9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Stedentrip Brugge

Brugge, het Venetië van het Noorden, wacht op jou! Deze stad is één van de beste bewaarde middeleeuwse steden van Europa. Je vindt er prachtige pleinen, beeldschone kerken en ontdek de stad vanaf de schilderachtige grachten. Voor liefhebbers van chocolade is Brugge helemaal een walhalla! Boek een goedkope stedentrip Brugge en ga terug in de tijd!

dicht-bij-huis/belgie/brugge
{"product_type":"close_to_home","region_id":7,"last_filtered":""}end_last_filter
1
 
voorkeuren aanpassen
Zithoek van Hotel The Peellaert Brugge Centrum – Adults onlyTweepersoonskamer van Hotel The Peellaert Brugge Centrum – Adults onlyTweepersoonskamer van Hotel The Peellaert Brugge Centrum – Adults onlyBadkamer van Hotel The Peellaert Brugge Centrum – Adults onlyVooraanzicht van Hotel The Peellaert Brugge Centrum – Adults onlyReceptie van Hotel The Peellaert Brugge Centrum – Adults onlyOntbijt van Hotel The Peellaert Brugge Centrum – Adults onlyOntbijt van Hotel The Peellaert Brugge Centrum – Adults onlyBar van Hotel The Peellaert Brugge Centrum – Adults onlyZithoek van Hotel The Peellaert Brugge Centrum – Adults onlyZithoek van Hotel The Peellaert Brugge Centrum – Adults onlyZithoek van Hotel The Peellaert Brugge Centrum – Adults onlyWellness van Hotel The Peellaert Brugge Centrum – Adults onlyTerras van Hotel The Peellaert Brugge Centrum – Adults onlyivanaf65,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 1 overnachtingen
- Vertrek vanaf
- Vertrekdatum: 5 April 2021
- Excl.: 9,50 Boekingskosten
- Excl.: 5,- SGR bijdrage

Hotel The Peellaert - Adults only

Belgie / Brugge / Historisch centrum9
  • Op 5 minuten lopen van de Markt
  • Gevestigd in een gerenoveerd herenhuis
  • Verblijf op basis van logies en ontbijt
bekijk vakantie
Kamer van Hotel Academie BruggeKamer van Hotel Academie BruggeKamer van Hotel Academie BruggeKamer van Hotel Academie BruggeKamer van Hotel Academie BruggeKamer van Hotel Academie BruggeKamer van Hotel Academie BruggeBadkamer in een kamer van Hotel Academie BruggeBadkamer in een kamer van Hotel Academie BruggeVooraanzicht van Hotel Academie BruggeEntree van Hotel Academie BruggeBoetieksstijl van Hotel Academie BruggeReceptie van Hotel Academie BruggeLobby van Hotel Academie BruggeGedeelde lounge van Hotel Academie BruggeLounge van Hotel Academie BruggeBar van Hotel Academie BruggeTuin en terras van Hotel Academie BruggeOntbijtbuffet van Hotel Academie BruggeFitnessruimte van Hotel Academie BruggeFitnessruimte van Hotel Academie Bruggeivanaf39,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 1 overnachtingen
- Vertrek vanaf
- Vertrekdatum: 16 Januari 2022
- Excl.: 9,50 Boekingskosten
- Excl.: 5,- SGR bijdrage

Hotel Academie

Belgie / Brugge / Historisch centrum9
  • In een schilderachtig deel van het oude centrum
  • Boetiekhotel met vriendelijk personeel
  • Kies voor logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie
Hotel Martin's BruggeKamer van Hotel Martin's BruggeKamer van Hotel Martin's BruggeKamer van Hotel Martin's BruggeKamer van Hotel Martin's BruggeBadkamer in een kamer van Hotel Martin's BruggeBadkamer in een kamer van Hotel Martin's BruggeReceptie van Hotel Martin's BruggeLoungegedeelte van Hotel Martin's BruggeLoungegedeelte van Hotel Martin's BruggeBar van Hotel Martin's BruggeOntbijtbuffet van Hotel Martin's Bruggeivanaf35,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 1 overnachtingen
- Vertrek vanaf
- Vertrekdatum: 10 Maart 2021
- Excl.: 9,50 Boekingskosten
- Excl.: 5,- SGR bijdrage

Hotel Martin's

Belgie / Brugge / Historisch centrum8
  • In het historisch centrum
  • Boetiekhotel met vriendelijk personeel
  • Kies voor logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie

Hotels in Brugge op de kaart

Bezienswaardigheden Brugge

De Grote Markt

Midden in het historische centrum van Brugge vind je de Grote Markt. Dit is een goede plek om te starten met je stedentrip Brugge. Rond dit plein staan verschillende bezienswaardigheden, waaronder de toren Belfort, het Stadhuis en oude gildehuizen. Maar je kan hier ook hartstikke goed eten en drinken in een van de vele restaurants en cafés met gezellige terrassen. Het plein is volledig verkeersvrij, dus je kan er zonder zorgen rondlopen en iedere woensdag is er een versmarkt.

Een rondvaart

Brugge ligt vol met sfeervolle grachten, waardoor een rondvaart uiteraard niet kan ontbreken tijdens je stedentrip Brugge. Tijdens een rondvaart vaar je langs de mooiste plaatsen van de West-Vlaamse hoofdstad. In ongeveer een halfuur leer je de stad om een hele andere manier kennen. Er zijn verschillende plekken waar je op kan stappen, maar de bekendste zijn de Rode HoedKaai en de Mariastraat. Een rondvaart is de ideale manier om de Brugge te ontdekken!

Toon meer bezienswaardigheden

Het Belfort

Tijdens je stedentrip Brugge kan je niet om de iconische Belfort toren heen. Deze toren is maar liefst 83 meter hoog en staat voor macht, rijkdom en vrijheid. Oorspronkelijk was de toren niet zo hoog, het bovenste gedeelte werd pas in de 15e eeuw toegevoegd. Als je wil, kan je de toren ook beklimmen. Beklim de 366 treden en kom onderweg langs een schatkamer op de tweede verdieping en nog meer interessante dingen. Eenmaal boven geniet je van een schitterend uitzicht over Brugge!

Sint-Salvatorskathedraal

De Sint-Salvatorskathedraal is de oudste parochiekerk van Brugge en behoort tot één van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Het is een indrukwekkend gebouw van zowel de buitenkant als de binnenkant. Een bezoek is dan ook zeker aan te raden tijdens je stedentrip Brugge. Het interieur is zo bijzonder door de middeleeuwse graven met wandschilderingen, een spreekgestoelte en het doksaal met orgel. Daarnaast vind je er ook een uitgebreide collectie Vlaamse schilderkunst uit de 16e- tot 18e-eeuw. 

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Brugge

360° foto's