9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Stedentrip Engeland

Stedentrip Engeland - het land met een rijke historie

Welkom in het land van Fish & Chips, cricket en Shakespeare! Engeland is een heerlijke vakantiebestemming waar je nooit uitgekeken raakt. Of je nou op vakantie of stedentrip Engeland gaat, er zijn genoeg bezienswaardigheden Engeland om te bewonderen. Zo zie je overal waar je kijkt rode telefooncellen en dubbeldekkerbussen. Een high tea mag eigenlijk niet ontbreken tijdens je bezoek aan het land. Als je dan toch op stedentrip Engeland bent, dan duik je natuurlijk ook even een typische pub in om te genieten van een hapje en een drankje. Zie jij jezelf net als Bebsy genieten van een goedkope stedentrip Engeland? Kijk dan gauw verder en ontdek hoe jij ook op unieke wijze dit land met een rijke historie kan leren kennen! Bij Bebsy is een weekend Engeland namelijk direct online geboekt en geregeld. Dus wacht niet langer en stel jouw ideale stedentrip Engeland samen!

Engeland - van prehistorie tot aan heden een indrukwekkend gebied

Samen met Noord-Ierland, Wales en Schotland maakt Engeland deel uit van het Verenigd Koninkrijk. Het eiland zelf heet Groot-Britannië. Als je een stedentrip of weekend Engeland overweegt, dan kijk je waarschijnlijk uit naar de indrukwekkende bezienswaardigheden Engeland en de rijke historie van het gebied. De eerste sporen van een bevolking die leefde in dit gebied stammen uit de prehistorie. Er zijn echter weinig tot geen bronnen over deze periode. Pas bij de poging van Julius Caesar om het gebied te veroveren begint eigenlijk de Engelse (schriftelijke) geschiedenis. Tijdens jouw stedentrip Engeland merk je dat dit voor de Engelsen ook een zeer belangrijk onderdeel is van hun historie. Het land heeft door de eeuwen heen genoeg meegemaakt. Van de Vikingaanvallen tot aan de Wereldoorlogen: Engeland heeft het allemaal doorstaan.

Die rijke geschiedenis vormt de basis voor de huidige Engelse cultuur die je ervaart tijdens je stedentrip Engeland. Zo zijn de pubs een onmisbaar onderdeel van iedere zondag en ook het bijzondere landschap is een belangrijk onderdeel van de Britse identiteit. Van de groene hooglandschappen tot aan bekende bouwwerken: er zijn ontelbaar veel bezienswaardigheden Engeland die zeker een bezoekje waard zijn tijdens je citytrip Engeland. Denk bijvoorbeeld aan Stonehenge, Buckingham Palace en Big Ben. Waar kijk jij het meeste naar uit voor jouw weekend Engeland? Bebsy weet het al: een stedentrip Engeland is niet compleet zonder een ritje in de rode dubbeldekkerbussen en een portie Fish & Chips!

De Britse cultuur tijdens een stedentrip Engeland

Voor een goede dosis humor ben je in Engeland aan het juiste adres. De Engelsen zijn trots op hun droge humor. Dat ervaar je zelf tijdens jouw stedentrip Engeland. Waarschijnlijk is het wel anders dan je gewend bent van thuis, maar wie weet vind je het geweldig als je een weekendje weg in Engeland bent. In de grote steden worden vaak gratis comedy avonden georganiseerd in een pub of theater die je kunt bezoeken tijdens een stedentrip Engeland. Een echte aanrader! Pubs zijn ook een belangrijk onderdeel in het leven van de Engelsen. Vaak wordt de pub gezien als een huiskamer waar je samenkomt voor wat te eten, drinken en om bij te praten.

Daarnaast staan de Engelsen bekend om hun vriendelijkheid, formaliteit en beleefdheid. Dit merk je zeker als je op stedentrip Engeland bent. Het is bijvoorbeeld normaal dat je overal voor wordt bedankt, zelfs wanneer jij degene bent die wat vraagt. Wanneer het echter om sport gaat, kunnen de Engelsen erg fanatiek worden. Ben je een weekendje weg in Engeland tijdens een grote wedstrijd van rugby of voetbal? Dan zie je overal fans de revue passeren tijdens je stedentrip Engeland. Naast deze sporten zijn ook golf en cricket erg geliefd op het eiland. Ben jij zelf niet zo’n sportfanaat? Vergeet dan niet om een echte, typisch Britse high tea te ervaren als je op stedentrip Engeland bent. Geniet net als Bebsy van een heerlijk kopje thee met allerlei kleine hapjes tijdens je weekendje weg Engeland.

