9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Stedentrip Rotterdam

Ben jij op zoek naar een stedentrip in eigen land? Dan is een goedkope stedentrip Rotterdam een goed idee! Rotterdam is onlangs uitgeroepen tot één van de meest opwindende steden van Nederland en dat is niet voor niets. Tijdens een citytrip Rotterdam zul jij je namelijk geen moment vervelen! Bekijk de mooiste skylines van Nederland, bezoek interessante musea, strijk neer in geweldige restaurants of ga shoppen tot je erbij neervalt. Zoals je ziet is Rotterdam de perfecte stad voor een weekendje weg!

Hotels in Rotterdam op de kaart

Bezienswaardigheden Rotterdam

De Euromast

De Euromast in Rotterdam, wie kent hem niet? Dit is de hoogste uitkijktoren van Nederland en zeker een bezoek waard tijdens je stedentrip Rotterdam. De toren is maar liefst 185 meter hoog en vanaf boven heb je een schitterend uitzicht over de stad. Bij helder weer is het zelfs mogelijk om Antwerpen en Den Haag te zien liggen! Naast een prachtig uitzicht, zit er boven in de toren ook een restaurant waar je geniet van een lekkere maaltijd. De Euromast wordt letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van je stedentrip Rotterdam!

De Markthal

Foodies opgelet! Als jij van lekker eten houdt dan moet je echt langs de Markthal tijdens je stedentrip Rotterdam. Beneden vind je allemaal kraampjes met versgebakken brood, lekkere groente en fruit, lokale specialiteiten en nog veel meer. Voor een lekkere maaltijd ga je naar boven. Daar vind je allemaal lekkere restaurantjes. Spaans, Italiaans, sushi of Grieks, het is er allemaal! Het wordt echt genieten in de Markthal!

Toon meer bezienswaardigheden

Maritiem Museum

Als je op stedentrip gaat naar een havenstad als Rotterdam, is het natuurlijk leuk om meer over de haven en scheepvaart te weten te komen. Dat kan in het Maritiem Museum! In dit museum leer je alles over het verleden van de scheepvaart op een eigentijdse manier. Luister naar boeiende verhalen, bewonder topstukken en bezoek historische schepen. Tijdens een bezoek aan dit museum kom je erachter hoe de wereldhaven Rotterdam is begonnen.

Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp is een prachtige dierentuin in het centrum van Rotterdam. Het is een van de oudste en meest bezochte dierentuinen van Nederland. Dat snapt Bebsy wel, het is namelijk een erg mooie dierentuin! Het heeft een groot aquarium met tunnel en haaien, een prachtige Aziatische tuin en een mooie vlindertuin. De dierentuin is per continent ingedeeld en dat zie je overal in terug. In Diergaarde Blijdorp maak je op een respectvolle manier kennis met dieren in een omgeving die recht doet aan hun natuurlijk gedrag en het dierenwelzijn. Het is de perfecte plek om geïnspireerd te worden en met liefde en respect kennis te maken met de natuur.

Het Witte Huis

Wil jij altijd al eens naar het Witte Huis? Ga dan op stedentrip naar Rotterdam! Oké, het is misschien niet hét Witte Huis zoals in Amerika, maar wel heel bijzonder. Dit gebouw was vroeger het hoogste kantoorgebouw van Europa en is geïnspireerd op het Witte Huis. Dit zie je terug in de witte stenen met prachtige versieringen. Gelukkig kunnen we het nog zien, want het Witte Huis is een van de weinige gebouwen in het stadscentrum van Rotterdam dat het bombardement van Rotterdam heeft overleefd.

Het Museum Boijmans van Beuningen

Het Museum Boijmans van Beuningen is zonder twijfel een van de bekendste musea van Nederland. Het is gevestigd in een geweldig pand uit de jaren 30. Oorspronkelijk bestond de vaste collectie uit de privécollecties van jurist Boijmans en havenbaron Van Beuningen. Ondertussen zijn er nog meer kunststukken bij gekomen en vind je er kunst uit de Middeleeuwen tot vroegmoderne werken. Echt bijzonder om te bewonderen tijdens een stedentrip Rotterdam!

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Rotterdam

360° foto's