9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Vakantie Canarische Eilanden

Ben je op zoek naar een zonnige en zorgeloze vakantie? Dan is een goedkope vakantie Canarische Eilanden een hele goede keuze! De Canarische eilanden bestaan onder andere uit Gran Canaria, Lanzarote, Tenerife en Fuerteventura. Op elk eiland vormen de fraaie stranden, de helder blauwe zee en de gezellige badplaatsen een prachtig decor voor een ontspannen zonvakantie. Tel hier de gezellige vakantiesfeer en de altijd aanwezige zon bij op en je hebt alles wat je nodig hebt voor een onbezorgde zonvakantie. Boek jouw vakantie Canarische Eilanden en kom genieten van zon, zee en strand! 

Hotels in Canarische Eilanden op de kaart

INSPIRATIE #BEBSY

Bezienswaardigheden Canarische Eilanden

Vakantie Fuerteventura

Fuerteventura is een goede keuze als je wil genieten van parelwitte stranden, woestijnachtige landschappen en een heerlijk klimaat. Het eiland is het nog niet overspoeld door massatoerisme, waardoor het haar authenticiteit op sommige plekken goed heeft weten te bewaren. Dit merk je goed in het stadje Betancuria. Ook is het eiland zeer populair onder surfers en kite-surfers door de altijd aanwezige Atlantische wind. Een vakantie Fuerteventura is pas écht genieten! 

Vakantie Gran Canaria

Gran Canaria is een van de bekendste Canarische Eilanden waar jaarlijks talloze zonaanbieders uit heel Europa naar toe komen. Niet zo gek, want het eiland heeft een hoop leuks te bieden! Aan de zuidkant vind je heerlijke zandstranden met goudbruin zand. Ook liggen er veel gezellige restaurants en terrasjes. En vergeet de prachtige natuur en het subtropsiche klimaat niet! Een vakantie Gran Canaria wordt een vakantie om nooit te vergeten. 

Toon meer bezienswaardigheden

Vakantie Lanzarote

Tijdens een vakantie Lanzarote vormen mooie stranden en vulkanische landschap een prachtig decor voor een ontspannen vakantie. Het eiland heeft haar typische uiterlijk goed weten te behouden en er is veel aandacht voor de natuur.  Dit, in combinatie met de zon die het hele jaar door aanwezig is, maakt Lanzarote tot een fantastische vakantiebestemming. Van een vakantie Lanzarote kom je gegarandeerd uitgerust thuis. 

Vakantie Tenerife

Tenerife is het grootste Canarische eiland en een ideale bestemming voor een onbezorgde en gezellige zonvakantie. Het eiland is perfect voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten. Dit komt door de ruige en indrukwekkende natuur met de grootste (slapende) vulkaan van Spanje. Natuurlijk geniet je ook van de heerlijke Spaanse keuken en de prachtige stranden. Zelfs in de winter is het heerlijk toeven tijdens een vakantie Tenerife!

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Barcelona

360° foto's