9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Fly Drive Griekenland

Mediterraan Griekenland met je eigen huurauto ontdekken... Dat kan Bebsy je alleen maar aanraden! Door de Idyllische bergdorpjes, het hart vol oudheden en een heerlijk zeeklimaat geniet je er van een ultieme vakantiesfeer. Tel daar het indrukwekkende groene berglandschap en de rijke Griekse keuken met lekkernijen als feta, olijven en tzatziki bij op, en je weet meteen waarom veel vakantieliefhebbers keer op keer terugkeren. Een goedkope fly en drive Griekenland laat je niet gauw meer los!

Praktische informatie Griekenland

Taal: De officiële taal van Griekenland is het Grieks. Op sommige plekken wordt er dialect, Turks of Albanees gesproken.
Munteenheid: De Euro.
Tijdsverschil: In Griekenland is het een uur later dan in Nederland en België.
Vaccinaties: Niet verplicht of aanbevolen. Controleer wel altijd goed op teken nadat je in een bebost gebied bent geweest. Raadpleeg de GGD voor een actueel advies.
Reisstekkers: Niet nodig als je in Nederland of België woont.
Reisdocument: Je dient in bezit te zijn van een Nederlands of Belgisch paspoort of Europese identiteitskaart. Check vooraf altijd of deze nog geldig is tot na het verblijf.

Ontdek Griekenland met huurauto

Per huurauto ontdek je gemakkelijk en op eigen houtje de hoogtepunten van Griekenland. Bij een fly en drive Griekenland van Bebsy zijn huurauto, vlucht en verblijf altijd inbegrepen. Klik voor meer informatie over een fly drive Chalkidiki in Griekenland of bekijk een overzicht van alle door Bebsy geselecteerde hotels in Griekenland.

Hotels in Griekenland op de kaart

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Griekenland

Populairste hotels Griekenland