9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Stedentrip Düsseldorf

Wil jij er even lekker tussenuit naar het buitenland? Denk dan eens aan een stedentrip Düsseldorf! Düsseldorf is een heerlijke stad voor een weekendje of midweekje weg. Vanuit Nederland ben je er namelijk zo! Stap in de auto en rijd in iets meer dan 2 uurtjes vanaf Utrecht naar deze gezellige stad. Düsseldorf staat vooral bekend als winkelstad, maar er is nog veel meer te doen. Wandel door het prachtige oude centrum met bijzondere gebouwen, bezoek de vele musea of strijk neer op een gezellig terrasje. Daarnaast is de stad in de winter het decor van een prachtige kerstmarkt. Het maakt dus niet uit wanneer je gaat, een goedkope stedentrip Düsseldorf is altijd een goed idee!

dicht-bij-huis/duitsland/dusseldorf
{"product_type":"close_to_home","region_id":15,"last_filtered":""}end_last_filter
1
 
voorkeuren aanpassen
Tweepersoonskamer van Hotel Ruby Coco DusseldorfTweepersoonskamer van Hotel Ruby Coco DusseldorfTweepersoonskamer van Hotel Ruby Coco DusseldorfTweepersoonskamer van Hotel Ruby Coco DusseldorfTweepersoonskamer van Hotel Ruby Coco DusseldorfTweepersoonskamer van Hotel Ruby Coco DusseldorfOntbijt van Hotel Ruby Coco DusseldorfOntbijt van Hotel Ruby Coco DusseldorfRestaurant van Hotel Ruby Coco DusseldorfBar van Hotel Ruby Coco DusseldorfTerras van Hotel Ruby Coco DusseldorfTerras van Hotel Ruby Coco DusseldorfZithoek van Hotel Ruby Coco DusseldorfZithoek van Hotel Ruby Coco DusseldorfZithoek van Hotel Ruby Coco DusseldorfZithoek van Hotel Ruby Coco Dusseldorfivanaf99,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 2 overnachtingen
- Vertrek vanaf
- Vertrekdatum: 11 April 2021
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 5,- SGR bijdrage

Hotel Ruby Coco

Duitsland / Dusseldorf / Düsseldorf centrum8
  • Geweldige ligging in hartje Düsseldorf 
  • Moderne en comfortabele kamers 
  • Kies voor logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie
Hotel Residenz in DüsseldorfTweepersoonskamer van Hotel Residenz in DüsseldorfTweepersoonskamer van Hotel Residenz in DüsseldorfTweepersoonskamer van Hotel Residenz in DüsseldorfTweepersoonskamer van Hotel Residenz in DüsseldorfBureau in kamer van Hotel Residenz in DüsseldorfBadkamer van Hotel Residenz in DüsseldorfHotel Residenz in Düsseldorf Hotel Residenz in DüsseldorfGratis koffie en thee op de gang van Hotel Residenz in DüsseldorfEetzaal van Hotel Residenz in DüsseldorfDusseldorf - Straatje grachtivanaf65,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 2 overnachtingen
- Vertrek vanaf
- Vertrekdatum: 18 April 2021
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 5,- SGR bijdrage

Hotel Residenz

Duitsland / Dusseldorf / Düsseldorf7
  • Geweldige ligging in hartje Düsseldorf 
  • Moderne en comfortabele kamers 
  • Kies voor logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie
Tweepersoonskamer van Hotel Leonardo Royal in DüsseldorfTweepersoonskamer van Hotel Leonardo Royal in DüsseldorfTweepersoonskamer van Hotel Leonardo Royal in DüsseldorfTweepersoonskamer van Hotel Leonardo Royal in DüsseldorfTweepersoonskamer van Hotel Leonardo Royal in DüsseldorfBadkamer van Hotel Leonardo Royal in DüsseldorfBadkamer van Hotel Leonardo Royal in DüsseldorfGebouw van Hotel Leonardo Royal in Düsseldorf Gebouw van Hotel Leonardo Royal in DüsseldorfReceptie van Hotel Leonardo Royal in DüsseldorfLobby van Hotel Leonardo Royal in DüsseldorfLobby van Hotel Leonardo Royal in DüsseldorfLobby van Hotel Leonardo Royal in DüsseldorfOntbijtbuffet van Hotel Leonardo Royal in DüsseldorfOntbijt van Hotel Leonardo Royal in DüsseldorfEetzaal van Hotel Leonardo Royal in DüsseldorfFitness van Hotel Leonardo Royal in DüsseldorfEetzaal van Hotel Leonardo Royal in DüsseldorfFitness van Hotel Leonardo Royal in Düsseldorfivanaf85,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 2 overnachtingen
- Vertrek vanaf
- Vertrekdatum: 13 April 2021
- Excl.: 9,50 Boekingskosten
- Excl.: 5,- SGR bijdrage

