9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Transfers van en naar de luchthaven

Als je aankomt op de luchthaven van je vakantiebestemming is het tijd om de weg naar je hotel of appartement te vinden. Op veel bestemmingen is dit goed geregeld, zeker als je op stedentrip gaat. Vaak is er een goede bus- of treinverbinding van de luchthaven naar de stad. Door de centrale ligging van onze accommodaties in de steden, liggen deze altijd nabij het openbaar vervoer. Zo loop je vanaf de halte eenvoudig naar je hotel of appartement. Natuurlijk is het ook mogelijk om op de luchthaven een taxi te regelen als je liever gaat voor wat meer comfort. Wil je echt alles van tevoren tot in de puntjes geregeld hebben? Dan is het op veel bestemmingen ook mogelijk om van tevoren een transfer te boeken. Bij aankomst op de luchthaven staat deze transfer voor je klaar om je naar je accommodatie te brengen en op de laatst dag komt de transfer je ook weer bij je hotel ophalen om je naar de luchthaven te brengen. Zo weet je zeker dat je onbezorgd kan gaan genieten van je vakantie.

Transfer reserveren via Taxitender

Een transfer van en naar de luchthaven boek je eenvoudig via Bebsy haar partner Taxitender. Wanneer je met Taxitender je vervoer van en naar de luchthaven boekt, heb je toegang tot voordelige tarieven. Dit kan voor zowel in Nederland (van je huis naar de luchthaven en terug) als op je vakantiebestemming (van je hotel naar de luchthaven en terug). Zo heb je je reis helemaal geregeld en kan je onbezorgd genieten van je vakantie! 

Klik hieronder op 'taxi reserveren' om naar de boekingspagina van Taxitender te gaan. Mocht je verder nog vragen of hulp nodig hebben, twijfel dan niet om contact op te nemen met Bebsy haar collega's van de klantenservice. Zij staan voor je klaar om je te helpen!

guidego-reserveren