9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Fly drive Verenigde Staten

De beste manier om de Verenigde Staten te ontdekken? Met een huurauto, als je het Bebsy vraagt! Tour door dit geweldige land naar unieke natuurwonderen en bijzondere steden. Onderweg wordt je verrast door alle over de top bezienswaardigheden dat dit land te bieden heeft. Met een huurauto in de Verenigde Staten kan je echt alle kanten op! Boek een goedkope fly drive Verenigde Staten en ga op ontdekkingsreis!

Praktische informatie Verenigde Staten

Taal: De belangrijkste taal in de Verenigde Staten is het Engels.
Munteenheid: De munteenheid is de Amerikaanse dollar. Tip: Controleer voor vertrek of je pinpas is ingesteld op 'wereld'. 
Tijdsverschil: In de Verenigde Staten is het 6 uur vroeger. Let op: In de Verenigde Staten gaat de zomertijd 2 weken eerder in en de wintertijd gaat 1 week later in. Gedurende deze 3 weken geldt er een tijdsverschil van maar 5 uur. 
Vaccinaties: Vaccinaties zijn niet verplicht.
Reisstekkers: Je hebt een reisstekker nodig als je gebruik wil maken van de stopcontacten in de Verenigde Staten.
Voltage: In de Verenigde Staten gebruiken ze 110V. Dit is een ander voltage dan in Nederland. Controleer voor vertrek of de elektrische apparaten die je mee wil nemen bruikbaar zijn op dit voltage. Indien dit niet het geval is kan je bij de betere elektronicazaken een omvormer kopen. 
Reisdocument: Je dient in bezit te zijn van een Nederlands of Belgisch paspoort. Check vooraf altijd of deze nog langer dan 6 maanden geldig is bij terugkomst. 
Visum: Het is verplicht een aanvullende reistoestemming (ESTA) aan te vragen.

Ontdek de Verenigde Staten met huurauto

Bebsy biedt leuke fly drives naar Verenigde Staten aan. Vlucht, verblijf en huurauto zijn hierbij altijd inbegrepen. Meer informatie over de bestemmingen vind je door op onderstaande links te klikken.

Fly drive Verenigde Staten

Hotels in Verenigde Staten op de kaart

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Verenigde Staten

Populairste hotels Verenigde Staten