9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Parkeren bij de luchthaven

Zo, je vakantie gaat beginnen. Wat lekker zeg! Er zijn verschillende manieren om vanuit huis naar de luchthaven te komen. Een van de opties is het pakken van het openbaar vervoer. Met de trein of de bus word je eenvoudig bij de luchthaven afgezet. Houd er wel rekening mee dat het openbaar vervoer vertraging kan hebben of misschien op het tijdstip dat je op de luchthaven moet zijn nog niet rijdt. Dan is het wellicht verstandiger om met de auto te gaan. Je kan je aflaten zetten op de luchthaven of zelf rijden en de auto lekker laten staan op een goed beveiligde parkeerplaats. Dan weet je zeker dat je na je vakantie weer snel en eenvoudig terug naar huis kan reizen. Dat is wel zo lekker rustig en ontspannen!

Parkeren bij de luchthaven via Parkos

Parkeren op de luchthaven dat is eenvoudig en snel te regelen via Bebsy haar partner Parkos.com. Voor je vakantie reserveer je online een parkeerplaats, zodat je zeker weet dat er een plekje vrij is. Alle parkeerlocaties zijn door Parkos persoonlijk geïnspecteerd. Zo weet je zeker dat je auto veilig staat. Dat is wel zo'n lekker gevoel tijdens je vakantie! Daarnaast bespaar je, als je via Parkos reserveert, tot wel 60%. Het is gegarandeerd nergens goedkoper! Wijzigen en annuleren is kosteloos mogelijk tot 24 uur voor vertrek. Het is dus niet zo gek dat al meer dan 500.000 klanten via Parkos een parkeerplaats gereserveerd hebben en dat Parkos beoordeeld wordt met een 8,6. Regel nu je parkeerplaats bij Parkos en geniet onbezorgd van je vakantie. 

Klik hieronder op 'Parkeerplaats reserveren' om naar de pagina van Parkos.com te gaan. Mocht je verder nog vragen of hulp nodig hebben, twijfel dan niet om contact op te nemen met Bebsy haar collega's van de klantenservice. Zij staan voor je klaar om je te helpen!

Parkeerplaats reserveren