9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via
8 vakanties gevonden
alle Treinreizen

Vind de voordeligste treinreizen

Stap in de trein en ontdek de leukste steden in Nederland tijdens de kerst. Samen met Bebsy kan dat! Struin over de kerstmarkten in Maastricht, bewonder de kerstgrotten in Valkenburg, bezoek de bijzondere kerstmarkt op het water in Leiden of drink een lekkere gluhwein in Den Haag. Boek een goedkope treinreis van Bebsy inclusief treinrit en hotelovernachting en geniet van al het moois dat Nederland te bieden heeft tijdens de kerst!

Top 3 Treinreizen

Gebouw van Hotel Sebel in Den HaagTweepersoonskamer van Hotel Sebel in Den HaagTweepersoonskamer van Hotel Sebel in Den HaagTweepersoonskamer van Hotel Sebel in Den HaagTweepersoonskamer van Hotel Sebel in Den HaagBadkamer van een tweepersoonskamer van Hotel Sebel in Den HaagLounge van Hotel Sebel in Den HaagLounge van Hotel Sebel in Den HaagLounge van Hotel Sebel in Den HaagOntbijtzaal van Hotel Sebel in Den HaagOntbijtzaal van Hotel Sebel in Den HaagOntbijtzaal van Hotel Sebel in Den Haagivanaf69,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 1 overnachtingen
- Vertrek vanaf
- Vertrekdatum: 23 December 2019
- Excl.: 25,- Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel Sebel

Nederland / Treinreizen / Den Haag8 +
  • In één van de gezelligste wijken van Den Haag
  • Charmant stadshotel
  • Kies voor logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie
Gebouw van hotel Amrâth de l’Empereur in MaastrichtRestaurant van hotel Amrâth de l’Empereur in MaastrichtSlaapkamer van hotel Amrâth de l’Empereur in MaastrichtSlaapkamer van hotel Amrâth de l’Empereur in MaastrichtSlaapkamer van hotel Amrâth de l’Empereur in MaastrichtBadkamer van hotel Amrâth de l’Empereur in MaastrichtReceptie van hotel Amrâth de l’Empereur in MaastrichtZwembad van hotel Amrâth de l’Empereur in MaastrichtLounge van hotel Amrâth de l’Empereur in MaastrichtRestaurant van hotel Amrâth de l’Empereur in Maastrichtivanaf79,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 1 overnachtingen
- Vertrek vanaf
- Vertrekdatum: 1 December 2019
- Excl.: 25,- Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel Amrâth de l’Empereur

Nederland / Treinreizen / Maastricht7 +
  • Direct naast het station van Maastricht
  • Binnenzwembad en sauna
  • Kies voor logies of logies en onbijt
bekijk vakantie
Tweepersoonskamer van Hotel van Dyk in ValkenburgTweepersoonskamer van Hotel van Dyk in ValkenburgTweepersoonskamer van Hotel van Dyk in ValkenburgUitzicht van Hotel van Dyk in ValkenburgGebouw van Hotel van Dyk in ValkenburgTerras van Hotel van Dyk in ValkenburgLounge van Hotel van Dyk in ValkenburgOntbijtzaal van Hotel van Dyk in ValkenburgOntbijtzaal van Hotel van Dyk in ValkenburgOntbijtzaal van Hotel van Dyk in Valkenburgivanaf69,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 1 overnachtingen
- Vertrek vanaf
- Vertrekdatum: 29 December 2019
- Excl.: 25,- Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel van Dyk

Nederland / Treinreizen / Valkenburg 9 +
  • In het centrum van Valkenburg
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Kies voor logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie
bekijk alle Treinreizen