9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Vakantie IJsland

Stedentrip IJsland - een onvergetelijke vakantie IJsland

Het magische noorderlicht, de prachtige fjorden en heerlijke warmwaterbronnen maken IJsland tot een unieke vakantiebestemming. Bij Bebsy ga je voor een zacht prijsje heerlijk op vakantie of stedentrip IJsland. Het land heeft fascinerende natuurschoonheden en een bijzonder leuke hoofdstad, Reykjavik. Bovendien is er genoeg te doen in IJsland. Ga op excursie IJsland om de Golden Circle te bewonderen of bezoek alle IJsland bezienswaardigheden door een auto te huren. Dit alles bereik je door maar 3 à 4 uur te vliegen naar IJsland. Dus ben jij nog nooit in IJsland geweest? Kan je niet wachten om op vakantie IJsland te gaan of wil je graag op stedentrip IJsland? Boek nu jouw goedkope vakantie IJsland bij Bebsy en ga op ontdekkingsreis!

IJsland - het land van grote gletsjers, sluimerende vulkanen en duizenden watervallen

Aan de rand van de Noordpool is het prachtige land te vinden. IJsland is een zeer uniek land en zeker de moeite waard voor een stedentrip of vakantie. Er zijn namelijk behoorlijk wat IJsland bezienswaardigheden om te bewonderen. Wanneer je op stedentrip IJsland gaat, dan kun je eenvoudig reizen in het land. Je hoeft alleen een auto te huren of een tourbus te pakken om langs alle stedentrip IJsland bezienswaardigheden te trekken. Ontspan in het geothermisch kuuroord Blue Lagoon dat net buiten Reykjavik ligt of sta versteld van de duizenden geisers die in het land te vinden zijn. Hoe je jouw vakantie IJsland ook invult, je staat gegarandeerd versteld van het prachtige landschap en de wonderschone natuur. Daarom is een vakantie IJsland of een stedentrip IJsland zeker iets dat je moet doen in je leven!

Cultuur opsnuiven tijdens stedentrip IJsland

Tijdens een bezoek aan IJsland kom je er al snel achter dat de inwoners hele vriendelijke, bescheiden en relaxte mensen zijn. Ze behandelen elkaar als gelijken. Hierdoor wordt er weinig opgeschept en gaan ze op een fijne manier met elkaar om. IJslanders zijn trots op hun land, tradities en geschiedenis. Velen geloven in de oude legendes over trollen, elfen en geesten. Dit merk je ook zeker tijdens een vakantie of stedentrip IJsland. Het gaat namelijk soms zelfs zover dat hele wegen worden omgelegd om niet door een elfennederzetting te hoeven rijden. Daarnaast is zwemmen een populaire vrijetijdsbesteding voor veel inwoners. Als je tijdens je stedentrip of vakantie IJsland in contact wil komen met de locals, bezoek dan een van de vele (openlucht) zwembaden tijdens een vakantie IJsland.

Uiteraard zijn er nog veel meer hoogtepunten en highlights van IJsland die je niet wil mislopen tijdens een vakantie. Een goede manier om geen stedentrip IJsland bezienswaardigheid te missen is door een excursie IJsland te boeken of een auto te huren. Reizen door het land is eenvoudig dankzij het overzichtelijke wegennetwerk. Hierdoor rijd je moeiteloos naar alle bezienswaardigheden IJsland. Denk bijvoorbeeld aan de Golden Circle IJsland, de smeulende vulkanen en de vele andere hoogtepunten van het land. Vergeet ook niet te genieten van de vaak fenomenale uitzichten tijdens een vakantie of stedentrip IJsland!

Praktische informatie voor vakantie IJsland

Ga je dit fantastische land binnenkort bezoeken? Zorg dan dat je goed op de hoogte bent en alle praktische informatie voor een vakantie IJsland hebt verzameld. Bebsy helpt je graag zodat je goed voorbereid op vakantie of stedentrip IJsland gaat. Daarom vind je hieronder alle praktische informatie voor een onvergetelijke en geweldige vakantie IJsland.

  • Taal: IJslands, maar op veel plaatsen wordt er ook goed Engels gesproken. Dat is wel handig wanneer je op vakantie IJsland bent.
  • Munteenheid: IJslandse Kroon.
  • Tijdsverschil: In de zomertijd is het 2 uur vroeger, in de wintertijd is het 1 uur vroeger.
  • Vaccinaties: Er zijn voor een vakantie IJsland geen vaccinaties verplicht of aanbevolen. Neem voor je stedentrip IJsland wel contact op met de GGD voor de meest actuele informatie.
  • Reisstekkers: Niet nodig voor je stedentrip IJsland als je in Nederland of België woont.
  • <

Hotels in IJsland op de kaart

Weer & klimaat

Gemiddelden voor IJsland

Populairste hotels IJsland