8,6
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Winactie: Wenen tijdens de kerstperiode

The most wonderful time of the year staat weer voor de deur: de kerst! Ben jij klaar om de kerstboom te versieren, lekkere warme truien aan te trekken en zonder schaamte naar kerstmuziek luisteren? Hier bij Bebsy hebben we er al zin in! Om te zorgen dat ook jij helemaal in de kerststemming komt, hebben we een speciale actie opgezet. Met deze winactie kun jij kans maken op een stedentrip naar de sprookjesachtige stad Wenen! Bezoek de mooiste kerstmarkten, ga kerstcadeaus shoppen in de grote winkelstraat Mariahilfer Strasse en geniet van de warme en gezellige sfeer. Zie jij jezelf hier al lopen? Lees snel verder om te weten te komen hoe jij kans maakt op deze reis.

winactie6-website

Hoe doe je mee met de winactie naar Wenen?

Meedoen aan deze actie is heel simpel. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een Facebook- of Instagramaccount. Om kans te maken dien je de volgende 3 stappen te doorlopen:

1. Like onze pagina op Facebook of volg onze pagina op Instagram
2. Like de post over de winactie
3. Tag je vrienden onder de post over de winactie

PS: Tag zoveel mogelijk vrienden om je winkans te vergroten!
PPS: Wil je zeker weten deze reis winnen? Vergroot dan je winkans door lid te worden van Bebsy: Ja, ik word lid

De actie loopt van 2 november 2018 tot en met 15 november 2018. De winnaar wordt op 16 november via Facebook en Instagram bekend gemaakt. Zorg dat je er op tijd bij bent!

De reis naar Wenen

Vertrekdatum
30 november 2018 vanaf Rotterdam naar Wenen
Vlucht van 18:15 - 20:00 met Transavia
Retourdatum
02 december 2018 vanaf Wenen naar Rotterdam
Vlucht van 20:40 - 22:30 met Transavia
Accommodatie
Minimaal een driesterrenhotel of appartement met goede beoordeling en een goede verbinding met het centrum

     Wenen-karnerstrasse

Wenen tijdens de kerstperiode

Een stedentrip Wenen is altijd een goed idee, maar tijdens de kerstperiode al helemaal. De stad is prachtig versierd, er zijn veel kerstmarkten en er hangt een magische sfeer. Een betere manier om in de kerstsfeer te komen is er haast niet! Welke kerstmarkten je echt niet mag missen, vertelt Bebsy je graag.

Kerstmarkt Christkindlesmarkt Wenen

De absolute nummer 1 kerstmarkt van Wenen is zonder twijfel de Christkindlesmarkt. Deze staat midden in het centrum voor het Wiener Rathaus. Het is een van de mooiste en sfeervolste kerstmarkten van heel Europa! Dat zegt dus genoeg. Je vindt er meer dan 150 verschillende kraampjes met lekker eten, kerstversiering en leuke cadeaus. Wat de kerstmarkt helemaal af maakt zijn de prachtige versieringen en lichtgevende decoraties. Ook is er een grote schaatsbaan. Een bezoek aan de Christkindlesmarkt maakt je stedentrip Wenen helemaal compleet!

     Wenen - Kerstmarkt

Locatie: Rathausplatz voor het Wiener Rathaus 
Data: 17 november 2018 t/m 6 januari 2019
Openingstijden: Zondag t/m donderdag: 10:00 – 21:30 vrijdag en zaterdag: 10:00 – 22:00
Bereikbaarheid: U-Bahn 2 halte Rathaus 

Kerstmarkt Schloss Schönbrunn Wenen

Wenen - Kerstmarkt SchonbrunnDe kerstmarkt Schloss Schönbrunn is uniek als het op locatie aankomt. Het ligt namelijk voor het beroemde en prachtige Schloss Schönbrunn. Dit decor zorgt voor een bijzondere sfeer. De kerstmarkt is vooral gericht op de verkoop van kerstcadeaus en kerstdecoratie, maar natuurlijk ben je er ook aan het juiste adres voor heerlijke glühwein en punch. Een bezoek aan deze kerstmarkt is dus ideaal om te combineren met een bezoek aan het paleis.  

Locatie: Weihnachtsmarkt voor Schloss Schönbrunn
Data: 24 november 2018 t/m 26 december 2018
Openingstijden: Dagelijks van 10:00 – 21:00 
Bereikbaarheid: U-Bahn 4 halte Schloss Schönbrunn

Kerstmarkt Wintermarkt am Reisenradplatz Wenen

De kerstmarkt Wintermarkt am Reisenradplatz is misschien niet precies wat je van een kerstmarkt verwacht, maar het is wel heel leuk! Het is gevestigd in het amusementspark de Prater. Dit park staat bekend om de prachtige en bijzondere reuzenrad en deze is dan ook prachtig verlicht. De markt is voornamelijk een evenementenmarkt met gezellige live muziek en artiesten en natuurlijk veel warme drankjes. Je vindt hier weinig kerstcadeaus en kerstdecoratie, maar dat mag de pret zeker niet drukken! 

