9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Koffermaat advies

2018-06-08

Je vakantie gaat bijna beginnen, leuk! Nu rest er nog een ding, al je spullen inpakken en meenemen in je koffer. Maar de juiste maat koffer vinden voor jouw vakantie is vaak niet zo makkelijk. Ga je een paar dagen op stedentrip, een paar weken naar de zon of een rondreis inclusief huurauto maken? Of ben jij iemand die altijd extra veel wil meenemen op vakantie? In dit artikel helpen we je graag bij het kiezen van het juiste formaat.

Kleine koffers

bebsy-small-koffer

Weekendje weg of zonvakantie tot maximaal 5 dagen

Een kleine koffer met een hoogte van minder dan 56 centimeter is geschikt om mee te nemen in het vliegtuig als handbagage. Let op: Sommige airlines hanteren andere formaten en/of gewichten voor handbagage. Bekijk hier alle handbagageregels van de verschillende luchtvaartmaatschappijen. Deze handbagage koffers zijn perfect voor één van onze stedentrips. Ook voor een korte zonvakantie tot maximaal 5 dagen is deze koffer geschikt. Dus ga jij een weekendje naar Venetië of een paar dagen naar de Griekse zon? This is the suitcase for you! En waar scoor je een voordelige handbagage koffer? Bij bol.com

Onze favorieten

Koffer
Handbagage koffer van TravelZ

Handbagage koffert Princes
Handbagage koffer van Princess

Handbagage koffer van Karry
Handbagage koffer van Karry

Kleine tot middelgrote koffers

Koffer formaat klein tot normaal

1 tot 2 weken weg

De hoogte van kleine tot middelgrote koffers liggen zo rond de 69 centimeter. Ga jij een week of twee weken met ons naar een zonnige bestemming, zoals Portugal? Dan raden we je dit formaat koffer aan. In deze koffers kan je zo’n 10 tot 15 kilogram bagage meenemen. Dit komt neer op zo'n 51 tot 75 liter. Is dit het ideale formaat voor jou? Je koopt deze variant koffer voordelig via bol.com

Onze favorieten

Koffer1

Koffer van Carlton

Koffer van Crystal Glow

Koffer van Crystal Glow

Koffer2

Koffer van American Tourister

Middelgrote tot grote koffers

Koffer formaat middel tot groot

2 tot 3 weken weg

Middelgrote tot grote koffers zijn perfect voor reizen van twee tot drie weken. Neem jij graag extra veel spullen mee op vakantie, of juist terug ;),dan raden we je dit formaat koffer ook aan voor een week naar de Spaanse zon. De hoogte van dit soort koffers ligt rond de 75 cm. Er past in totaal 15 tot 20 kilogram bagage in. Als je het ons vraagt zijn deze koffers het ideale formaat voor je welverdiende zonvakantie! Je koopt op bol.com voordelig een leuke koffer.

Onze favorieten 

Koffer epic rate

Koffer Epic Rate Reflex

koffer-suit

Koffer van SUITSUIT

Koffer van SUITSUIT

Koffer van SUITSUIT

Grote koffers

Groot koffer formaat

Meer dan drie weken weg

Je hebt groot, groter en grootst. Dat laatste is deze koffer. Dit is de grootste variant koffer en ideaal voor een lange reis. Je kan de koffer natuurlijk ook voor kortere reizen gebruiken. Dan kan je extra veel souvenirs mee terugnemen, ideaal toch! Ook handig, sjouw jij liever niet met je koffer en vind je partner het niet erg? Deel dan samen deze koffer, er past genoeg in! De hoogte van de koffer is rond de 81 cm en er past meer dan 20 kilogram bagage in. Een grote koffer koop je voordelig bij bol.com.

Onze favorieten  

Koffer van Karry groot

Koffer van Karry

Koffer3

Koffer van Samsonite

Koffer van Gladiator Neon Lux

Koffer van Gladiator Neon Lux


Tijdens je zoektocht naar de perfect koffer heb je vast gezien dat er verschil is tussen een harde en zachte koffer. Welke koffer kan jij nu het best nemen? Dat lees je hier.