9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Vakantie Malta

Wacht niet langer en boek een heerlijke en goedkope vakantie Malta! Het prachtige mediterrane eiland Malta ligt midden in de Middellandse Zee. Het biedt haar bezoekers behalve mooie stranden ook culturele hoogtepunten en een prachtige natuur. Het water is er zo blauw dat je soms twijfelt of het wel echt is. Combineer dit met een heerlijk klimaat en je hebt echt een hele leuke vakantiebestemming te pakken. Een vakantie Malta wordt hoe dan ook op en top genieten!

vakantie/malta/malta
{"product_type":"sun_holiday","region_id":69,"last_filtered":""}end_last_filter
1
 
voorkeuren aanpassen
Terras van balkon van appartementen White Dolphin Holiday Complex op MaltaBalkon accommodatie White Dolphin Holiday Complex op MaltaAppartement van White Dolphin Holiday Complex op MaltaSlaapkamer van White Dolphin Holiday Complex op MaltaStudio van White Dolphin Holiday Complex op MaltaEetkamer van White Dolphin Holiday Complex op MaltaAppartement 2 White Dolphin Holiday Complex op MaltaAppartement met keuken en eetkamer White Dolphin Holiday Complex op MaltaTwin beds White Dolphin Holiday Complex op MaltaSlaapkamer White Dolphin Holiday Complex op MaltaZwembad White Dolphin Holiday Complex op MaltaZwembad met kinderbad White Dolphin Holiday Complex op MaltaTerras White Dolphin Holiday Complex op MaltaZwembad vanaf boven White Dolphin Holiday Complex op MaltaZwembad en balkons van White Dolphin Holiday Complex op MaltaUitzicht vanaf White Dolphin Holiday Complex op MaltaBar van White Dolphin Holiday Complex op MaltaEetzaal van White Dolphin Holiday Complex op MaltaBiljart van White Dolphin Holiday Complex op Maltaivanaf79,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 4 overnachtingen
- Vertrek vanaf Charleroi
- Vertrekdatum: 19 April 2021
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Appartementen White Dolphin Holiday Complex

Malta / Malta / Qawra7+
 • Slechts 2 minuten lopen naar de boulevard
 • Verblijf in een comfortabele studio of appartement
 • Kies uit logies, logies en ontbijt of halfpension
bekijk vakantie
Uitzicht op Mellieha vanuit Hotel en Spa Maritim Antonine op MaltaZwembad bij zonsondergang van Hotel en Spa Maritim Antonine op MaltaTweepersoonskamer van Hotel en Spa Maritim Antonine op MaltaTweepersoonskamer van Hotel en Spa Maritim Antonine op MaltaTweepersoonskamer van Hotel en Spa Maritim Antonine op MaltaBadkamer van een tweepersoonskamer van Hotel en Spa Maritim Antonine op MaltaBadkamer van een tweepersoonskamer van Hotel en Spa Maritim Antonine op MaltaBuitenzwembad van Hotel en Spa Maritim Antonine op MaltaBinnenzwembad van Hotel en Spa Maritim Antonine op MaltaSpa van Hotel en Spa Maritim Antonine op MaltaFitnessruimte van Hotel en Spa Maritim Antonine op MaltaEntree van Hotel en Spa Maritim Antonine op MaltaLobby van Hotel en Spa Maritim Antonine op MaltaBar van Hotel en Spa Maritim Antonine op MaltaBar van Hotel en Spa Maritim Antonine op MaltaRestaurant van Hotel en Spa Maritim Antonine op Maltaivanaf149,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 4 overnachtingen
- Vertrek vanaf Köln/Bonn
- Vertrekdatum: 2 November 2021
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel & Spa Maritim Antonine

