9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Geef een cadeaukaart van Bebsy cadeau!

Ben jij op zoek naar een verjaardagscadeau, een presentje of een relatiegeschenk? Dan is een cadeaukaart van Bebsy een hele goede keuze. Bepaal zelf het bedrag en trakteer de gelukkige op een stedentrip, zonvakantie, fly & drive of dicht bij huis reis van Bebsy. Het maakt niet uit voor welke gelegenheid je een cadeau zoekt, een cadeaukaart van Bebsy kan altijd. Iedereen wordt toch vrolijk van een leuke reis naar bijvoorbeeld Rome of Ibiza?!

Hoe koop je een Bebsy Cadeaukaart?

Om de Bebsy Cadeaukaart te kopen, druk je links onderin op de oranje knop 'Koop hier onze cadeaukaart'. Er opent dan een nieuw venster met daarin het aankoopproces. Je hebt de keuze tussen een fysieke kaart die per post naar je gestuurd wordt of een digitale kaart die per email verstuurd wordt. Bestel je de fysieke kaart voor 15:00 dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. De digitale cadeaukaart ontvang je direct na het betalen in je mailbox. Zo weet je zeker dat je de cadeaukaart op tijd in huis hebt. 

Belangrijk om te weten:

  • De Bebsy Cadeaukaart is niet inwisselbaar tegen geld. 
  • De Bebsy Cadeaukaart is alleen inwisselbaar op Bebsy.nl.
  • De kaart is niet heroplaadbaar.
  • De Bebsy Cadeaukaart is tot 2 jaar na uitgifte geldig.
  • Waardes van € 20,- tot aan € 150,- zijn mogelijk en enkel te gebruiken op Bebsy.nl.
  • Wil je een kaart met hogere waarde dan € 150,- stuur dan een e-mail naar marketing@bebsy.nl. De collega's van Bebsy helpen je dan graag verder!

Hoe gebruik je een Bebsy Cadeaukaart? 

Om gebruik te maken van de cadeaukaart dien je de code op de kaart in te vullen tijdens het betaalproces op Bebsy.nl. Tussen de betaalopties zie je de Bebsy Cadeaukaart staan. Deze klik je aan en daar vul je de code in. De waarde van de cadeaukaart wordt dan automatisch verrekend met de totale reissom.

Bestel nu de Bebsy Cadeaukaart via de oranje pop-up button linksonder of via Cardman.nl.

Bebsy Cadeaukaart