9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Fly drive IJsland

Boek bij Bebsy jouw goedkope fly drive Reykjavik! Met een eigen huurauto ontdek je gemakkelijk de mooie omgeving. Het Noorderlicht, geisers en hoge watervallen. Laat je betoveren door de unieke highlights van IJsland. Als bezoeker heb je een ruime keuze aan belevenissen en elk seizoen heeft zijn eigen fascinerende schoonheid. Neem een heerlijk warm IJslands bad in de Blue Lagoon, bezoek de gletsjerlagune voor een waanzinnige zonsondergang of ga duiken bij de Silfra kloof, een wereldplek met meer dan 100 meter zicht! Ook de stad Reykjavik is het ontdekken waard. Bekijk de mooie kerken, kathedralen en botanische tuinen of beklim de beroemde Hallgrimskerk voor een mooi uitzicht. Tijdens een vakantie IJsland kan je écht alle kanten op. Het magische IJsland ligt op slechts drie a vier uur vliegen. Veel mensen dromen ervan om het met hun eigen ogen te zien, ga jij je droom waarmaken? Boek dan nu jouw fly drive Reykjavik! 

fly-drive/ijsland/reykjavik
{"product_type":"fly_and_drive","region_id":244,"last_filtered":""}end_last_filter
1
 
voorkeuren aanpassen
Slaapkamer van hotel Skuggi by Keahotels IJslandSlaapkamer van hotel Skuggi by Keahotels IJslandSlaapkamer van hotel Skuggi by Keahotels IJslandSlaapkamer van hotel Skuggi by Keahotels IJslandSlaapkamer van hotel Skuggi by Keahotels IJslandBadkamer van hotel Skuggi by Keahotels IJslandIngang van hotel Skuggi by Keahotels IJslandLounge van hotel Skuggi by Keahotels IJslandLounge van hotel Skuggi by Keahotels IJslandLounge van hotel Skuggi by Keahotels IJslandBar van hotel Skuggi by Keahotels IJslandRestaurant van hotel Skuggi by Keahotels IJslandRestaurant van hotel Skuggi by Keahotels IJslandRestaurant van hotel Skuggi by Keahotels IJslandRestaurant van hotel Skuggi by Keahotels IJslandRestaurant van hotel Skuggi by Keahotels IJslandRestaurant van hotel Skuggi by Keahotels IJslandRestaurant van hotel Skuggi by Keahotels IJslandRestaurant van hotel Skuggi by Keahotels IJslandOntbijt van hotel Skuggi by Keahotels IJslandivanaf335,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 2 overnachtingen
- Vertrek vanaf Amsterdam
- Vertrekdatum: 13 Oktober 2021
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds
- Excl.: 10,- SGR bijdrage

Hotel Skuggi by Keahotels

IJsland / IJsland / Reykjavík9++
  • In hartje Reykjavík
  • Stijlvol en modern hotel
  • Verblijf op basis van logies en ontbijt
bekijk vakantie
Gebouw van Hotel Laxnes op IJslandTweepersoonskamer van Hotel Laxnes op IJslandTweepersoonskamer van Hotel Laxnes op IJslandTweepersoonskamer van Hotel Laxnes op IJslandTweepersoonskamer van Hotel Laxnes op IJslandGebouw van Hotel Laxnes op IJslandLobby van Hotel Laxnes op IJslandLounge van Hotel Laxnes op IJslandPub van Hotel Laxnes op IJslandPub van Hotel Laxnes op IJslandPub van Hotel Laxnes op IJslandBar van Hotel Laxnes op IJslandBar van Hotel Laxnes op IJslandBar van Hotel Laxnes op IJslandivanaf259,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 2 overnachtingen
- Vertrek vanaf Amsterdam
- Vertrekdatum: 13 Oktober 2021
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds
- Excl.: 10,- SGR bijdrage

