8,4
Winnaar 2018
Veilig betalen via

4 heerlijke winterzon bestemmingen

2017-12-04

Noem eens een winterzon bestemming op? Grote kans dat je direct denkt aan de Canarische eilanden of een verre reis buiten Europa. Maar Europa heeft meerdere winterzon bestemming pareltjes. Lees snel verder waar jij deze winter heerlijk kan vertoeven!

# 1. Het zonnige eiland Malta 

Wat dacht je van het heerlijke zonnige eiland Malta? Het eiland is het hele jaar door geliefd bij toeristen door de aangename tempraturen. In de winter is het hier gemiddeld 18 graden met uitschieters naar 20 graden. Dat klinkt toch een stuk aangenamer dan hier bij ons! Dit in combinatie met de prachtige cultuur, heerlijke baaien en gezellige dorpjes maken Malta een heerlijke winterzon bestemming. Ook niet al te onbelangrijk, Malta is in het laagseizoen erg scherp geprijsd. Bekijk hier ons ruime aanbod zonvakanties Malta.

Malta - BaaiDe prachtige Blue Lagoon op de winterzon bestemming Malta.

# 2. De prachtige Spaanse Costa del Sol  

Naast de Canarische eilanden is het ook op het vaste land van Spanje het heerlijk vertoeven in de wintermaanden. De Costa del Sol is al jaren erg geliefd als winterzon bestemming. In de populaire badplaatsen, zoals Benalmadena, Fuengirola en Torremolinos is het in de winter gemiddeld 16 graden. Heerlijk weer voor Spaanse tapas met een glas overheerlijke sangria op een terrasje! Bekijk hier het complete aanbod zonvakanties Costa del Sol.

Costa del Sol - Uitzicht NerjaUitzicht op de badplaats Nerja in de winterzon bestemming Costa del Sol. 

# 3. De Portugese kuststrook Algarve

Algarve is bij uitstek een heerlijke streek om van de Portugese winterzon te genieten. De streek staat bekend om een indrukwekkende kustlijn met goudgele stranden en een felblauwe zee. Winter dat kennen ze hier eigenlijk niet. Zelfs in de wintermaanden is het hier nog gemiddeld 15 graden met minstens 5 uur zon per dag. Nog een pluspunt is dat in de wintermaanden veel locals terugkeren naar hun geboorteplaats, grote kans dus dat je het echte Portugese leven meekrijgt. Benieuw geworden naar deze winterzon bestemming? Boek hier je goedkope zonvakantie Algarve

Algarve - Praia da MarinhaUitzicht op het strand Praia da Marinha in de winterzon bestemming Algarve. 

# 4. Het bloemeneiland Madeira

Een andere heerlijke winterzon bestemming van Portugal is het eiland Madeira. Ondanks dat Madeira bij Portugal hoort ligt het midden in de Noordelijke Atlantische Zee op een kleine 700 kilometer zwemmen van Marrakech. Door deze fijne ligging wordt het ook wel het eiland van de eeuwige lente genoemd. En dat is geheel terecht want in de winter is het hier gemiddeld 17 graden én je vind er een prachtige natuur vol bloemen en planten! De mooiste zonvakanties Madeira vind je hier.  

Madeira---Uitzicht-met-bloemPrachtige uitzicht vanaf een berg op de winterzon bestemming Madeira.

Nu nog snel je reismaatje optrommelen en boeken maar!