9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Huurauto

Bij iedere fly en drive is een huurauto inbegrepen. De huurauto staat voor je klaar op de luchthaven. Hier breng je de auto ook weer terug bij vertrek. Op deze pagina kan je een huurauto bijboeken als deze niet inbegrepen is bij de vakantie die je geboekt hebt.

TYPE HUURAUTO
De huurauto die je tot je beschikking krijgt is afhankelijk van de beschikbaarheid van de auto's. Het gaat om een Hyundai I10, een Fiat Panda of een soortgelijke auto. Ook een luxere auto kan Bebsy gemakkelijk voor je bijboeken. Neem daarvoor contact op met haar collega’s van de klantenservice, ze helpen je graag aan meer informatie. 

WAT IS ER INBEGREPEN?
•    Verzekering van derden
•    Diefstalverzekering (je dient dan wel in het bezit te zijn van de autosleutel)
•    Belasting
•    Luchthaventoeslag
•    Wegenbelastingtoeslag
•    Wegenwachtkosten

DE BESTUURDER
Bij de meeste bestemmingen dient de bestuurder van de auto minimaal 25 en maximaal 70 jaar oud te zijn. Alle bestuurders moeten minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een volledig rijbewijs zonder significante aantekeningen. Per boeking is het mogelijk om maximaal 1 chauffeur op te geven als hoofdbestuurder. Wil je gebruik maken van meerdere chauffeurs? Dat is natuurlijk mogelijk, tegen een toeslag. Neem daarvoor contact op met Bebsy haar collega’s van de klantenservice via het contactformulier of via 020-7009 406 (NL) of 03 8080959 (BE).
Belangrijk: Om de huurauto mee te kunnen krijgen dien je in het bezit zijn van een VISA of Mastercard. De naam van de bestuurder moet overeenkomen met de naam op deze VISA of Mastercard.

JONGE CHAUFFEURS
Voor chauffeurs van 21 tot en met 24 jaar is het mogelijk dat er andere voorwaarden van toepassing zijn. Zo is het mogelijk dat er een extra toeslag gerekend wordt. Deze voorwaarden verschillen bovendien per verhuurmaatschappij. Mocht je willen weten welke voorwaarden op jouw reis van toepassing zijn, neem dan contact op met Bebsy.

BRANDSTOFREGELINGEN
Je huurauto wordt meestal aangeboden op basis van Vol tot Vol of pre-paid, afhankelijk van de bestemming, verhuurmaatschappij en klasse. In het geval van Vol tot Vol ontvang je de huurauto met een volle brandstoftank en moet je deze ook weer met een volle tank inleveren, anders betaal je extra kosten voor het hervullen. Bij pre-paid dien je benzine en een eventuele servicetoeslag te betalen bij het ophalen van de huurauto. De brandstofregeling die van toepassing is op jouw reis kun je vinden op de bevestigingsvoucher.

BORG
Voor een huurauto dien je ter plekke (vooraf) vrijwel altijd een borg te betalen. Het precieze bedrag is afhankelijk van de bestemming en de verhuurmaatschappij. Neem gerust contact op met Bebsy, mocht je het precieze bedrag graag vooraf willen weten. Bebsy heeft trouwens ook nog een handige tip voor je: maak vooraf foto’s van eventuele bestaande schade. Zo ontstaan er geen misverstanden bij het inleveren van de auto. 

EIGEN RISICO
Er is een standaard (CDW) verzekering van toepassing met een eigen risico. De hoogte van het eigen risico kan variëren van €300,- tot circa €3000,- en is afhankelijk van de maatschappij, de categorie auto en de reisduur. Een hogere categorie auto en een lange reisduur kent een hoger eigen risico. De afkoop van het eigen risico is optioneel bij te boeken of ter plaatse af te sluiten. Ter plaatse kan de prijs echter geheel anders en zelfs veel duurder zijn. Wil je zeker van de prijs zijn, voeg afkoop eigen risico dan gelijk aan je boeking toe.
De volledige bescherming omvat het restitutieplan, ramen, spiegels, wielen, banden, administratie, pechkosten en de eigen risico diefstal.