Hotel Laxnes

IJsland / IJsland / Mosfellsbaer9++
  • In de kustplaats Mosfellsbaer
  • Nette kamers
  • Verblijf op basis van logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie
Uitzicht op Hotel Fosshotel Hekla op IJslandTweepersoonskamer van Hotel Fosshotel Hekla op IJslandTweepersoonskamer van Hotel Fosshotel Hekla op IJslandTweepersoonskamer van Hotel Fosshotel Hekla op IJslandTweepersoonskamer van Hotel Fosshotel Hekla op IJslandUitzicht op Hotel Fosshotel Hekla op IJslandHot tub van Hotel Fosshotel Hekla op IJslandReceptie van Hotel Fosshotel Hekla op IJslandGang van Hotel Fosshotel Hekla op IJslandRestaurant van Hotel Fosshotel Hekla op IJslandRestaurant van Hotel Fosshotel Hekla op IJslandRestaurant van Hotel Fosshotel Hekla op IJslandRestaurant van Hotel Fosshotel Hekla op IJslandRestaurant van Hotel Fosshotel Hekla op IJslandivanaf349,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 4 overnachtingen
- Vertrek vanaf Amsterdam
- Vertrekdatum: 11 Oktober 2021
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds
- Excl.: 10,- SGR bijdrage

Hotel Fosshotel Hekla

IJsland / IJsland / Brjansstadir8++
  • Op 30 minuten rijden van Gullfoss waterval en Geysir
  • Restaurant met IJslandse gerechten
  • Kies voor logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie

Hotels in IJsland op de kaart

Bezienswaardigheden IJsland

De Blue Lagoon

De Blue Lagoon is één van de populairste attractie van IJsland. Een ongelofelijk mooi gebied dat zich in het hart van een lava veld bevindt. Het water is allesbehalve koud, het bereikt namelijk een tempratuur van wel 39 graden! Erg ontspannend dus! Blue Lagoon ligt op de route naar Reykjavik en bezoek je gemakkelijk direct nadat je geland bent op het vliegveld.

Het Noorderlicht

Het Nooderlicht is een bijzondere natuurfenomeen. Het is een van de mooiste ervaringen van je leven. Niets komt in de buurt van voor de eerste keer de groene lichtjes aan de hemel te zien dansen. Dit bijzondere natuurfenomeen is zichtbaar op plekken waar weinig lichtvervuiling is, wanneer er weinig wolken zijn en het geen volle maan is. In IJsland heb je de meeste kans in de maanden november tot en met maart. Het is prachtig!

Toon meer bezienswaardigheden

De waterval Gullfoss

De Gullfoss is een adembenemende waterval onderdeel van de rivier Hvita. Het wordt gezien als de mooiste waterval van IJsland, iets wat Bebsy alleen maar kan bevestigen. Het neerstortende water zorgt vrijwel altijd voor dat als de zon op het water schijnt er prachtige regenboog ontstaat.

De hoofdstad Reykjavik

Reykjavik is de hoofdstad van IJsland en de meest Noordelijke stad ter wereld. Het is de perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van het bijzondere eiland. Het is een geweldige en hippe stad die een hoop te bieden heeft aan haar bezoekers! In Reykjavik vind je verschillende thermale baden waar je heerlijk kunt ontspannen. Breng ook eens een bezoek aan de prachtige kerken, kathedralen en de botanische tuinen, waar je unieke plantensoorten welke alleen op IJsland voorkomen kunt bewonderen. In het centrum vind je bovendien veel restaurants, café's en trendy winkels. 

De Silfra Kloof

Op de aarde vind je veel indrukwekkende plaatsen. Een daarvan is de Silfra kloof in IJsland. Snorkelen in IJsland? Dat kan zeker wel! Het is koud, maar je krijgt er zeker wat heel bijzonders voor terug. In het prachtige Pingvellir National Park ligt een van de mooiste snorkellocaties ter wereld. Je geniet er van een zicht tot wel honderd meter! Goudgele rotsen, groene algen en helderblauw water komen vormen een prachtig onderwater plaatje. 

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Reykjavik

360° foto's