9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Maak een fotoboek

Ben jij net teruggekomen van je welverdiende vakantie? Welkom terug! Op je vakantie heb je waarschijnlijk veel mooie foto's gemaakt van al het moois dat je bent tegengekomen. Deze staan nu allemaal op je telefoon of camera. Hoe leuk is het als je dit allemaal hardcopy kan vastleggen? Zo raak je nooit al die mooie foto's kwijt én kan je altijd nog eens terugdromen naar je heerlijke vakantie en de mooie momenten die je hebt beleefd. Dat kan met een fotoboek! In een foto boek plaats jij je mooiste vakantiefoto's en leg je alle bijzondere herinneringen vast. Dit is ook erg leuk om cadeau te geven aan je reisgenoot. Zo vergeten jullie nooit jullie mooie vakantie.

Maak een fotoboek via OnsFotoboek

Een fotoboek maken doe je supervoordelig en makkelijk online via Bebsy haar partner OnsFotoboek. Een fotoboek maken was nog nooit zo simpel! In slechts een paar stappen heb jij een prachtig fotoboek liggen. Selecteer je foto's, kies je opmaak, bepaal de indeling en klaar! Jij hebt je persoonlijke fotoboek van je vakantie voor je liggen. Het fotoboek heeft een standaard formaat van A4-staand en heeft een fotokaft (soft cover). Voor het aantal pagina's heb je de keuze uit 30, 36, 44 of 50 pagina’s. De fotoboeken worden altijd op dinsdag gedrukt en op vrijdag geleverd. De fotoboeken dienen uiterlijk zondag binnen te zijn om die week gedrukt te worden. Houd er wel rekening mee dat OnsFotoboek alleen levert in Nederland. 

Nu maak jij een fotoboek nog goedkoper! Met kortingscode bebsy2020 krijg je maar liefst 50% korting op een fotoboek. Dan kost je fotoboek geen €15,-, maar slechts €7,50 inclusief verzendkosten. Dat is nog eens goedkoop!

Klik hieronder op 'maak een fotoboek' om naar OnsFotoboek te gaan. Mocht je verder nog vragen of hulp nodig hebben, twijfel dan niet om contact op te nemen met Bebsy haar collega's van de klantenservice. Zij staan voor je klaar om je te helpen!

Fotoboek