9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Fly Drive Frankrijk

Frankrijk is niet zonder reden nog altijd het populairste vakantieland van Nederlanders. Je bent er zó en het is enorm veelzijdig. De meeste gebieden ontdek je gemakkelijk met behulp van een huurauto. Bezoek bijvoorbeeld het prachtige binnenland van de Provence, de indrukwekkende streek Dordogne, eiland Corsica of de ruige Alpen. In de zomer loopt de temperatuur lekker op en bezorgt een frisse duik in zee je het echte vakantiegevoel. Waar je ook naartoe gaat in Frankrijk, lekker lang tafelen onder het genot van een goed glas wijn kan overal. Met een goedkope fly en drive Frankrijk zit je altijd goed!

Praktische informatie Frankrijk

Taal: De officiële taal van Frankrijk is het Frans. Op Corsica wordt ook Corsu gesproken; een variant op het Toscaanse dialect.
Munteenheid: De Euro.
Tijdsverschil: Er is geen tijdsverschil tussen Frankrijk en Nederland en België.
Vaccinaties: Niet verplicht of aanbevolen. Raadpleeg de GGD voor een actueel advies.
Reisstekkers: Niet nodig als je in Nederland of België woont.
Reisdocument: Je dient in bezit te zijn van een Nederlands of Belgisch paspoort of Europese identiteitskaart. Check vooraf altijd of deze nog geldig is tot na het verblijf.

Ontdek Frankrijk met huurauto

De meeste Franse wegen zijn uitstekend begaanbaar waardoor je er gemakkelijk van A naar B rijdt. Bij een fly en drive Frankrijk van Bebsy zijn huurauto, vlucht en verblijf altijd inbegrepen. Klik voor meer informatie over een fly drive Corsica in Frankrijk of bekijk een overzicht van alle door Bebsy geselecteerde hotels in Frankrijk.

Hotels in Frankrijk op de kaart

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Frankrijk

Populairste hotels Frankrijk