9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Werkwijze Bebsy

De werkwijze van Bebsy in 5 stappen

 

1. Je ziet een mooie vakantie en reserveert deze.

2. Bebsy controleert de prijs en de beschikbaarheid van je gewenste vakantie bij de desbetreffende aanbieder. 

3. Bij beschikbaarheid kun je de reis betalen per Ideal, Bancontact Mr Cash of indien gewenst nadat je eerst een factuur ontvangt. Is de vakantie niet meer beschikbaar dan neemt Bebsy contact met je op om de mogelijke alternatieven te bespreken.

4. Indien je de reis direct betaalt, wordt de reis definitief vastgelegd. Indien je niet direct wenst te betalen dan kan je kiezen om een factuur te ontvangen. Na betaling van de factuur wordt de vakantie nogmaals gecontroleerd en bij beschikbaarheid wordt de vakantie vastgelegd.*

5. Uiterlijk twee weken voor vertrek ontvang je de reisbescheiden. Mocht je vertrekdatum van je vakantie binnen deze twee weken vallen, dan ontvang je direct na het vastleggen de reisbescheiden.

 

De rol van Bebsy

Deze reis bestaat uit losse onderdelen (mogelijke onderdelen zijn vlucht, hotel, autohuur, excursies, transfers) en wordt in opdracht van de hoofdboeker vastgelegd. Er wordt gebruik gemaakt van de voordeligste tarieven, die dagelijks door de reisdienstverschaffers worden aangeboden.

Voor alle boeking bemiddelt Bebsy in opdracht van andere partijen, welke de reisonderdelen op naam van de klant vastleggen. Naast de algemene voorwaarden van Bebsy zijn tevens de algemene voorwaarden van de aanbiedende partij van toepassing. Die staan altijd bij het desbetreffende product vermeld en je dient akkoord met hun algemene voorwaarden.

Zodra je een reis hebt gekozen kom je in het boekingsproces en afhankelijk van de gekozen reis kan deze direct worden afgerekend waarbij de reis en reisonderdelen direct worden vastgelegd. Indien je per factuur wenst te betalen dien je er rekening mee te houden dat de reis pas wordt vastgelegd nadat de factuur is betaald. Het kan soms gebeuren dat de reis na betaling - maar vóór het vastleggen - duurder is geworden. Het verschil dient betaald te worden of je kunt ervoor kiezen om kosteloos te annuleren*.

In sommige gevallen is het (nog) niet mogelijk om de reissom direct online te betalen. Bebsy stuurt je dan bij beschikbaarheid van de reis(onderdelen) een factuur. Hierbij dien je rekening te houden dat de reis pas na betaling wordt vastgelegd en tussentijdse prijswijzigingen voor rekening van de klant komen.

* Na betaling factuur:
Na betaling van de factuur vindt er nog een laatste controlemoment plaats. In uitzonderlijke gevallen kan het zo zijn dat de prijs is gestegen tussen het moment van verzending van de factuur en de betaling ervan. Daarom attenderen we je er nogmaals op om de factuur zo snel mogelijk te voldoen, om prijsstijgingen zoveel mogelijk te voorkomen. Mocht je niet akkoord zijn met deze prijsstijging dan kan je de vakantie uiteraard kosteloos annuleren en wordt de vakantie niet vastgelegd.

 

Extra informatie

- De wet ‘Koop op Afstand’ is niet van toepassing op reisproducten zoals vliegtickets, hotels, pakketreizen en verzekeringen.

- Annuleren en wijzigingen: Mocht je de vakantie nadat deze betaald en vastgelegd is willen annuleren dan gelden de annuleringsvoorwaarden van de uitvoerende partijen zoals het hotel of de luchtvaartmaatschappij. De meeste hotels en luchtvaartmaatschappijen hanteren 100% annuleringskosten. Daarnaast hanteren zij ook vaak erg hoge wijzigingskosten. Het is dan ook raadzaam om de gegevens van de reis en de reisgenoten goed te vermelden. Daarnaast verzoeken wij je om de ontvangen factuur en reisbescheiden direct na ontvangst te controleren op eventuele fouten. Deze fouten kunnen dan soms nog zonder kosten te worden aangepast.