9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Stedentrip Groningen

Er gaat niets boven Groningen! Dat zeggen ze in Groningen en daar is Bebsy het wel mee eens. Tijdens een stedentrip Groningen ontdek je tientallen musea, sfeervolle grachten, unieke hofjes en natuurlijk veel hippe barretjes en restaurants. Het is niet voor niets een van de leukste studentensteden van Nederland! Daarnaast combineer je een bezoek aan deze stad eenvoudig met natuur, dus wat wil je nog meer? Boek nu een goedkope stedentrip Groningen bij Bebsy en ontdek het zelf!

dicht-bij-huis/nederland/groningen
{"product_type":"close_to_home","region_id":80,"last_filtered":""}end_last_filter
1
 
voorkeuren aanpassen
Slaapkamer van Mercure City Groningen Martiniplaza HotelSlaapkamer van Mercure City Groningen Martiniplaza HotelSlaapkamer van Mercure City Groningen Martiniplaza HotelBadkamer van Mercure City Groningen Martiniplaza HotelBadkamer van Mercure City Groningen Martiniplaza HotelVoorkant van Mercure City Groningen Martiniplaza HotelVoorkant van Mercure City Groningen Martiniplaza HotelReceptie van Mercure City Groningen Martiniplaza HotelReceptie van Mercure City Groningen Martiniplaza HotelReceptie van Mercure City Groningen Martiniplaza HotelRestaurant van Mercure City Groningen Martiniplaza HotelRestaurant van Mercure City Groningen Martiniplaza HotelBar van Mercure City Groningen Martiniplaza HotelBar van Mercure City Groningen Martiniplaza Hotelivanaf69,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 2 overnachtingen
- Vertrek vanaf
- Vertrekdatum: 1 November 2021
- Excl.: 9,50 Boekingskosten
- Excl.: 5,- SGR bijdrage

Hotel Mercure Groningen Martiniplaza

Nederland / Groningen / Groningen8
 • Naast het evenementencentrum Martiniplaza
 • Restaurant met Franse en internationale gerechten
 • Kies voor logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie
Gronigen - GrachtTweepersoonskamer van City Hotel Groningen in Groningen Tweepersoonskamer van City Hotel Groningen in GroningenTweepersoonskamer van City Hotel Groningen in GroningenBadkamer van City Hotel Groningen in GroningenBadkamer van City Hotel Groningen in GroningenGebouw van City Hotel Groningen in GroningenReceptie van City Hotel Groningen in GroningenBar van City Hotel Groningen in GroningenEetzaal van City Hotel Groningen in GroningenOntbijt van Hotel City Groningen in Groningen Ligbedden bij de sauna van City Hotel Groningen in GroningenSauna van City Hotel Groningen in GroningenTurks stoombad van City Hotel Groningen in GroningenFitnessruimte van City Hotel Groningen in Groningenivanaf85,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 2 overnachtingen
- Vertrek vanaf
- Vertrekdatum: 11 April 2021
- Excl.: 9,50 Boekingskosten
- Excl.: 5,- SGR bijdrage

Hotel City Groningen

Nederland / Groningen / Groningen 8
 • In het centrum op 6 minuten van de Martinitoren 
 • Modern en huiselijk verblijf
 • Kies voor logies of logies en ontbijt
  bekijk vakantie
  Groningen - Gracht met MartinitorenLounge van Hotel NH Groningen De Ville in GroningenTweepersoosnkamer van Hotel NH Groningen De Ville in GroningenTweepersoonskamer van Hotel NH Groningen De Ville in GroningenTweepersoonskamer van Hotel NH Groningen De Ville in GroningenTweepersoonskamer van Hotel NH Groningen De Ville in GroningenTweepersoonskamer van Hotel NH Groningen De Ville in GroningenBadkamer van Hotel NH Groningen De Ville in GroningenBadkamer van Hotel NH Groningen De Ville in GroningenToiletartikelen van Hotel NH Groningen De Ville in GroningenGebouw van Hotel NH Groningen De Ville in GroningenReceptie van Hotel NH Groningen De Ville in GroningenOntbijtbuffet van Hotel NH Groningen De Ville in GroningenTuinkamer van Hotel NH Groningen De Ville in GroningenRestaurant De Bistro van Hotel NH Groningen De Ville in Groningenivanaf85,-Prijs p.p. op basis van:
  - 2 personen
  - 2 overnachtingen
  - Vertrek vanaf
  - Vertrekdatum: 1 Juli 2021
  - Excl.: 9,50 Boekingskosten
  - Excl.: 5,- SGR bijdrage

  Hotel NH Groningen de Ville

  Nederland / Groningen / Binnenstad Groningen8
  • In één van de mooiste straten van Groningen
  • Heerlijk hotel met eigen restaurant
  • Kies voor logies of logies en ontbijt
   bekijk vakantie

   Hotels in Groningen op de kaart

   Bezienswaardigheden Groningen

   De Martinitoren

   De Martinitoren is letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van je stedentrip Groningen. Deze bijna 100 meter hoge toren is te zien vanuit de hele stad. Klim omhoog voor een stukje tastbare geschiedenis en een fantastisch uitzicht. Je moet er wel wat voor over hebben, je bereikt de top namelijk alleen door de 300 traptreden te trotseren. Onderweg kom je langs verschillende uitkijkpunten, de indrukwekkende uurwerkzolder en smalle gangetjes. Uiteindelijk word je rijkelijk beloond met een 360 graden uitzicht over de stad. Wauw!

   Het Groninger Museum

   Wanneer je op stedentrip Groningen bent, kan je er bijna niet omheen: Het Groninger Museum. Het kleurrijke en gewaagde gebouw is ontworpen door de Italiaan Alessandro Mendini in samenwerking met De Luchi, Starck en Coop Himmelblau. De creativiteit spat ervanaf! Niet alleen vanbuiten, maar ook vanbinnen. Binnen vind je unieke tentoonstellingen over schilderkunst, design, fotografie, mode, installaties, toegepaste kunst, erfgoed en archeologie. Deze onderwerpen worden op een vernieuwende en prikkelende manier gepresenteerd, wat de ervaring helemaal compleet maakt!

   Toon meer bezienswaardigheden

   De Prinsentuin

   De Prinsentuin is echt een oase van rust in het hart van Groningen. Deze tuin is aangelegd in 1594 voor de prinsen van Nassau. Wanneer je de tuin binnentreedt tijdens je stedentrip Groningen lijkt het net of je in een hele andere wereld bent. Wandel langs de prachtige rozentuin, kruidentuin en unieke loofgangen net zoals de prinsen dat vroeger deden. Ook is het mogelijk om te genieten van een lekker kopje thee van de theeschenkerij. Je zult niet de eerste zijn die hier de tijd compleet vergeet!

   Zoutkamp

   Wil jij tijdens je stedentrip Groningen even genieten van rust en natuur? Breng dan een bezoek aan Zoutkamp. Dit authentieke vissersdorpje ligt op een klein halfuurtje rijden van Groningen en is een bezoek meer dan waard. In dit dorpje werd vroeger zout gewonnen op het buitendijkse zoutveen. Vandaar ook de naam Zoutkamp. Maak een wandeling door de oude haven, ga naar de Rijksbetonningsloods of breng een bezoek aan het Visserijmuseum. Natuurlijk mag een lekker visje ook niet ontbreken! Wil je extra ontspannen? Combineer Zoutkamp dan met een bezoek aan het Nationaal Park Lauwersmeer.

   Weer & klimaat

   Gemiddelden voor Groningen

   360° foto's