Malta / Malta / Mellieħa8+
 • Dicht bij het grootste strand van Malta
 • 3 zwembaden met panoramisch uitzicht op zee
 • Kies voor logies, logies en ontbijt of halfpension
bekijk vakantie
Zwembad met uitzicht van Hotel & Spa Pergola op MaltaTweepersoonskamer van Hotel & Spa Pergola op MaltaTweepersoonskamer van Hotel & Spa Pergola op MaltaTweepersoonskamer van Hotel & Spa Pergola op MaltaBadkamer van een tweepersoonskamer van Hotel & Spa Pergola op MaltaUitzicht vanuit Hotel & Spa Pergola op MaltaUitzicht vanuit Hotel & Spa Pergola op MaltaUitzicht vanuit Hotel & Spa Pergola op MaltaUitzicht vanuit Hotel & Spa Pergola op MaltaBuitenzwembad van Hotel & Spa Pergola op MaltaTerras van Hotel & Spa Pergola op MaltaTerras van Hotel & Spa Pergola op Maltaivanaf145,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 4 overnachtingen
- Vertrek vanaf Zaventem
- Vertrekdatum: 1 December 2021
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel & Spa Pergola

Malta / Malta / Mellieha8+
 • In het pittoreske dorpje Mellieha
 • Buiten- en binnenzwembad en wellnesscentrum
 • Kies uit logies, logies en ontbijt, halfpension of volpension
bekijk vakantie
Uitzicht van Be.Hotel in MaltaSlaapkamer van Be.Hotel in MaltaSlaapkamer van Be.Hotel in MaltaSlaapkamer van Be.Hotel in MaltaBadkamer van Be.Hotel in MaltaBadkamer van Be.Hotel in MaltaZwembad van Be.Hotel in MaltaZwembad van Be.Hotel in MaltaZwembad van Be.Hotel in MaltaZwembad van Be.Hotel in MaltaReceptie van Be.Hotel in MaltaLounge van Be.Hotel in MaltaBar van Be.Hotel in MaltaBar van Be.Hotel in MaltaRestaurant van Be.Hotel in Maltaivanaf145,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 4 overnachtingen
- Vertrek vanaf Charleroi
- Vertrekdatum: 19 April 2021
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Be.Hotel

Malta / Malta / St Julian's8+
 • Op 200 meter van het zandstrand van St George's Bay
 • Modern en kleurrijk hotel
 • Kies uit logies, logies en ontbijt of halfpension
bekijk vakantie
Zwembad van hotel Hugo's Boutique in MaltaSlaapkamer van hotel Hugo's Boutique in MaltaSlaapkamer van hotel Hugo's Boutique in MaltaSlaapkamer van hotel Hugo's Boutique in MaltaSlaapkamer van hotel Hugo's Boutique in MaltaBadkamer van hotel Hugo's Boutique in MaltaZwembad van hotel Hugo's Boutique in MaltaDakterras van hotel Hugo's Boutique in MaltaZwembad van hotel Hugo's Boutique in MaltaLounge van hotel Hugo's Boutique in MaltaRestaurant van hotel Hugo's Boutique in MaltaWijn van hotel Hugo's Boutique in MaltaBuffet van hotel Hugo's Boutique in Maltaivanaf225,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 4 overnachtingen
- Vertrek vanaf Zaventem
- Vertrekdatum: 5 December 2021
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds
- Excl.: 10,- SGR bijdrage

Hotel Hugo's Boutique - Adults Only

Malta / Malta / San Ġiljan9+
 • Op loopafstand van het strand
 • Elegante kamers en suites
 • Kies uit logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie
Het buitenzwembad en ligbedden van Pebbles Resort St. Paul's BayFitnessruimte in Pebbles Resort St. Paul's BayKamer in Pebbles Resort St. Paul's BayBed in een kamer van Pebbles Resort St. Paul's BayKoffie- en thee faciliteiten in de kamers van Pebbles Resort St. Paul's BayBadkamer in de hotelkamer van Pebbles Resort St. Paul's BayBar bij het buitenzwembad van Pebbles Resort St. Paul's BayBuitenaanzicht van Pebbles Resort St. Paul's BayReceptie van Pebbles Resort St. Paul's BayZitgedeelte in de lobby van Pebbles Resort St. Paul's BayBar van Pebbles Resort St. Paul's BayRestaurant van Pebbles Resort St. Paul's BayRestaurant van Pebbles Resort St. Paul's BayRestaurant van Pebbles Resort St. Paul's BayRestaurant van Pebbles Resort St. Paul's BayBuffet in Pebbles Resort St. Paul's BayEten in Pebbles Resort St. Paul's BayBar met pooltafel in Pebbles Resort St. Paul's BayBar van Pebbles Resort St. Paul's BayZitplekken in de bar van Pebbles Resort St. Paul's BayFitnessvoorzieningen in Pebbles Resort St. Paul's BayBinnenzwembad van Pebbles Resort St. Paul's BayJacuzzi in Pebbles Resort St. Paul's BayBuitenzwembad van Pebbles Resort St. Paul's Bayivanaf275,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 4 overnachtingen
- Vertrek vanaf Köln/Bonn
- Vertrekdatum: 26 Oktober 2021
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds
- Excl.: 10,- SGR bijdrage