     Wenen-Kerstmarkt-Prater

Locatie: Riesenradplatz bij de Prater
Data: 17 november 2018 t/m 6 januari 2019
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag: 12:00 – 22:00 zaterdag en zondag: 11:00 – 22:00 
Bereikbaarheid: U-Bahn 2 halte Praterstern


Wenen

Bij deelname aan de actie ga je akkoord met de algemene voorwaarden:

Algemene voorwaarden voor deelname aan de Winactie van Bebsy.nl

1. De organisator van deze wedstrijd is het bedrijf Clicksupply Travel BV te Halfweg. De actie wordt mede mogelijk gemaakt door Transavia.

2. Deelname is kosteloos en zonder verplichting tot aankoop van goederen of diensten. Door deelname aan de winactie accepteert de gebruiker deze algemene voorwaarden. Per deelnemer is slechts één deelname geldig. Bebsy behoudt zich het recht voor om je zonder opgave van redenen op enig moment te diskwalificeren of jouw deelname te weigeren, dan wel prijzen niet uit te keren, bijvoorbeeld in het geval dat je één van deze algemene voorwaarden overtreedt, de actie probeert te manipuleren dan wel op een andere onwettelijke manier de actie probeert te beïnvloeden.

3. Deelname staat open voor personen die bij deelname minstens 18 jaar of ouder zijn. De deelnemer van het spel is de persoon die is gebonden aan het social media account, welke is gebruikt om deel te kunnen nemen aan de wedstrijd.

4. Om deelnemer te worden van deze winactie moeten personen de pagina van Bebsy op Instagram volgen of op Facebook liken, het geplaatste bericht over de actie liken en vrienden taggen. De hoeveelheid getagde vrienden heeft invloed op de winkans. Ook is het mogelijk om je winkans te vergroten door lid te worden van Bebsy.

5. De prijs bestaat uit 2 retourtickets naar Wenen vanaf Rotterdam The Hague Airport met Transavia en 2 overnachtingen in minimaal een driesterrenhotel met een goede beoordeling en een goede verbinding met het centrum (exclusief toeristenbelasting, dit dient de winnaar ter plaatse zelf te voldoen). Vertrekdatum is op vrijdag 30 november 2018 en datum van terugkomst is zondag 2 december 2018. De actie loopt van vrijdag 2 november 2018 tot en met donderdag 15 november 2018. De winnaar zal op vrijdag 16 november bekendgemaakt worden via Facebook en Instagram. De winnaar zal door Bebsy worden gekozen uit alle deelnemers. De uitslag kan niet worden beïnvloed door veelvuldige deelname.

6. De finalist heeft 3 dagen de tijd om te reageren. Na deze termijn behoudt Bebsy zich het recht om een nieuwe finalist te kiezen. Bebsy is niet verantwoordelijk voor het niet ontvangen of te laat lezen van berichten. Door het accepteren van de prijs, gaat de uiteindelijke winnaar ermee akkoord dat zijn/haar naam naar redelijkheid kan worden gebruikt voor promotionele doeleinden zonder enige compensatie.

7. De winnaar heeft de verplichting om tijdens de reis en tijdens de genoten vakantie minimaal 8 vakantiefoto’s te delen met Bebsy. Deze foto’s mogen worden gebruikt door Bebsy voor promotionele doeleinden. Deelt de winnaar tijdens de vakantie geen foto’s met Bebsy dan kan het betekenen dat de reis alsnog zelf betaald moet worden en kan Bebsy deze kosten verhalen op de winnaar.

8. De uitslag van de winactie zal via de Facebook en Instagram van Bebsy bekend worden gemaakt. Bij deelname ga je akkoord dat jouw naam als winnaar bekend kan worden gemaakt op onze social media kanalen. De winnaar zal worden gecontacteerd door Bebsy om eventuele ontbrekende gegevens te verkrijgen en zo de verdere afhandeling van de prijs te kunnen bewerkstelligen.

9. De prijs is niet overdraagbaar of inwisselbaar voor geld. De vliegtickets en hotelreservering zijn niet op naam overdraagbaar.

10. De uitslag van de winactie is definitief. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Bebsy behoudt zich het recht om de winactie geheel of gedeeltelijk op te schorten of aan te passen.

11. Bebsy behoudt zich tevens het recht om deze voorwaarden te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving.

12. Bebsy of hulppersonen zijn niet aansprakelijk voor enige vermogensschade en/of ander nadeel voortvloeiende uit de actie, inclusief doch niet beperkt tot vermogensschade en/of ander nadeel ontstaan door (i) deelname, (ii) het onvermogen om deel te nemen of (iii) het gebruikmaken van de prijs. Deze uitsluiting van aansprakelijkheid vervalt indien de schade is veroorzaakt door opzet of bewuste roekeloosheid van Bebsy (“eigen handelen”) zelf en/of de directie van Bebsy. Daarnaast kan Bebsy geen garantie afgeven dat de website Instagrampagina of Facebookpagina altijd ter beschikking staan voor het gebruik hiervan.

13. Op deze actie, de spelvoorwaarden en alle – met de actie verband houdende geschillen – is het Nederlands recht van toepassing. Bebsy behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving de spelvoorwaarden te wijzigen dan wel de actie te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen, waaronder begrepen maar niet beperkt tot situaties waarin sprake is van fouten in de soft- en/of hardware en overige technische en/of juridische redenen.

14. Uitgesloten van deelname zijn medewerkers en familieleden van de aanbieders (inclusief dochterondernemingen) en partners of familie van deze medewerkers. Ook eventuele participanten aan de winactie (zoals adverteerders, sponsors of producenten) behoren hiertoe.