds moet je hier echt langs gaan, want dan vindt de sound & light show plaats. Maar ook de kerstmarkten op het Sint-Katelijneplein, de Vismarkt en het Muntplein zijn een bezoek meer dan waard. Deze kerstreis België 2020 zal je nog lang bijblijven! 

Historie en Kerst komen ook goed samen tijdens een kerstreis naar Brugge. Tijdens de Kerst is het hier nog sfeervoller dan normaal. Het oude centrum van de stad, en dan met name de Grote Markt, wordt tegen het einde van het jaar voorzien van een flinke dosis Kerst. Houten chalets met heerlijke producten voor de feestdagen, wonderbaarlijke ijssculpturen en een prachtige schaatsbaan zorgen ervoor dat je hier helemaal in de kerstsfeer komt. Vergeet ook niet een rondje te maken in het reuzenrad en te genieten van een prachtig uitzicht over de stad. Dat maakt jouw kerstreis België 2020 zeker tot een succes!

De leukste dicht bij huis kerstreizen 2020 van Bebsy

Dus ben jij al klaar voor een kerstreis dicht bij huis 2020? Zoals je ziet zijn er ontzettend veel leuke bestemmingen om uit te kiezen dit jaar. Bebsy heeft speciaal voor jou de beste kerstreizen dicht bij huis 2020 op een rij gezet. Dus ga voor een kerstreis Nederland, kerstreis Duitsland of kerstreis België en kom dit jaar helemaal in de kerstsfeer. Met de ruime keuze van Bebsy zit er altijd wel iets passends tussen. Bekijk hier het complete aanbod kerstreizen dicht bij huis 2020 van Bebsy en vind jouw ideale reis!