Pebbles Resort St Paul's Bay

Malta / Malta / St Paul's Bay8+
 • Op loopafstand van de haven
 • Buitenzwembad en binnenzwembad
 • Kies uit logies, logies en ontbijt of halfpension
bekijk vakantie
Tweepersoonskamer van Relax Inn MaltaTweepersoonskamer van Relax Inn MaltaTweepersoonskamer van Relax Inn MaltaUitzicht van Relax Inn MaltaDakterras van Relax Inn MaltaZwembad van Relax Inn MaltaZwembad van Relax Inn MaltaBar van Relax Inn MaltaLounge van Relax Inn MaltaZithoek van Relax Inn MaltaLounge van Relax Inn Maltaivanaf89,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 4 overnachtingen
- Vertrek vanaf Charleroi
- Vertrekdatum: 26 April 2021
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel Relax Inn

Malta / Malta / St Paul's Bay7+
 • Bij de boulevard van Bugibba
 • Zonneterras met zwembadje op het dak
 • Kies uit logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie
Dakterras met Zwembad van Hotel Solana in MaltaTweepersoonskamer van Hotel Solana op MaltaTweepersoonskamer van Hotel Solana op MaltaTweepersoonskamer met badkamer van Hotel Solana op MaltaBadkamer van een tweepersoonskamer van Hotel Solana op MaltaDakterras met buitenzwembad van Hotel Solana op MaltaHotel Solana op MaltaLobby van Hotel Solana op MaltaBar van Hotel Solana op MaltaBar van Hotel Solana op MaltaRestaurant van Hotel Solana op MaltaRestaurant van Hotel Solana op MaltaRestaurant van Hotel Solana op MaltaRestaurant van Hotel Solana op MaltaBinnenzwembad van Hotel Solana op Maltaivanaf99,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 4 overnachtingen
- Vertrek vanaf Charleroi
- Vertrekdatum: 19 April 2021
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel Solana

Malta / Malta / Mellieha8+
 • In de gezellige badplaats Mellieha
 • Onlangs compleet gerenoveerd! 
 • Logies, logies en ontbijt, halfpension of volpension
bekijk vakantie
Sunny Coast ResortZwembad van Sunny Coast Resort in MaltaZonneterras van Sunny Coast Resort in MaltaKamer van Sunny Coast Resort in MaltaKamer van Sunny Coast Resort in MaltaWoonkamer van Sunny Coast Resort in MaltaZithoek van Sunny Coast Resort in MaltaPrivéstrand van Sunny Coast Resort in MaltaTerras aan zwembad Sunny Coast Resort in MaltaTerras aan zwembad Sunny Coast Resort in MaltaLobby van Sunny Coast Resort in MaltaRestaurant van Sunny Coast Resort in MaltaRestaurant van Sunny Coast Resort in MaltaLoungebar van Sunny Coast Resort in MaltaLoungeruimte bij Sunny Coast Resort in MaltaBinnenzwembad van Sunny Coast Resort in MaltaSauna van Sunny Coast Resort in MaltaMassage bij Sunny Coast Resort in MaltaBeautysalon van Sunny Coast Resort in MaltaHaarsalon bij Sunny Coast Resort in MaltaSquashruimte in Sunny Coast Resort in MaltaGym bij Sunny Coast Resort in MaltaFitnesszaal van Sunny Coast Resort in Maltaivanaf205,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 4 overnachtingen
- Vertrek vanaf Charleroi
- Vertrekdatum: 19 April 2021
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds
- Excl.: 10,- SGR bijdrage

