9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Stedentrip Keulen

Een stedentrip Keulen is een heel goed idee voor een vakantie dicht bij huis. Keulen staat het meest bekend om haar prachtige Dom. Maar wist je dat de stad nog veel meer te bieden heeft? Wat dacht je van lekker winkelen in de vele winkelstraten, een terrasje pakken aan de Rijn of wandelen door de leukste wijken. Onderweg kom je mooie bezienswaardigheden tegen die het ontdekken meer dan waard zijn. Natuurlijk sluit je de dag goed af in een van de vele lekkere restaurants. Van een goedkope vakantie Keulen kom je zeker voldaan thuis!

dicht-bij-huis/duitsland/keulen
{"product_type":"close_to_home","region_id":16,"last_filtered":""}end_last_filter
1
 
voorkeuren aanpassen
Keulen - Vrouw bij brug en de domEntree van Hotel Mercure Severinshof in KeulenTweepersoonskamer van Hotel Mercure Severinshof in KeulenTweepersoonskamer van Hotel Mercure Severinshof in KeulenBadkamer van een tweepersoonskamer van Hotel Mercure Severinshof in KeulenLobby van Hotel Mercure Severinshof in KeulenReceptie van Hotel Mercure Severinshof in KeulenBar van Hotel Mercure Severinshof in KeulenBar van Hotel Mercure Severinshof in KeulenBar van Hotel Mercure Severinshof in KeulenBar van Hotel Mercure Severinshof in KeulenBar van Hotel Mercure Severinshof in KeulenBar van Hotel Mercure Severinshof in KeulenOntbijtbuffet van Hotel Mercure Severinshof in KeulenRestaurant van Hotel Mercure Severinshof in KeulenRestaurant van Hotel Mercure Severinshof in KeulenRestaurant van Hotel Mercure Severinshof in KeulenTerras van Hotel Mercure Severinshof in KeulenTerras van Hotel Mercure Severinshof in KeulenWellnesscentrum van Hotel Mercure Severinshof in KeulenWellnesscentrum van Hotel Mercure Severinshof in KeulenWellnesscentrum van Hotel Mercure Severinshof in KeulenWellnesscentrum van Hotel Mercure Severinshof in Keulenivanaf85,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 2 overnachtingen
- Vertrek vanaf
- Vertrekdatum: 16 April 2021
- Excl.: 9,50 Boekingskosten
- Excl.: 5,- SGR bijdrage

Hotel Mercure Severinshof

Duitsland / Keulen / Altstadt-Sued8
  • In de populaire wijk Severinsviertel
  • Restaurant en wellnesscentrum
  • Kies voor logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie
Tweepersoonkamer van Hotel Novotel Koln City in KeulenTweepersoonkamer van Hotel Novotel Koln City in KeulenTweepersoonkamer van Hotel Novotel Koln City in KeulenBadkamer van een tweepersoonkamer van Hotel Novotel Koln City in KeulenGebouw van Hotel Novotel Koln City in KeulenEntree van Hotel Novotel Koln City in KeulenLobby van Hotel Novotel Koln City in KeulenReceptie van Hotel Novotel Koln City in KeulenLobby van Hotel Novotel Koln City in KeulenLobby van Hotel Novotel Koln City in KeulenLobby van Hotel Novotel Koln City in KeulenBar van Hotel Novotel Koln City in KeulenBar van Hotel Novotel Koln City in KeulenRestaurant van Hotel Novotel Koln City in KeulenRestaurant van Hotel Novotel Koln City in KeulenTerras van Hotel Novotel Koln City in KeulenWellness van Hotel Novotel Koln City in KeulenWellness van Hotel Novotel Koln City in Keulenivanaf85,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 2 overnachtingen
- Vertrek vanaf
- Vertrekdatum: 16 April 2021
- Excl.: 9,50 Boekingskosten
- Excl.: 5,- SGR bijdrage

