9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Single reizen

2019-11-08

Ben jij op dit moment vrijgezel of wil je graag ultieme zelfstandigheid ervaren? Dan is single reizen dé manier om je grenzen te verleggen. Veel mensen zeggen dan ook dat iedereen minstens één keer in het leven alleen op reis moet zijn geweest. Ontmoet nieuwe mensen, geniet van je vrijheid, maak je eigen planning en leer jezelf beter kennen. Lees snel deze blog en ontdek waarom een single reis ook iets voor jou is. 

Single reizen #1. Complete vrijheid

Je kent het vast wel: je bent op vakantie met je beste vrienden en iedereen wilt iets anders doen in de loop van de dag. Een van de grootste voordelen van single reizen is dat je je eigen planning maakt en zelf besluit hoe je de vakantie indeelt. Het klinkt misschien wat egoïstisch, maar hoe fijn is het om even te doen waar je zelf zin in hebt? Zelf besluiten waar je gaat eten en wat je gaat doen, zonder rekening te houden met anderen. Zo kies je er bijvoorbeeld voor om de dag heerlijk te spenderen op een terras, bezienswaardigheden te ontdekken of even lekker shoppen. Dit idee alleen al is voor Bebsy genoeg om een single reis te plannen.

dame die shopt tijdens single reizen

Shoppen tijdens single reizen

Single reizen #2. Ontmoet nieuwe mensen

Alleen reizen is tof, maar alleen een gesprek voeren wat minder. Tijdens een single reis merk je al snel dat je behoefte naar socializen groeit. Je kan natuurlijk even het thuisfront bellen, of, nog veel leuker, nieuwe mensen ontmoeten! Een verblijf in een hostel of hotel met bar is bijna altijd een garantie op het ontmoeten van andere reizigers. Wie weet ga je wel met je nieuwe vrienden een deel van de stad verkennen of zetten jullie samen de reis voort. Uiteindelijk ben je weinig momenten echt alleen als je ervoor openstaat om nieuwe connecties te maken tijdens een single reizen. En wie weet, worden het vrienden voor het leven.

Meisje met rugtas die alleen de stad tijdens single reizen verkent

Een straatje op eigen houtje ontdekken tijdens een single reis

Single reizen #3. Ontdek jezelf

Als je single reist ben je volledig op jezelf aangewezen. Er zullen misschien situaties komen waarin je je grenzen leert kennen en deze moet verleggen. Bij single reizen heb je alle tijd voor jezelf en neem je even afstand van alles thuis. Hierdoor zul je anders naar bepaalde situaties kijken. Dit klinkt misschien een beetje eng, maar dat is het helemaal niet! Je leert op deze manier jezelf goed kennen en zult groeien als persoon. Neem tijd om tot jezelf te komen, geniet van een fantastische bestemming en neem je nieuwe ervaring mee naar huis. 

Singles reizen meisje strand hangmat

Genieten op een hangmat tijdens single reizen

Single reizen #4. Je hoeft op niemand te wachten

Word jij ook zo moe van constant moeten wachten op je vrienden of familie? Stel je voor: jullie zijn van plan om rond 10 uur de stad te ontdekken, je staat helemaal klaar, en komt erachter dat je medereizigers nog lang niet klaar zijn om het hotel te verlaten. Andersom kan natuurlijk ook: je medereizigers hebben altijd veel haast, terwijl jij rustig wil genieten van de ochtend. Tijdens single reizen heb je dit probleem niet. Je gaat wanneer je wil en je doet alles in je eigen tempo. Klinkt heerlijk toch?

Single reizen koffie

Begin je single reizen op eigen tempo. Extra koffietje? Geen probleem.

Single reizen bestemming Valencia

Nu je genoeg redenen hebt om alleen te reizen, wil je natuurlijk weten welke bestemmingen je het beste kan bezoeken. Bebsy heeft speciaal voor 'Singles' Day' een reis samengesteld voor single reizigers. Je ontdekt nu het bruisende Valencia op eigen houtje zonder eenpersoonstoeslag.

Tijdens single reizen geniet je in het veelzijdige Valencia van de Spaanse kunst, cultuur én van zon, zee en strand! Het gezellige centrum is de perfecte plek om iets mee te krijgen van het Spaanse leven. In deze sfeervolle stad raak je makkelijk aan de praat met locals en andere reizigers. Geniet met je nieuw gemaakte vrienden van de typisch Spaanse paella of ontdek de stad in je eentje. De horeca prijzen in Spanje liggen gemiddeld iets lager dan hier in Nederland, een tripje naar deze leuke stad is dus niet alleen heel gezellig maar ook goedkoop! 

Single reizen naar Valencia


Single reizen dus iets wat iedereen meegemaakt moet hebben, niet alleen om te groeien als persoon, maar ook omdat het gewoon ontzettend leuk is! Ook zin gekregen om de wereld in alle rust te verkennen en in je eentje een reis te maken? Bekijk ons volledige aanbod hotels Valencia en begin een avontuur!

Liefs,

Bebsy