9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Vakantie Verenigde Staten

Het hele jaar door is een vakantie Verenigde Staten een goed idee! Geniet van prachtige stranden met tropische palmbomen aan een diepblauwe zee. Met temperaturen van minimaal 23 graden en maximaal 32 graden zit je op de stranden zeker goed. De dag sluit je af op een gezellige boulevard. Boek jouw goedkope vakantie Verenigde Staten bij Bebsy voor een onvergetelijke ervaring!

Klimaat Amerika

Als je op zoek bent naar een heerlijke vakantie vol zon, zee en strand, dan zit je in de Verenigde Staten zeker goed. Rondom Florida vind je namelijk een heerlijk tropisch klimaat. Hierdoor is het zelfs in onze wintermaanden rondom Florida nog rond de 23 graden! En met een 2.173 kilometer lange kustlijn is er altijd wel een heerlijk plekje voor jou te vinden. Aan deze heerlijke kust vind je tropische palmbomen, parelwitte zandstranden, unieke zeedieren en prachtige zonsondergangen. Ook de boulevards met gezellige restaurants en winkels zijn een bezoek zeker waard. Een strandvakantie Verenigde Staten wordt dus zeker een succes!

Praktische informatie Verenigde Staten

Taal: De belangrijkste taal in de Verenigde Staten is het Engels.
Munteenheid: De munteenheid is de Amerikaanse dollar. Tip: controleer voor vertrek of je pasgebruik is ingesteld op 'wereld'. 
Tijdsverschil: In de Verenigde Staten is het 6 uur vroeger. Let op: In de Verenigde Staten gaat de zomertijd 2 weken eerder in en de wintertijd gaat 1 week later in. Gedurende deze 3 weken geldt er een tijdsverschil van maar 5 uur. 
Vaccinaties: Vaccinaties zijn niet verplicht.
Reisstekkers: Je hebt een reisstekker nodig als je gebruik wil maken van de stopcontacten in de Verenigde Staten.
Voltage: In de Verenigde Staten gebruiken ze 110V. Dit is een ander voltage dan in Nederland. Controleer voor vertrek of de elektrische apparaten die je mee wil nemen bruikbaar zijn op dit voltage. Indien dit niet het geval is kan je bij de betere elektronicazaken een omvormer kopen. 
Reisdocument: Je dient in bezit te zijn van een Nederlands of Belgisch paspoort. Check vooraf altijd of deze nog langer dan 6 maanden geldig is bij terugkomst. 
Visum: Het is verplicht een aanvullende reistoestemming (ESTA) aan te vragen.

Eten in Amerika

In Amerika komen culturen samen en dat zie je terug in het culinaire aanbod. Dit is namelijk superdivers! Naast de beroemde hamburgers, frieten, milkshakes en donuts vind je hier ook veel internationale restaurants. Ook heeft elke Amerikaanse regio zijn eigen specialiteiten en zelfgeteelde en bereide gerechten. Erg leuk om te ontdekken! Houd er wel rekening mee dat de porties vaak een stuk groter zijn. Gelukkig maken ze in de Verenigde Staten volop gebruik van een doggy-bag. Zo neem je al het lekkers gewoon mee naar huis! 

Hotels in Amerika

In de Verenigde Staten heb je een grote diversiteit aan hotels. Verblijf je graag in een hip hotelletje of toch in een ruim appartement of gaat je voorkeur toch uit naar een hotel vlak bij het strand? Hier in de Verenigde Staten is alles mogelijk! Bekijk snel het aanbod hotels in de Verenigde Staten van Bebsy en vind jouw ideale vakantie!

Vakantie Verenigde Staten

Bebsy biedt leuke vakanties in de Verenigde Staten aan:
Vakantie Miami

Hotels in Verenigde Staten op de kaart

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Verenigde Staten

Populairste hotels Verenigde Staten