9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Visum aanvragen via E-visums

Wanneer je buiten Europa op vakantie gaat, is de kans groot dat je een visum nodig hebt. Bij een vakantie naar Marrakech of Bali hoef je van tevoren geen visum te regelen, dit regel je bij aankomst op de luchthaven. Maar bij een vakantie naar Istanbul, Moskou, New York, Miami of Orlando dien je dit wel van tevoren te regelen. Zonder een geldig visum kom je het land namelijk niet in. Een visum zorgt ervoor dat de overheid van het land waar je naartoe gaat de controle houdt over wie het land betreedt. Elk land heeft zijn eigen visum en/of reistoestemmingen met de daarbij behorende voorwaarden. Een visum kan je zelf aanvragen via de ambassade van het vakantieland. Houd er rekening mee dat dit enige tijd kan duren en wat voeten in aarde kan hebben.

Visum aanvragen via E-visums

Wil je op een eenvoudige manier je visum regelen? Kies er dan voor om een visumbureau in te schakelen. Tegen een kleine vergoeding helpen zij je bij het aanvragen van een visum en dat is wel zo gemakkelijk! E-visums is een visumbureau met jarenlange ervaring met het aanvragen van visa voor verschillende bestemmingen. Wat ook nog eens heel gemakkelijk is, is dat je de visumaanvraag via E-visums in het Nederlands mag indienen in plaats van in het Engels of de taal van de vakantiebestemming. Daarnaast controleert E-visums de aanvraag ook nog eens op mogelijke fouten, zodat je zeker weet dat het goed zit. Betalen gaat veilig via iDeal of Bancontact. Hoe lang de aanvraag van een visum duurt verschilt per land, dus zorg dat je er op tijd mee begint. Zo weet je zeker dat je vakantie goed begint! 

Klik hieronder op 'Visum aanvragen' om naar de website van onze partner E-visums te gaan. Mocht je verder nog vragen of hulp nodig hebben, twijfel dan niet om contact op te nemen met Bebsy haar collega's van de klantenservice. Zij staan voor je klaar om je te helpen!

Visum-aanvragen