9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Boek nu je excursie, bespaar geld en tijd

Ga jij op stedentrip of zonvakantie? Wat leuk! Daar is ongetwijfeld ontzettend veel te zien en te ontdekken. Heb jij al uitgezocht wat je absoluut wil bezoeken tijdens je reis? Als er bepaalde excursies of bezienswaardigheden zijn, die je echt wil zien tijdens je vakantie, dan is het verstandig om van te voren alvast kaartjes te reserveren. Zo ben jij verzekerd van een plekje! Daarnaast bespaar je ook nog eens tijd én geld. 

Boek voordelig jouw excursie

Via Bebsy haar partners Tiqets en Get Your Guide boek je excursies en tickets voor drukke musea gemakkelijk en snel vóór vertrek. De kaartjes reserveer en betaal je veilig online. Deze partners hebben al meer dan 12 miljoen tickets verkocht en worden beoordeeld met een Uitstekend. Daarnaast hebben zij een optie om last minute te annuleren. Zo houd jij je plannen flexibel! Als je vooraf boekt, profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je bent zeker van beschikbaarheid
  • Je profiteert van een gunstig tarief
  • Het bespaart tijd omdat je niet ter plekke nog op zoek hoeft te gaan naar een organisator
  • Een 'skip the line'-ticket bespaart tijd omdat je niet in de rij hoeft te staan

Klik hieronder op 'Tickets voor stedentrips' of 'Tickets voor zonvakanties' om naar de website van een van onze partners te gaan. Mocht je verder nog vragen of hulp nodig hebben, twijfel dan niet om contact op te nemen met Bebsy haar collega's van de klantenservice. Zij staan voor je klaar om je te helpen!

Tickets voor stedentrips Tickets voor zonvakanties

Boek voordelig jouw fietsexcursie

Om meer van een stad te ontdekken is het erg leuk om door de stad te fietsen! Dat regel je nu eenvoudig via Bebsy haar partner Baja Bikes. Hier kan je zelf fietsen huren of nog leuker een fietsexcursie boeken! Samen met een local ga je dan op pad door de stad en ontdek je unieke plekken en hoor je bijzondere verhalen. Zo leer je dingen over de bestemming waar je anders nooit achter was gekomen. Baja Bikes biedt leuke fietsexcursies aan in diverse steden en zonbestemmingen. Dus stap op de fiets en ga op ontdekkingstocht!

Klik hieronder op 'Tickets voor fietsexcursies' om naar Baja Bikes te gaan. Mocht je verder nog vragen of hulp nodig hebben, twijfel dan niet om contact op te nemen met Bebsy haar collega's van de klantenservice. Zij staan voor je klaar om je te helpen!

Tickets voor fietsexcursies