9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Stedentrip Gent

Boek een goedkope stedentrip Gent en kijk je ogen uit! Gent is een sfeervolle stad met een rijke geschiedenis en dat is nog duidelijk zichtbaar in de binnenstad. Het staat vol met cultuurhistorische gebouwen, musea en een sfeervolle uitgaansleven. Gent is echt een stad voor levensgenieters. Dus waar wacht je nog op? Pak je koffers en kom mee op stedentrip Gent! Bebsy biedt hieronder de voordeligste stedentrip Gent.

dicht-bij-huis/belgie/gent
{"product_type":"close_to_home","region_id":1,"last_filtered":""}end_last_filter
1
 
voorkeuren aanpassen
Exterieur van Hotel Ibis Kathedraal GentTweepersoonskamer in Hotel Ibis Kathedraal GentTweepersoonskamer in Hotel Ibis Kathedraal GentTweepersoonskamer in Hotel Ibis Kathedraal GentBadkamer in een tweepersoonskamer in Hotel Ibis Kathedraal GentLounge van Hotel Ibis Kathedraal GentLounge van Hotel Ibis Kathedraal GentBar van Hotel Ibis Kathedraal GentBar van Hotel Ibis Kathedraal GentOntbijtzaal van Hotel Ibis Kathedraal GentOntbijt van Hotel Ibis Kathedraal GentOntbijt van Hotel Ibis Kathedraal Gentivanaf79,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 2 overnachtingen
- Vertrek vanaf
- Vertrekdatum: 18 April 2021
- Excl.: 9,50 Boekingskosten
- Excl.: 5,- SGR bijdrage

Hotel Ibis Gent Centrum St. Baafs Kathedraal

Belgie / Gent / Gent8
  • In het historische centrum van Gent
  • Comfortabele kamers
  • Kies voor logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie
Gent - Vrouw grachtTweepersoonskamer in Hotel Castelnou Aparthotel GentTweepersoonskamer in Hotel Castelnou Aparthotel GentTweepersoonskamer in Hotel Castelnou Aparthotel GentAppartement in Hotel Castelnou Aparthotel GentAppartement in Hotel Castelnou Aparthotel GentAppartement in Hotel Castelnou Aparthotel GentTerras van Hotel Castelnou Aparthotel GentTerras van Hotel Castelnou Aparthotel GentLobby van Hotel Castelnou Aparthotel GentLounge van Hotel Castelnou Aparthotel GentBar van Hotel Castelnou Aparthotel GentBar van Hotel Castelnou Aparthotel GentRestaurant van Hotel Castelnou Aparthotel GentRestaurant van Hotel Castelnou Aparthotel GentRestaurant van Hotel Castelnou Aparthotel GentOntbijt van Hotel Castelnou Aparthotel GentOntbijt van Hotel Castelnou Aparthotel Gentivanaf105,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 2 overnachtingen
- Vertrek vanaf
- Vertrekdatum: 18 April 2021
- Excl.: 9,50 Boekingskosten
- Excl.: 5,- SGR bijdrage

Aparthotel Castelnou

Belgie / Gent / Gent9
  • Op 10 minuten lopen van het historische centrum
  • Gezellig restaurant en terras
  • Kies voor logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie
Exterieur van Hotel NH Sint Pieters GentTweepersoonskamer in Hotel NH Sint Pieters GentTweepersoonskamer in Hotel NH Sint Pieters GentTweepersoonskamer in Hotel NH Sint Pieters GentTweepersoonskamer in Hotel NH Sint Pieters GentBadkamer van een tweepersoonskamer in Hotel NH Sint Pieters GentBadkamer van een tweepersoonskamer in Hotel NH Sint Pieters GentToiletartikelen in Hotel NH Sint Pieters GentLounge van Hotel NH Sint Pieters GentOntbijtzaal in Hotel NH Sint Pieters GentOntbijtzaal in Hotel NH Sint Pieters Gentivanaf79,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 2 overnachtingen
- Vertrek vanaf
- Vertrekdatum: 11 April 2021
- Excl.: 9,50 Boekingskosten
- Excl.: 5,- SGR bijdrage

Hotel NH Gent Sint Pieters

Belgie / Gent / Gent7
  • Op 7 minuten lopen van het treinstation
  • Comfortabele kamers
  • Kies voor logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie

Hotels in Gent op de kaart

Bezienswaardigheden Gent

Het Gravensteen

Iets wat je echt gezien moet hebben als je in Gent bent, is het Gravensteen. Het Gravensteen is een prachtig kasteel met een rijke geschiedenis. Het is het enige overgebleven middeleeuwse kasteel met een intact verdedigingssysteem. Een bezoek aan het Gravensteen brengt je terug in de tijd naar de tijd van de ridders in de 12e eeuw. Veel plekken in het kasteel zijn toegankelijk voor bezoekers en dat maakt het zo bijzonder! Dus dit wil je zeker niet missen tijdens je stedentrip Gent.

De Sint-Baafskathedraal

De indrukwekkende Sint-Baafskathedraal in Gent vind je op het Sint-Baafsplein in het levendige hart van Gent. Het is de oudste parochiekerk van Gent en gebouwd op de plaats van een kerk uit de 10de eeuw en een romaanse kerk uit de 12de eeuw. Dit zorgt voor een prachtige mengelmoes van bouwstijlen. De grootste trekpleister van deze kathedraal is het schilderij ‘De aanbidding van het Lam Gods'. Dit kunstwerk werd gemaakt in 1432. Het bestaat uit verschillende panelen. Twee panelen werden in 1934 gestolen om de bisschop er mee af te persen. Eén is er uiteindelijk teruggevonden, maar de tweede is nooit teruggekeerd. Het is een bezienswaardigheid met een bijzonder verhaal.

Toon meer bezienswaardigheden

De Korenmarkt

Zin gekregen in gezelligheid met een drankje op het terras? Bezoek dan de Korenmarkt! Hier vind je heel veel verschillende restaurants, terrasjes en historische gebouwen. Het plein ligt midden in het centrum van de stad, tussen de Sint-Niklaaskerk en de Leie. Het plein heette vroeger Koornaard. In de 10e en 11e eeuw werd hier graan verhandeld, vandaar de naam de Korenmarkt. Voor wat gezelligheid tijdens je stedentrip Gent ben je hier aan het juiste adres!

Het Belfort

Tijdens je stedentrip Gent kan je niet om het Belfort heen. Deze indrukwekkende toren van 95 meter hoog staat in het centrum van Gent. Op elke verdieping van het Belfort is een klein museum ingericht. In deze musea worden verschillende thema's uitgelicht. Eenmaal boven aangekomen geniet je van een prachtig uitzicht over Gent. Het is de klim meer dan waard!

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Gent

360° foto's