9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Stedentrip Verenigde Staten

Een vakantie Amerika is er een die zeker op je bucketlist moet staan! Het is een bijzondere vakantiebestemming met ontzettend veel mogelijkheden. Het populairste zijn toch wel de Verenigde Staten met maar liefst 50 verschillende staten. Hier is voor ieder wel wat wils! Bezoek de Amerikaanse steden met een eigen sfeer en karakter of ontdek de adembenemende natuur vol rotspartijen en natuurparken. Boek jouw goedkope vakantie Amerika bij Bebsy voor een onvergetelijke ervaring!

De Amerikaanse cultuur

Gastvrijheid speelt een belangrijke rol in de Amerikaanse cultuur. Dit merk je waarschijnlijk al heel snel nadat je geland bent. In winkels, restaurants en op straat wordt je vaak uit beleefdheid begroet met het welbekende 'How are you doing?'. Het is zo fijn om zoveel vriendelijkheid te ervaren. De Amerikaanse gastvrijheid merk je ook terug in het vieren van tradities en feestdagen. Alles wordt zo groot en uitbundig mogelijk gevierd met familie en vrienden. Als je bijvoorbeeld eens in de kerstperiode afreist naar het land, dan snap je precies wat Bebsy bedoelt! Alles wordt over de top versierd met lichtjes en kerstversiering en de winkels liggen vol met cadeaus. Zeker de moeite waard om eens mee te maken! 

Praktische informatie Verenigde Staten

Taal: De belangrijkste taal in de Verenigde Staten is het Engels.
Munteenheid: De munteenheid is de Amerikaanse dollar. Tip: controleer voor vertrek of je pasgebruik is ingesteld op 'wereld'. 
Tijdsverschil: In de Verenigde Staten is het 6 uur vroeger. Let op: In de Verenigde Staten gaat de zomertijd 2 weken eerder in en de wintertijd gaat 1 week later in. Gedurende deze 3 weken geldt er een tijdsverschil van maar 5 uur. 
Vaccinaties: Vaccinaties zijn niet verplicht.
Reisstekkers: Je hebt een reisstekker nodig als je gebruik wil maken van de stopcontacten in de Verenigde Staten.
Voltage: In de Verenigde Staten gebruiken ze 110V. Dit is een ander voltage dan in Nederland. Controleer voor vertrek of de elektrische apparaten die je mee wil nemen bruikbaar zijn op dit voltage. Indien dit niet het geval is kan je bij de betere elektronicazaken een omvormer kopen. 
Reisdocument: Je dient in bezit te zijn van een Nederlands of Belgisch paspoort. Check vooraf altijd of deze nog langer dan 6 maanden geldig is bij terugkomst. 
Visum: Het is verplicht een aanvullende reistoestemming (ESTA) aan te vragen.

De Amerikaanse keuken

Als je houdt van lekker eten dan ben je in Amerika aan het juiste adres. Op elke hoek van de straat vind je wel een restaurant, bar of café. Onder de Amerikaanse specialiteiten vallen zeker de beroemde hamburgers, frieten, milkshakes en donuts. Maar je vindt er ook genoeg regionale restaurants met een eigen, authentieke keuken. Elke Amerikaanse regio heeft zijn eigen specialiteiten en heerlijke zelfgeteelde en bereide gerechten. Vaak zijn de gerechten een stuk groter dan wij gewend zijn. Toch hoeft dit geen probleem te zijn, een Doggy-bag is namelijk heel gewoon. Zo neem je je lekkere maaltijd gewoon mee naar huis! 

Hotels in Amerika

Amerika is een groot en divers land met vele mogelijkheden. Dit zie je ook terug in de selectie van hotels die Bebsy voor jou heeft gemaakt. Van basic en schoon tot luxe en zeer modern. In het waanzinnige land Amerika is er altijd wel een plekje dat je goed zal bevallen. Kijk je ogen uit tijdens een vakantie Amerika!

Stedentrip Verenigde Staten

Lees hier meer over een stedentrip New York.

Hotels in Verenigde Staten op de kaart

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Verenigde Staten

Populairste hotels Verenigde Staten