Appartementen Sunny Coast Resort & Spa

Malta / Malta / Qawra7+
 • In een van de mooiste baaien van het eiland
 • Privéstrand en binnen- en buitenzwembaden
 • Moderne studio's en appartementen
bekijk vakantie
Hotel Argento 1Hotel Argento 2Hotel Argento 3Hotel Argento 4Hotel Argento 5Hotel Argento 6Hotel Argento 7Hotel Argento 8Hotel Argento 9Hotel Argento 10Hotel Argento 11Hotel Argento 12Hotel Argento 13Hotel Argento 14Hotel Argento 15Hotel Argento 16Hotel Argento 17Hotel Argento 18ivanaf119,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 4 overnachtingen
- Vertrek vanaf Charleroi
- Vertrekdatum: 19 April 2021
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel Argento

Malta / Malta / St Julian's9+
 • Op een rustige locatie in de gezellige badplaats St. Julian
 • Viersterren boetiekhotel met moderne voorzieningen
 • Elke ochtend een ontbijtje
bekijk vakantie

Hotels in Malta op de kaart

Bezienswaardigheden Malta

De stranden van Malta

Dankzij het fijne klimaat kan je op Malta zeker tot aan het einde van oktober terecht voor een ontspannen zonvakantie. De belangrijkste badplaatsen van het eiland zijn voorzien van grote en brede zandstranden met veel toeristische voorzieningen. De goudkleurige zandstranden liggen voornamelijk op het noordelijk deel van het eiland. Malta en haar omgeving herbergen daarnaast heel wat verborgen baaitjes. Er is maar liefst 200 kilometer aan kustlijn te vinden!

De Blue Lagoon

De prachtige Blue Lagoon is onderdeel van het nabijgelegen eiland Comino. Er worden veel boottochten naar deze plek georganiseerd en het kan er erg druk zijn in het hoogseizoen. Laat je hier echter niet door ontmoedigen, want het is er werkelijk prachtig! Het water is er ongelofelijk blauw en je kan er erg goed snorkelen. Je kan er bovendien schitterende foto’s maken die zeker een plekje boven je bed verdienen.

Toon meer bezienswaardigheden

De voormalige hoofdstad Mdina

De voormalige hoofdstad Mdina biedt een schat aan cultureel en religieus erfgoed. Dat ervaar je direct wanneer je een eerste wandeling maakt door de krappe straatjes. De middeleeuwse huizen en de indrukwekkende paleizen zijn bewonderingswaardig en het is heerlijk toeven op de gezellige terrasjes. Het kathedraalmuseum toont de rijke historie van de stad perfect: je vindt er schitterende kerkschatten, een grote collectie housnijkunst en andere archeologische vondsten.

De hoofdstad Valletta

Valetta is de op twee na kleinste hoofdstad Europa. Toch woont ongeveer 75 procent van de Maltese bevolking er! De stad zit vol met leuke highlights, waarvan de 16e-eeuwse Sint Janscokathedraal de populairste is. Het interieur is rijk versierd met de schilderijen, een prachtig altaar en een flinke collectie wandtapijten. Het is tevens de plek waar veel belangrijke personen uit de geschiedenis zijn begraven. Een audiotour is zeker aan te raden als je meer wilt weten over de bijbehorende verhalen en geschiedenis. Ook een bezoek aan het Grootmeesterpaleis zal je niet teleurstellen. Het werd in 1571 gebouwd, om twee binnenplaatsen heen. Je bewondert er duizenden harnassen en wapens. In Valetta vind je bovendien ontelbaar veel leuke straatjes en pleintjes. De autovrije hoofdstraat Republic Street is dé plek om te shoppen. Bezoek het nabijgelegen Republic Square voor een drankje in de schaduw.

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Malta

360° foto's