9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Stedentrip Arnhem

Wil jij op stedentrip Arnhem? Goed idee! Arnhem is een heerlijke stad voor een weekendje of een paar daagjes weg. Wandel door de oude binnenstad met oude huisjes en sfeervolle straatjes naar de vele winkels en gezellige restaurants. Ook vind je er leuke musea en prachtige kerken. En als kers op de taart ligt de prachtige Veluwe ook nog om de hoek! Dus boek snel een goedkope stedentrip Arnhem en ontdek het zelf!

Hotels in Arnhem op de kaart

Bezienswaardigheden Arnhem

De Eusebiuskerk

Tijdens je stedentrip Arnhem kan je niet om de Eusebiuskerk heen. Al vijf eeuwen lang is deze kerk hét stadsgezicht van Arnhem. Niet alleen van de buitenkant is het erg indrukwekkend, dat is het vanbinnen ook! Laat je verassen door de prachtige kerkzaal met historische objecten, de beroemde Strümphlerorgel en de grafkelders. Natuurlijk mag een bezoek aan de klokkentoren ook niet ontbreken! Naast de grootste en zwaarste klokken van Europa, bewonder je hier op 73 meter hoogte ook een schitterend uitzicht over Arnhem en de omgeving.

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Nationaal Park De Hoge Veluwe wie kent het niet! Dit prachtige natuurgebied ligt op 15 minuten rijden van Arnhem en is een bezoek meer dan waard. Maak een lekkere wandeling door de bossen, over de heide of over de zandheuvels. Wie weet kom jij nog wel unieke dieren tegen! Ook is het erg leuk om hier te fietsen. Met de gratis witte fietsen en de 40 kilometer aan fietspaden wordt dit zeker een succes! Combineer je stedentrip Arnhem met een bezoek aan Nationaal Park De Hoge Veluwe en je komt zeker uitgerust thuis! 

Toon meer bezienswaardigheden

Park Sonsbeek

Het allermooiste stadspark van Nederland is Park Sonsbeek in Arnhem. Dit park bestaat ruim 250 jaar en is erg geliefd. Dat is niet zo gek! Als je door het park loopt kom je onder andere langs prachtige bruggen, fonteinen, watervallen en niet te vergeten Huis Sonsbeek. Niet alleen is dit een heerlijke plek om even te wandelen, ook kan je hier goed picknicken. Dus neem je picknickmand mee en kom genieten in Park Sonsbeek tijdens je stedentrip Arnhem!

Museum Arnhem

Liefhebbers van moderne kunst moeten echt een bezoek brengen aan Museum Arnhem tijdens een stedentrip Arnhem. Museum Arnhem staat vol met realistische kunst uit de 20ste eeuw en hedendaagse sieraden en vormgeving. Dat is niet alles! Het museum heeft daarnaast extra aandacht voor niet-Westerse kunst en werk van vrouwelijke kunstenaars. Middels interactieve tentoonstellingen kom je alles te weten over de hedendaagse kunst.

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Arnhem

360° foto's