9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Fly drive Toscane

Tijdens een goedkope fly drive Toscane tour je door een schitterend heuvelachtig landschap, vol met olijfbomen en cipressen. Het stukje Italië barst bovendien van de culturele bezienswaardigheden. Wandel over de stadsmuren van Lucca, bewonder de toren van Pisa en bezoek het prachtige Florence. En wat is er fijner dan even bijkomen op het terras, onder het genot van een Toscaans wijntje en een Italiaanse pasta? Je vliegt op de luchthaven van Pisa, waar je meteen je eigen huurauto ophaalt om aan je Toscaanse avontuur te beginnen. Tijdens een fly drive Toscane raak je nooit uitgekeken!

fly-drive/italie/toscane
{"product_type":"fly_and_drive","region_id":48,"last_filtered":""}end_last_filter
1
 
voorkeuren aanpassen
Gebouw met tuin van Resort Eden Park in ToscaneZwembad van Resort Eden Park in ToscaneAppartement van Resort Eden Park in ToscaneAppartement van Resort Eden Park in ToscaneAppartement van Resort Eden Park in ToscaneAppartement van Resort Eden Park in ToscaneAppartement van Resort Eden Park in ToscaneGebouw met tuin van Resort Eden Park in ToscaneGebouw met tuin van Resort Eden Park in ToscaneGebouw met tuin van Resort Eden Park in ToscaneLigstoel in tuin van Resort Eden Park in ToscaneUitzicht op Resort Eden Park in ToscaneZwembad van Resort Eden Park in ToscaneOntbijtzaal van Resort Eden Park in ToscaneOntbijtbuffet van Resort Eden Park in ToscaneToscane - Uitzichtivanaf129,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 4 overnachtingen
- Vertrek vanaf Eindhoven
- Vertrekdatum: 10 Mei 2021
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Resort Eden Park

Italie / Toscane / San Giuliano Terme9++
 • Op vier kilometer van Pisa
 • Kleinschalig vakantiepark met moderne appartementen
 • Kies uit logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie
Tweepersoonskamer van Hotel Casale La SterpaiaTweepersoonskamer van Hotel Casale La SterpaiaBadkamer van Hotel Casale La SterpaiaLobby van Hotel Casale La SterpaiaOntbijt van Hotel Casale La SterpaiaEetzaal van Hotel Casale La SterpaiaEetzaal van Hotel Casale La SterpaiaIngang van Hotel Casale La SterpaiaBovenaanzicht van Hotel Casale La Sterpaiaivanaf159,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 4 overnachtingen
- Vertrek vanaf Eindhoven
- Vertrekdatum: 3 Oktober 2021
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds
- Excl.: 10,- SGR bijdrage

Hotel Casale La Sterpaia

Italie / Toscane / Pisa 7++
 • In het Nationaal park Park San Rossore
 • Een 19de eeuws gerenoveerd gebouw
 • Je verblijft op basis van logies en ontbijt
bekijk vakantie
Hotel Antico Borgo San Martino in ToscaneLigbedden en buitenzwembad van Hotel Antico Borgo San Martino in ToscaneTweepersoonskamer van Hotel Antico Borgo San Martino in ToscaneTweepersoonskamer van Hotel Antico Borgo San Martino in ToscaneSuite van Hotel Antico Borgo San Martino in ToscaneAppartement van Hotel Antico Borgo San Martino in ToscaneAppartement van Hotel Antico Borgo San Martino in ToscaneAppartement van Hotel Antico Borgo San Martino in ToscaneKeuken in appartement van Hotel Antico Borgo San Martino in ToscaneBadkamer van Hotel Antico Borgo San Martino in ToscaneReceptie van Hotel Antico Borgo San Martino in ToscaneLobby van Hotel Antico Borgo San Martino in ToscaneRestaurant van Hotel Antico Borgo San Martino in ToscaneRestaurant van Hotel Antico Borgo San Martino in ToscaneTerras van Hotel Antico Borgo San Martino in ToscaneBuitenzwembad van Hotel Antico Borgo San Martino in ToscaneBuitenzwembad van Hotel Antico Borgo San Martino in ToscaneBuitenzwembad en ligbedden bij Hotel Antico Borgo San Martino in ToscaneBuitenaanzicht van Hotel Antico Borgo San Martino in ToscaneBovenaanzicht van Hotel Antico Borgo San Martino in ToscaneVoorkant van Hotel Antico Borgo San Martino in ToscaneHotel Antico Borgo San Martino in Toscaneivanaf295,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 4 overnachtingen
- Vertrek vanaf Eindhoven
- Vertrekdatum: 24 Mei 2021
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds
- Excl.: 10,- SGR bijdrage