Hotel Leonardo Royal Düsseldorf

Duitsland / Dusseldorf / Carlstadt8
  • Geweldige ligging ten opzichte van de highlights
  • Prachtig hotel met internationaal restaurant 
  • Kies voor logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie

Hotels in Düsseldorf op de kaart

Bezienswaardigheden Düsseldorf

De Altstadt van Düsseldorf

De Altstadt is het prachtige oude centrum van Düsseldorf. Je komt er echt ogen te kort! Wandel door de kleine straatjes met unieke boetiekjes en gekleurde oude huisjes. Zo proef je echt de rijke historie van deze welgestelde stad. Neem achteraf plaats bij een van de gezellige cafeetjes en restaurants voor een lekker hapje of drankje. Een bezoek aan de Altstadt maakt jouw stedentrip Düsseldorf echt compleet!

De Königsallee

Wil je lekker winkelen tijdens je stedentrip Düsseldorf? Breng dan een bezoek aan de Königsallee. De Königsallee is de bekendste en best bezochte winkelstraat van Düsseldorf. Je vindt er zowat alle exclusieve modemerken bij elkaar. Naast de verschillende modehuizen vind je er ook restaurants, kunstgalerijen, hotels en uiteraard terrasjes. Het is een heerlijke straat om een middagje te spenderen.

Toon meer bezienswaardigheden

De Hofgarten

Om even lekker te ontspannen tijdens je stedentrip Düsseldorf ga je naar de Hofgarten. De Hofgarten is het oudste park van de stad en tevens het groene hart van Düsseldorf. Het park is aangelegd in 1769 en is sindsdien niet meer weg te denken. Zowel locals als toeristen komen hier naartoe om te wandelen, fietsen of picknicken. Ook staan er in het park historische monumenten en moderne sculpturen om te bewonderen.

De St. Lambertus basiliek

De St. Lambertus basiliek is een prachtig historisch gebouw in het hart van Düsseldorf. Het is in de 13e-eeuw gebouwd als dorpskerk. Dit maakt de St. Lambertus basiliek waarschijnlijk het oudste gebouw van de stad. Door de jaren heen is er steeds meer bijgebouwd, verbouwd en gerestaureerd, met als resultaat een zeer indrukwekkend gebouw. De basiliek is gratis te bezoeken tijdens je stedentrip Düsseldorf. Eenmaal binnen vind je verschillende kunstwerken zoals een oud genadebeeld, een monumentaal hoogaltaar, de laatste vier altaren van de Düsseldorfse gilden en een prachtige laatgotische sacramentstoren.

Schloss Benrath

Een van de mooiste bezienswaardigheden van Düsseldorf is zonder twijfel Schloss Benrath. Dit prachtige rococo paleis werd in de 18e eeuw gebouwd in opdracht van de rijke keurvorst Karl Theodor van der Palts. Het kasteel is echt een pareltje en de tuinen eromheen zijn ideaal voor een rustgevende wandeling. Kan jij het geloven dat Karl Theodor er slechts één namiddag heeft vertoefd! Zonde als je het Bebsy vraagt..  In het paleis zit tegenwoordig het Museum voor Europese tuinkunst en het Museum voor Natuurkunde. Ook vind je er een gezellig cafeetje.

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Dusseldorf

360° foto's