9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Bestel je reisaccessoires online

Heb jij een vakantie geboekt? Wat een leuk vooruitzicht! Dan is het nu tijd om alles te gaan regelen en helemaal in de vakantiesfeer te komen. Heb jij al alle reisbenodigdheden in huis voor de ultieme vakantie of stedentrip? Denk aan een modieuze zonnebril, een lekkere strandlaken, leuke leesboeken en puzzelboeken en reisspelletjes. Maar natuurlijk kunnen ook praktische zaken niet ontbreken als koffers, nekkussens, powerbanks, zonbescherming en misschien wel een wereldstekker. Allemaal zaken die hartstikke handig zijn om mee te nemen op reis. 

Een tip van Bebsy is om eerst een lijstje op te stellen met daarop alle spullen die je zeker mee moet nemen op vakantie. Bebsy heeft als hulpmiddel al een handige vakantie checklist voor je samengesteld. Deze kan je aanpassen en aanvullen waar nodig. Aan de hand van dit lijstje kan je dan bepalen wat je nog moet aanschaffen en wat je al in huis hebt. Zo weet je zeker dat je niets mist en je vakantie een succes wordt! 

Bestel je reisaccessoires online

De leukste en handigste reisbenodigdheden bestel je eenvoudig en snel online via Bebsy haar online partner Bol.com. Samen met Bebsy heeft Bol.com een speciale pagina samengesteld met daarop de handigste reisaccessoires voor je stedentrip of zonvakantie. Zo bestel je makkelijk en snel alles wat je nodig hebt op één plek. En het mooie is; als je vandaag vóór 22:00 je bestelling plaatst, ligt het pakketje morgen al bij je op de deurmat. Zo weet je zeker dat je onbezorgd kan gaan genieten van je vakantie!

Klik hieronder op 'Bekijk alle reisaccessoires' om naar de online reispagina van Bol.com te gaan. Mocht je verder nog vragen of hulp nodig hebben, twijfel dan niet om contact op te nemen met Bebsy haar collega's van de klantenservice. Zij staan voor je klaar om je te helpen!

Alle reisaccessoires