8,7
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Vluchten RyanAir na 5 november 2018

Beste heer/mevrouw,

Middels dit bericht willen wij u informeren over de gewijzigde situatie op luchthaven Eindhoven en Düsseldorf Weeze met betrekking tot RyanAir.

RyanAir sluit per 5 november zijn basis in Eindhoven. Dat betekent dat er geen RyanAir-personeel meer gestationeerd zal zijn in Eindhoven. Er wordt nog wel gevlogen van en naar Eindhoven, maar die vluchten zullen worden uitgevoerd door personeel van bases in andere landen. Enkele vluchten zullen door deze verandering worden geschrapt. De sluiting betreft het gehele winterseizoen, of de basis volgende zomer weer opengaat is momenteel nog onduidelijk.

Eindhoven is niet de enige thuisbasis waar RyanAir ingrijpt. Ook in Düsseldorf Weeze worden twee van de vijf gestationeerde toestellen vanaf volgende maand geschrapt.

RyanAir informeert alle getroffen passagiers per email. Indien uw vlucht geannuleerd is ontvangt u van RyanAir een email met daarin de opties die zij u aanbieden. Zolang u geen email ontvangt kunt u er vanuit gaan dan uw vlucht operationeel blijft.

Zodra wij aanvullende informatie van RyanAir ontvangen omtrent uw vlucht, brengen wij u direct op de hoogte. Wij willen u alvast hartelijk danken voor uw begrip en geduld.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. 

Met vriendelijke groet,

Bebsy