Hotel Antico Borgo San Martino

Italie / Toscane / Riparbella7++
 • Verblijf in het gezellige dorpje Riparbella
 • Hotel met een bijzonder mooie uitstraling
 • Verblijf op basis van logies & ontbijt
bekijk vakantie
Zwembad van hotel Forte Dei MarmiZwembad van hotel Forte Dei MarmiTweepersoonskamer van hotel Forte Dei MarmiTweepersoonskamer van hotel Forte Dei MarmiBadkamer van hotel Forte Dei MarmiLounge van hotel Forte Dei MarmiReceptie van hotel Forte Dei MarmiOntbijt van hotel Forte Dei MarmiBar van hotel Forte Dei MarmiZwembad van hotel Forte Dei MarmiVrouw Toscane ivanaf179,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 4 overnachtingen
- Vertrek vanaf Eindhoven
- Vertrekdatum: 19 September 2021
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds
- Excl.: 10,- SGR bijdrage

Hotel Una Forte Dei Marmi

Italie / Toscane / Forte dei Marmi7++
 • Vlak bij de snelweg A12
 • Heerlijk olympisch formaat buitenzwembad 
 • Kies voor logies en ontbijt of halfpension
bekijk vakantie
Tweepersoonskamer van appartement La Casa Delle QuerceEetkamer van appartement La Casa Delle QuerceKeuken van appartement La Casa Delle QuerceVooraanzicht van appartement La Casa Delle QuerceTerras van appartement La Casa Delle QuerceZijaanzicht van appartement La Casa Delle QuerceTerras van appartement La Casa Delle QuerceZwembad van appartement La Casa Delle QuerceBovenaanzicht van appartement La Casa Delle Querceivanaf169,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 4 overnachtingen
- Vertrek vanaf Eindhoven
- Vertrekdatum: 10 Mei 2021
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds
- Excl.: 10,- SGR bijdrage

Appartementen La Casa Delle Querce

Italie / Toscane / Toscane9++
 • Omgeven door wijngaarden en olijfbomen
 • Gevestigd in een gebouw uit de 20ste eeuw
 • Verblijf op basis van logies
bekijk vakantie
Tuin en zwembad van Hotel Agriturismo Corte Benedetto in ToscaneKamer van Hotel Agriturismo Corte Benedetto in ToscaneKamer van Hotel Agriturismo Corte Benedetto in ToscaneKamer van Hotel Agriturismo Corte Benedetto in ToscaneKamer van Hotel Agriturismo Corte Benedetto in ToscaneKamer van Hotel Agriturismo Corte Benedetto in ToscaneZwembad van Hotel Agriturismo Corte Benedetto in ToscaneZwembad van Hotel Agriturismo Corte Benedetto in ToscaneZwembad van Hotel Agriturismo Corte Benedetto in ToscaneJacuzzi van Hotel Agriturismo Corte Benedetto in ToscaneTerras van Hotel Agriturismo Corte Benedetto in ToscaneBuitenaanzicht van Hotel Agriturismo Corte Benedetto in ToscaneEntree van Hotel Agriturismo Corte Benedetto in ToscaneBar van Hotel Agriturismo Corte Benedetto in ToscaneRestaurant van Hotel Agriturismo Corte Benedetto in ToscanePaardrijden bij Hotel Agriturismo Corte Benedetto in ToscaneOmgeving van Hotel Agriturismo Corte Benedetto in ToscaneOmgeving van Hotel Agriturismo Corte Benedetto in ToscaneOmgeving van Hotel Agriturismo Corte Benedetto in ToscaneOmgeving van Hotel Agriturismo Corte Benedetto in Toscaneivanaf149,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 4 overnachtingen
- Vertrek vanaf Eindhoven
- Vertrekdatum: 10 Mei 2021
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Agriturismo Corte Benedetto

