9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Leuk dat je interesse hebt in de nieuwsbrief van Bebsy! De nieuwsbrief is de perfecte manier om in de vakantiesfeer te komen en op zoek te gaan naar je volgende, goedkope vakantie. Via de nieuwsbrief deelt Bebsy leuke inspiratie, de beste deals, nieuwe bestemmingen en winacties. Alles op het gebied van stedentrips, zonvakanties, fly en drives en dicht bij huis reizen komt voorbij. Zo weet je zeker dat je niets mist! Daarnaast word je gelijk lid van Bebsy, waardoor je profiteert van extra voordelen. Word onderdeel van onze community, die bestaat uit mensen die allemaal dezelfde passie hebben om te reizen!

Schrijf je in en profiteer van: 

  • Toegang tot exclusieve ledendeals
  • Geen boekingskosten op ledendeals
  • Superdeals in je mailbox

Als nieuwe member van Bebsy ontvang je gelijk een cadeautje van ons. Niet verder vertellen hé ;-) Zo kan je gelijk op zoek gaan naar je volgende reis zonder teveel te hoeven betalen.  Dus schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en vind jouw volgende reis voordelig bij Bebsy! 

Meld je aan voor Mijn Bebsy

Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvang je vier keer per week van ons een nieuwsbrief boordevol reisinspiratie in je mail. Mocht je dit iets te veel vinden dan is het mogelijk om dit aan te passen. Dit kan via je profiel op de website van Bebsy. Hier heb je de keuze om vier keer in de week, een keer in de week of een keer in de maand onze nieuwsbrief te ontvangen. Zo ontvang jij alleen de nieuwsbrieven die jij wil!

Bebsy staat altijd open voor feedback, dus mocht jij tips, leuke ideeën of suggesties voor de nieuwsbrief hebben dan horen wij dat graag van je. Dit kan je met ons delen door te mailen naar marketing@bebsy.nl. Een van de collega's van Bebsy neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.