8,7
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Bucketlist bestemmingen 2019

2018-12-28

Heb jij je bucketlist voor 2019 al gemaakt? Bekijk hier hoe je de ultieme bucketlist maakt. De volgende bestemmingen mogen volgens Bebsy zeker niet ontbreken op jouw lijstje:

blog

Bucketlistbestemming #1: Vakantie IJsland

IJsland is een echte must see! Je kan hier een hoop unieke ervaringen beleven. Bewonder de natuur, bekijk het Noorderlicht en neem een duik in de warmwaterbron Blue Lagoon. Je komt er vast en zeker helemaal tot rust. Als je een klimcertificaat hebt dan mag het beklimmen van een gletsjer in IJsland zeker niet op je lijstje ontbreken. Ben jij wel toe aan een groot avontuur? Boek dan snel een goedkope reis naar IJsland

santorinj-blog

Bucketlist bestemming # 2: Vakantie Santorini

Santorini is het meest gefotografeerde eiland van Griekenland. Dat wil je toch ook met je eigen ogen zien? De prachtige witte huisjes met blauwe daken, nauwe steegjes, ruige kliffen en wijngaarden zijn een lust voor het oog. Tip: Binnenkort verschijnt er een erg mooie reis naar Santorini in Bebsy’s nieuwsbrief. Je kan je hier inschrijven voor Bebsy’s nieuwsbrief.

blog-napels

Bucketlist bestemming # 3: Stedentrip Napels

Ken je het gezegde: ''Eerst Napels zien en dan sterven?''. Natuurlijk hoopt Bebsy niet dat je na een stedentrip Napels het loodje legt. Maar de stad is een bezoek zeker meer dan waard! Met Napels als uitvalsbasis bezoek je bovendien ook gemakkelijk het stadje Pompeii, dat in het jaar 79, na een uitbarsting van de vulkaan, werd bedolven onder as. Hierdoor zijn de meeste gebouwen intact gebleven. Een bijzonder gezicht! Boek een goedkope stedentrip Napels en streep zowel Napels als Pompeii van je bucketlist af. 

blog-venetie

Bucketlistbestemming # 4: Stedentrip Venetië

Alleen al het varen met een gondel door Venetië is bucketlist waardig. Maar ook het feit dat Venetië blijft zakken (en misschien wel ooit helemaal verdwijnt) maakt het een bezoek meer dan waard. Boek snel jouw goedkope stedentrip Venetië, nu het nog kan!

blog-marrakech

Bucketlist bestemming #5: Stedentrip Marrakech

Marrakech is de koningsstad in Marokko waar je echt eens geweest moet zijn. Drink Marokkaanse thee en eet overheerlijke couscous, breng een bezoek aan een moskee en overnacht in een traditionele riad. Marrakech is met recht een bestemming voor op je bucketlist, met name voor cultuursnuivers. Boek hier jouw goedkope stedentrip Marrakech!

blog-madrid

Bucketlist bestemming #6: Stedentrip Madrid

Madrid is een echte bucketlist bestemming voor voetbalfans. Real Madrid is de thuis-club van Cristiano Ronaldo en het stadion is een echte must see. Boek hier jouw goedkope stedentrip Madrid.