Praktische informatie voor weekend of stedentrip Engeland

Ga jij een weekendje weg naar Engeland of staat je stedentrip Engeland al omcirkeld in de agenda? Vergeet dan niet om je goed voor te bereiden! Een goede voorbereiding is het halve werk van een citytrip Engeland. Bovendien houd jij zo tijd over om lekker te genieten van de voorpret van jouw weekend Engeland. Daarom heeft Bebsy even wat praktische informatie voor je stedentrip Engeland verzameld.

  • Taal: De belangrijkste taal is vanzelfsprekend het Engels. De accenten en dialecten kunnen het tijdens je stedentrip Engeland wel lastig maken om alles goed te verstaan.
  • Munteenheid: De Pond.
  • Tijdsverschil: In Engeland is het 1 uur vroeger dan in Nederland en België.
  • Vaccinaties: Vaccinaties zijn niet verplicht of aanbevolen voor een vakantie of stedentrip Engeland. Neem vooral eventueel contact op met de GGD voor actuele informatie.
  • Reisstekkers: Je hebt een reisstekker nodig als je gebruik wilt maken van de stopcontacten als je op stedentrip Engeland bent.
  • Reisdocument: Je dient in bezit te zijn van een Nederlands of Belgisch paspoort of Europese identiteitskaart. Check voor je stedentrip Engeland altijd of deze nog geldig is tot na het verblijf.

De Britse keuken proeven tijdens weekend Engeland

In Engeland hebben ze een eigen keuken en eigen gebruiken rondom het eten. Dit merk je tijdens je stedentrip Engeland al ’s morgens bij het ontbijt. Het typische Engelse ontbijt is wereldwijd bekend én behoorlijk vullend. Worstjes, witte bonen in tomatensaus, gebakken eieren en spek met toast staan je te wachten tijdens je citytrip Engeland. Je zult voorlopig geen honger meer hebben als je op stedentrip Engeland bent! Een ander typisch Engels gebruik is de afternoon tea. In de middag tijdens een weekend Engeland kan je in een theehuis terecht voor een kop sterke Engelse thee met melk (builder’s tea) en de lekkerste zoete lekkernijen. Ben je niet zo van de thee? Breng dan een bezoek aan een van de gezellige pubs tijdens je stedentrip Engeland. Een Jacked Potato (ovengebakken aardappel),Sunday Roast (geroosterd vlees),Bangers and Mash (saucijsjes met aardappelpuree) of de beroemde Fish & Chips kan je hier vast en zeker bestellen als je op stedentrip Engeland bent. Natuurlijk met een goed glas bier, maar dan wel zonder een schuimkraag. Cheers!

Hotels in Engeland voor een stedentrip

Engeland is een divers land waar heel veel mogelijk is. Heb je zin in een levendige en bruisende stedentrip Engeland, dan is een hotel in het centrum zeker iets voor jou. Meer behoefte aan rust tijdens een weekend Engeland? Ga dan voor een hotel gelegen bij een prachtig park voor jouw ideale stedentrip Engeland. Kies eenvoudig een van Bebsy’s leuke deals en vlieg binnenkort ook naar het beroemde Engeland! Bekijk hier een overzicht van alle hotels in Engeland. See you soon (tot gauw)!

Stedentrip Engeland boeken bij Bebsy

Bebsy heeft een indrukwekkend aanbod vakanties, stedentrips en weekendjes weg. Hierdoor kan jij lekker goedkoop op stedentrip Engeland. Het enige wat je nog moet doen, is jouw ideale weekend Engeland samenstellen. Bepaal vanuit welke luchthaven jij vertrekt en in wat voor accommodatie je verblijft tijdens je stedentrip Engeland. Wil je graag de prachtige hoofdstad bewonderen als je een weekend Engeland boekt? Overweeg dan stedentrip Londen. Kijk je ogen uit tijdens een ritje in de London Eye of verken de stad door allerlei steegjes in te duiken. Wacht in ieder geval niet langer en bewonder met eigen ogen de bezienswaardigheden van Engeland. Boek ook vandaag jouw stedentrip Engeland bij Bebsy!

Hotels in Engeland op de kaart

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Engeland

Populairste hotels Engeland