9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Fly drive Peloponnesos

Laat je hart veroveren door een goedkope fly en drive Peloponnesos. Dit Griekse schiereiland heeft alles in huis voor een welverdiende vakantie. Direct nadat je je huurauto hebt opgehaald, word je warm welkom geheten door de warme zon en de gastvrije Griekse bevolking. Tour door het groene landschap en maak kennis met de oudheid. Ga op zoek naar verborgen stranden en sluit je dag af bij een typisch Griekse taverne met uitzicht op zee. Nergens smaken feta, olijven en octopus beter. Maak kennis met de authentieke Griekse vakantiesfeer tijdens een fly en drive Peloponnesos!

fly-drive/griekenland
{"product_type":"fly_and_drive","region_id":245,"last_filtered":""}end_last_filter
1
 
voorkeuren aanpassen
Geen vakanties gevonden
Begin opnieuw / bekijk alle vakanties

Hotels in Peloponnesos op de kaart

INSPIRATIE #BEBSY

Bezienswaardigheden Peloponnesos

Athene

Athene staat vol met monumenten uit de oudheid. Liefhebbers van historie zullen zich hier zeker thuis voelen. Maar de stad heeft veel meer te bieden! Athene beschikt over een uitgestrekt strand, hippe bars en restaurants en veel winkels. Wat ga jij als eerste doen in Athene? 

Kallithea

Kallithea is de ideale plek om te genieten van zon, zee en strand. Het is een heerlijke badplaats met baaitjes en mooie stranden. Ook kan je hier goed winkelen en uitgaan in de grote nachtclubs. Maar dat is niet alles! Je vindt hier ook een aantal bijzondere bezienswaardigheden, zoals de oude kapel St. Panteleimon, de ruïnes van Ammos Zeus en de tempel van Dionysos. 

Toon meer bezienswaardigheden

Nafplion

Nafplion is een van de mooiste steden van Peloponnesos. Dat is niet zo gek, het was vroeger namelijk de hoofdstad van Griekenland. Nog steeds is Nafplion erg populair bij zowel de toeristen als de Grieken. Slenter door de sfeervolle winkelstraatjes of ontspan op het stadsstrand Arvanitia. Ook de prachtige natuur rondom Nafplion is het ontdekken meer dan waard!

Archea Olympia

De naam Olympia komt je waarschijnlijk bekend voor. Het is namelijk de belangrijkste locatie van de oude Olympische Spelen. Alles hier staat dan ook in het teken van de Spelen. In het Archeologisch Museum vind je prachtige stukken gevonden bij opgravingen, zoals het standbeeld van Hermes van Praxiteles en de Nike van Paionios. Het oude stadion met de karakteristieke boog is ook een interessante bezienswaardigheid in Olympia.

Delphi

Aan de voet van de berg Parnassos ligt het bijzondere Delphi. Delphi is een archeologische site en wordt omgeven door een prachtig landschap. Tegen de helling van de berg staan onder andere tempels, theaters en schathuizen. Ook vind je in deze mysterieuze omgeving het beroemde orakel van Delphi. Dit orakel bepaalde voor lange tijd het lot van de Grieken. Het is tot op de dag vandaag één van de belangrijkste culturele bezienswaardigheden van Griekenland.

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Peloponnesos

360° foto's