Italie / Toscane / Montecarlo9++
 • Goede uitvalsbasis voor het ontdekken van de regio
 • Elegant landhuis omgeven door het Toscaanse land
 • Geniet elke ochtend van een Italiaans ontbijt
bekijk vakantie
Zwembad van Bed and breakfast Poderi Arcangelo in ToscaneOmgeving van Bed and breakfast Poderi Arcangelo in ToscaneTweepersoonskamer van Bed and breakfast Poderi Arcangelo in ToscaneTweepersoonskamer van Bed and breakfast Poderi Arcangelo in ToscaneTweepersoonskamer van Bed and breakfast Poderi Arcangelo in ToscaneTweepersoonskamer van Bed and breakfast Poderi Arcangelo in ToscaneTweepersoonskamer van Bed and breakfast Poderi Arcangelo in ToscaneTweepersoonskamer van Bed and breakfast Poderi Arcangelo in ToscaneZwembad van Bed and breakfast Poderi Arcangelo in ToscaneZwembad van Bed and breakfast Poderi Arcangelo in ToscaneTerras van Bed and breakfast Poderi Arcangelo in ToscaneGebouw van Bed and breakfast Poderi Arcangelo in ToscaneGebouw van Bed and breakfast Poderi Arcangelo in ToscaneBuffet van Bed and breakfast Poderi Arcangelo in ToscaneWijnkelder van Bed and breakfast Poderi Arcangelo in ToscaneToscane - Golvend landschapivanaf209,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 4 overnachtingen
- Vertrek vanaf Eindhoven
- Vertrekdatum: 10 Mei 2021
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds
- Excl.: 10,- SGR bijdrage

Bed and Breakfast Poderi Arcangelo

Italie / Toscane / San Gimignano 9++
 • Op het Toscaanse land omgeven door olijf- en wijngaarden
 • Authentieke boerderij uit de 16e-eeuw
 • Kies uit logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie

Hotels in Toscane op de kaart

Bezienswaardigheden Toscane

De stad Florence

Florence is de hoofdstad van de prachtige Italiaanse provincie Toscane en ligt aan de rivier de Arno. Nergens anders ter wereld vind je zo veel bezienswaardigheden en kunst uit de Renaissance dan in deze stad. De indrukwekkende paleizen, kerken, kathedralen en musea zijn gemakkelijk te bezoeken omdat ze dicht bij elkaar in het historische centrum liggen. Natuurlijk stop je ook even voor een goede cappuccino, pizza of pasta op het terras. Florence is een stad die je gezien moet hebben!

De Toren van Pisa

Wie kent de scheve Toren van Pisa niet? De wereldberoemde klokkentoren is onderdeel van een kathedraal en ligt in het Italiaanse stadje Pisa. De toren begon al vlak na de bouw in 1174 scheef te zakken door de zachte grond. Vanaf 1990 is er ongeveer 10 jaar gewerkt om ervoor de zorgen dat de toren niet zou omvallen. Als je de toren beklimt merk je pas echt hoe scheef het is!

Toon meer bezienswaardigheden

Het stadje Lucca

Er is geen betere plek om kennis te maken met de charme van het Italiaanse stadleven dan in het stadje Lucca. De sfeervolle smalle straatjes vol met kerken stammen nog uit de tijd van de Romeinen. Vanaf de wandelpaden op de stadsmuren en de toren geniet je van een prachtig uitzicht over het centrum. Bezoek behalve het Romeinse amfitheater, de Basiliek van San Fediano, de dom van San Martino en het Piazza Napoleone ook de bijzondere tuinen. Hier kan je in de namiddag heerlijk wandelen en de schaduw opzoeken.

De stad Siena

Siena is een geliefde bestemming bij veel toeristen. De historische stad is gebouwd op een heuvel en straalt nog steeds een middeleeuwse sfeer uit. Je kan er heerlijk door de smalle straatjes dwalen en genieten van voortreffelijk Italiaans eten. Vanaf de 102 meter hoge klokkentoren Torre del Mangia geniet je van een schitterend uitzicht over het plein. Bezoek ook het prachtige stadsplein Piazza del Campo, de Dom en het paleis Palazzo Pubblico. Sluit af met een glaasje Chianti wijn, die typisch is voor de streek. La Dolce Vita beleef je in Siena!

Het Toscaanse landschap

Met een huurauto zal je al snel kennis maken met het schitterende landschap van Toscane. De glooiende heuvels en weelderige begroeiing vormen een prachtig decor voor de oude middeleeuwse steden en dorpen. Rijd langs de cipressen, wijngaarden, olijfbomen en zonnebloemen en laat je betoveren!

De Toscaanse kust

De zonovergoten Toscaanse kust is de uitgelezen plek om te genieten van gouden zandstranden, die op de meeste plekken langzaam aflopen in zee. De natuur is gevarieerd en brede zandstranden worden afgewisseld met rotsen en pijnbomen. Door het zachte zeebriesje kan je er bovendien prima terecht voor diverse watersporten. De bekendste badplaats is het mondaine Viareggio, waar je behalve 10 kilometer lang zandstrand ook een haven met indrukwekkende jachten vindt.  

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Toscane

360° foto's