9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Stedentrip Tallinn

Wat dacht je van een goedkope stedentrip Tallinn? De hoofdstad van Estland heeft alles in huis voor een geweldige stedentrip. De stad beschikt over een historische binnenstad met een middeleeuwse uitstraling. De binnenstad wordt zelfs zo mooi gevonden dat het op de UNESCO-werelderfgoedlijst is gezet. Maar neem ook zeker de tijd om wat verder te kijken dan de binnenstad, dan ontdek je een hele andere kant van Tallinn. Zo beschikt de stad over een verlaten gevangenis waar je in de zomermaanden een bezoek aan mag brengen. Verder barst het in Tallinn van de musea, imposante gebouwen én vind je er zelfs een strand.

stedentrip/estland/tallinn
{"product_type":"city_trip","region_id":231,"last_filtered":""}end_last_filter
1

 

voorkeuren aanpassen
Exterieur van Hotel Rija Old Town in TallinnKamer van Hotel Rija Old Town in TallinnKamer van Hotel Rija Old Town in TallinnKamer in Hotel Rija Old Town in TallinnBadkamer in Hotel Rija Old Town in TallinnBadkamer van Hotel Rija Old Town in TallinnBuitenkant met een terras van Hotel Rija Old Town in TallinnReceptie van Hotel Rija Old Town in TallinnReceptie van hotel Rija Old Town stedentrip TallinnRestaurant van Hotel Rija Old Town in TallinnOntbijtbuffet van Hotel Rija Old Town in Tallinnivanaf165,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 3 overnachtingen
- Vertrek vanaf Weeze
- Vertrekdatum: 22 Augustus 2020
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel Rija Old Town

Estland / Tallinn / Oude binnenstad7 +
  • In de oude binnenstad van Tallinn
  • Gevestigd in de oude stadsmuur
  • Iedere ochtend een lekker ontbijt
bekijk vakantie
Buitenkant van hotel Three Crowns Residents in TallinnSlaapkamer van hotel Three Crowns Residents in TallinnSlaapkamer van hotel Three Crowns Residents in TallinnSlaapkamer van hotel Three Crowns Residents in TallinnSlaapkamer van hotel Three Crowns Residents in TallinnSlaapkamer van hotel Three Crowns Residents in TallinnBuitenkant van hotel Three Crowns Residents in TallinnDeur van hotel Three Crowns Residents in TallinnReceptie van hotel Three Crowns Residents in TallinnGangen van hotel Three Crowns Residents in TallinnUitzicht van hotel Three Crowns Residents in TallinnEetzaal van hotel Three Crowns Residents in TallinnEetzaal van hotel Three Crowns Residents in TallinnEetzaal van hotel Three Crowns Residents in TallinnEetzaal van hotel Three Crowns Residents in TallinnEetzaal van hotel Three Crowns Residents in TallinnTerras van hotel Three Crowns Residents in Tallinnivanaf119,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 3 overnachtingen
- Vertrek vanaf Weeze
- Vertrekdatum: 15 Augustus 2020
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel Three Crown Resident

Estland / Tallinn / Centrum7 +
  • In de oude binnenstad van Tallinn
  • Hotel met historische elementen
  • Iedere ochtend een lekker ontbijt
bekijk vakantie
Vooraanzicht van hotel St. Barbara TallinnTweepersoonskamer van hotel St. Barbara TallinnTweepersoonskamer van hotel St. Barbara TallinnTweepersoonskamer van hotel St. Barbara TallinnTweepersoonskamer van hotel St. Barbara TallinnReceptie van hotel St. Barbara TallinnRestaurant van hotel St. Barbara TallinnRestaurant van hotel St. Barbara TallinnRestaurant van hotel St. Barbara TallinnTerras van hotel St. Barbara TallinnTerras van hotel St. Barbara Tallinnivanaf159,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 3 overnachtingen
- Vertrek vanaf Weeze
- Vertrekdatum: 15 Augustus 2020
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel St. Barbara

Estland / Tallinn / Tallinn Centrum8 +
  • Op 5 minuten lopen van het oude centrum
  • Gevestigd in een historische kalkstenen gebouw
  • Kies voor logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie

Hotels in Tallinn op de kaart

INSPIRATIE #BEBSY

Bezienswaardigheden Tallinn

De oude stad Vanalinn

De oude stad Vanalinn is het oudste gedeelte van Tallinn. Het is een van de mooiste middeleeuwse centrums van Noord-Europa. Niet zo gek dus dat de oude stad van Tallinn op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Een wandeling door de wijk tijdens je stedentrip Tallinn is het meer dan waard. Wandel door de smalle, kronkelende straatjes en geniet van de prachtige historische gebouwen om je heen. Je komt ogen te kort!

Het Kadriorgpaleis

Het Kadriorgpaleis is een prachtig barokpaleis in Tallinn. Het is gebouwd door tsaar Peter de Grote voor zijn tweede vrouw tsarina Catharina als zomerresidentie. Tegenwoordig is er een museum gevestigd in het paleis. Bewonder het prachtige interieur en de waanzinnige architectuur. Ook een wandeling door de mooie kleurrijke tuinen is echt aan te raden. Het Kadriorgpaleis is zeker een bezoekje waard tijdens je stedentrip Tallinn! 

Toon meer bezienswaardigheden

Stadhuisplein

Tijdens je stedentrip Tallinn kan je niet om het Stadhuisplein heen. Dit plein ligt midden in de oude binnenstad. Het is de perfecte uitvalsbasis om je stedentrip Tallinn te beginnen. Aan het plein liggen namelijk een aantal mooie bezienswaardigheden en gebouwen. Sommige gebouwen zijn gebouwd in het jaar 132! Verder vind je aan het plein het Stadhuis van Tallinn en een van de oudste apotheken van Europa, de Raadsapotheek. Ook worden er op het plein soms concerten en festivals georganiseerd en vinden er verschillende markten plaats. 

Uitzichtpunt Kohtuotsa

Wil je genieten van een waanzinnig uitzicht over Tallinn? Breng dan een bezoek aan het uitzichtpunt Kohtuotsa. Het uitzichtpunt Kohtuotsa ligt aan de noordkant van de Toompea-heuvel. Beklim de toren en geniet van een prachtig uitzicht over de oude stad en het nieuwe deel van de stad. Bewonder de eeuwenoude torenspits van Tallinn, de nieuwe televisietoren en de rode daken van de huizen in het oude centrum. In de zomermaanden is er een terras en worden er dansavonden georganiseerd.

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Tallinn

360° foto's