Hotel Novotel Koln City

Duitsland / Keulen / Altstadt-Sued8
  • Heerlijk uitvalsbasis aan de Rijn
  • Restaurant met heerlijke tuin
  • Kies voor logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie
Restaurant van Hotel Maritim Cologne in KeulenTweepersoonskamer van Hotel Maritim Cologne in KeulenTweepersoonskamer van Hotel Maritim Cologne in KeulenTweepersoonskamer van Hotel Maritim Cologne in KeulenBadkamer van een tweepersoonskamer van Hotel Maritim Cologne in KeulenGebouw van Hotel Maritim Cologne in KeulenGebouw van Hotel Maritim Cologne in KeulenHal van Hotel Maritim Cologne in KeulenRestaurant van Hotel Maritim Cologne in KeulenRestaurant van Hotel Maritim Cologne in KeulenRestaurant van Hotel Maritim Cologne in KeulenRestaurant van Hotel Maritim Cologne in KeulenRestaurant van Hotel Maritim Cologne in KeulenRestaurant van Hotel Maritim Cologne in KeulenBar van Hotel Maritim Cologne in KeulenBinnenzwembad van Hotel Maritim Cologne in KeulenKeulen - Dom in de herfstivanaf89,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 2 overnachtingen
- Vertrek vanaf
- Vertrekdatum: 14 April 2021
- Excl.: 9,50 Boekingskosten
- Excl.: 5,- SGR bijdrage

Hotel Maritim Cologne

Duitsland / Keulen / Altstadt-Sued8
  • Op 10 minuten lopen van de Dom van Keulen
  • Meerdere restaurants en bars
  • Kies voor logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie

Hotels in Keulen op de kaart

Bezienswaardigheden Keulen

De Dom van Keulen

Een stedentrip Keulen is niet compleet zonder een bezoek gebracht te hebben aan de Dom van Keulen. Met zijn 157 meter hoogte is de Dom hét icoon van de stad. Het gebouw heeft een waanzinnige architectuur en bijzondere glas-in-loodramen uit de 14e en 16e eeuw. Zowel de binnenkant als de buitenkant zijn het bekijken meer dan waard. Niet zo gek dus dat de Dom al sinds 1996 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bezoek de Dom en ontdek het zelf!

De Altstadt

In de historische wijk Altstadt kom je ogen te kort! Het is het oude centrum van de stad en staat vol met prachtige bezienswaardigheden. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn de eeuwenoude Grote Sint-Martinuskerk en de Fischmarkt met de kleurrijke huisjes genaamd Stapelhäusers. In deze huizen werd vroeger vis opgeslagen, waardoor er erg naar vis rook. Mensen die de stad bezochten konden soms de geur niet meer aan. Gelukkig zitten er tegenwoordig gezellige restaurants en cafés in. Dat was het einde van de vislucht!

Toon meer bezienswaardigheden

Kabelbaan over de Rijn

Wil je genieten van een prachtig uitzicht over Keulen? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan de Kabelbaan over de Rijn tijdens je stedentrip Keulen. Deze kabelbaan wordt al sinds de jaren 50 gebruikt en brengt je van de ene kant van de rivier de Rijn naar de andere kant. Vanuit de kabelbaan heb je een uniek uitzicht over de binnenstad en de Dom van Keulen! Zeker in de zomermaanden of de avonden heb je een betoverend uitzicht. Het ritje duurt 6 minuten en je hebt al een kaartje vanaf €4,80.

De wijk Belgisch Viertel

De wijk Belgisch Viertel is zonder twijfel één van de leukste wijken van Keulen. Het is een hippe wijk met moderne elementen. Het kloppende hart van de wijk is het gezellige plein Brüsseler Platz. Vanuit hier loop je zo alle straten, vernoemd naar Belgische steden zoals Antwerpen, Gent en Brussel, in. Je vindt er de hipste cafés, eigentijdse restaurants met de laatste food trends, kleine boetiekjes en vintage winkeltjes. Het is een heerlijke wijk om te ontdekken tijdens een stedentrip Keulen!

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Keulen

360° foto's