9,0
Winnaar 2018
Veilig betalen via

Stedentrip Moskou

Een stedentrip Moskou belooft echt een bijzondere ervaring te worden. Deze betoverende stad staat vol met unieke en prachtige gebouwen uit de tijd van de Sovjet Unie. Bezoek de wonderschone paleizen, kerken, kathedralen en talloze musea. Zo kom je alles te weten over de rijke historie van deze stad. Maar dat is niet alles. Moskou is namelijk ook hartstikke bruisend en modern. Je zult tijd te kort komen met al dat moois! Een goedkope stedentrip Moskou zal je echt verrassen. 

stedentrip/rusland/moskou
{"product_type":"city_trip","region_id":236,"last_filtered":""}end_last_filter
1
 
voorkeuren aanpassen
Gebouw van Hotel Matreshka in MoskouTweepersoonskamer van Hotel Matreshka in MoskouTweepersoonskamer van Hotel Matreshka in MoskouTweepersoonskamer van Hotel Matreshka in MoskouBadkamer van een tweepersoonskamer van Hotel Matreshka in MoskouReceptie van Hotel Matreshka in MoskouOntbijtzaal van Hotel Matreshka in MoskouOntbijtbuffet van Hotel Matreshka in MoskouRestaurant van Hotel Matreshka in MoskouRestaurant van Hotel Matreshka in MoskouTerras van Hotel Matreshka in Moskouivanaf335,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 2 overnachtingen
- Vertrek vanaf Zaventem
- Vertrekdatum: 28 Maart 2021
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel Matreshka

Rusland / Moskou / Moskou6+
  • Op 900 meter van van het Kremlin
  • Klassieke inrichting
  • Kies voor logies en logies en ontbijt
bekijk vakantie
Tweepersoonskamer van Hotel Maxima Panorama in MoskouTweepersoonskamer van Hotel Maxima Panorama in MoskouTweepersoonskamer van Hotel Maxima Panorama in MoskouBadkamer van een tweepersoonskamer van Hotel Maxima Panorama in MoskouGebouw van Hotel Maxima Panorama in MoskouReceptie van Hotel Maxima Panorama in MoskouLobby bar van Hotel Maxima Panorama in MoskouRestairant van Hotel Maxima Panorama in MoskouZithoek van Hotel Maxima Panorama in MoskouInternethoek van Hotel Maxima Panorama in Moskouivanaf355,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 2 overnachtingen
- Vertrek vanaf Zaventem
- Vertrekdatum: 28 Maart 2021
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel Maxima Panorama

Rusland / Moskou / Danilovsky8+
  • Direct naast het metrostation Avtozavodskaya 
  • Heerlijk restaurant en bar
  • Kies voor logies, logies en ontbijt of halfpension
bekijk vakantie
Restaurant van Hotel Garden Ring in MoskouTweepersoonskamer van Hotel Garden Ring in MoskouTweepersoonskamer van Hotel Garden Ring in MoskouTweepersoonskamer van Hotel Garden Ring in MoskouBadkamer van een tweepersoonskamer van Hotel Garden Ring in MoskouGebouw van Hotel Garden Ring in MoskouGebouw van Hotel Garden Ring in MoskouLobby van Hotel Garden Ring in MoskouLiften van Hotel Garden Ring in MoskouReceptie van Hotel Garden Ring in MoskouBar van Hotel Garden Ring in MoskouBar van Hotel Garden Ring in MoskouBar van Hotel Garden Ring in MoskouBuffet van Hotel Garden Ring in MoskouBuffet van Hotel Garden Ring in MoskouBinnenzwembad van Hotel Garden Ring in MoskouSauna van Hotel Garden Ring in MoskouStoomkamer van Hotel Garden Ring in MoskouStoomkamer van Hotel Garden Ring in MoskouMassagesalon van Hotel Garden Ring in Moskouivanaf365,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 2 overnachtingen
- Vertrek vanaf Amsterdam
- Vertrekdatum: 5 December 2020
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel Garden Ring

Rusland / Moskou / Meshchansky9+
  • In het centrum van Moskou
  • Heerlijk binnenzwembad en wellnesscentrum
  • Kies voor logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie

Hotels in Moskou op de kaart

INSPIRATIE #BEBSY

Bezienswaardigheden Moskou

Basiliuskathedraal

De Basiliuskathedraal is het symbool van Moskou en dé blikvanger van het Rode Plein. Deze kathedraal is misschien wat apart door de wirwar van koepels en torentjes, maar dat maakt het echt prachtig. De acht oogverblindende kapellen zijn een eerbetoon aan de veldtocht van Ivan de Verschrikkelijke tegen de Mongolen. 

Metro

De metro in Moskou is zonder twijfel de mooiste ter wereld. Het is dan ook een grote aanrader om gebruik te maken van de metro tijdens je stedentrip Moskou. De metro werd gebouwd door Stalin in de jaren '30 en '40. De haltes zijn net kleine paleizen met kroonluchters, marmer en mozaïeken. Echt bijzonder!

Toon meer bezienswaardigheden

Nationaal Historisch Museum

In het Nationaal Historisch Museum leer je alles over de Russische geschiedenis. Met zo'n rijke geschiedenis is dat zeer interessant! Bekijk verschillende voorwerpen uit de hele geschiedeis van Rusland. Naast kunstwerken aanschouw je hier ook huishoudelijke artikelen en wapens. Er is van alles! Naast de indrukwekkende collecties is het gebouw zelf ook de moeite waard. Dit gebouw van donkerrode bakstenen is echt prachtig versierd.

Bolsjojtheater

Voor een spectaculaire opera- en balletopvoering tijdens je stedentrip Moskou ga je naar het Bolsjojtheater. Maar dat is niet alles. Het gebouw zelf is namelijk ook prachtig! Het gebouw is rijkelijk versierd, met onder andere verschillende beeldhouwwerken. In de grote zaal komen al 200 jaar lang bezoekers om de kunst te aanschouwen. Er kunnen maar liefst 2.500 personen in de zaal. Hier kijk je je ogen echt uit!

Christus Verlosserkathedraal

Aan de rivier de Moskva ligt de imposante Christus Verlosserkathedraal. Deze kathedraal is de grootste Russisch-Orthodoxe kerk van de wereld én de hoogste orthodoxe kerk ter wereld. Naast de grootte, valt de Christus Verlosserkathedraal ook op vanwege de opvallende witte voorkant en de glinsterde koepels. De kathedraal is pas in 2000 afgebouwd en daardoor vrij nieuw. Het is een kopie van de 19e-eeuwse neo-Byzantijnse kerk die Stalin heeft opgeblazen om ruimte te maken voor het Paleis van de Sovjets. Dit idee is nooit uitgevoerd, dus na de val van de Sovjet-Unie is de kathedraal weer opnieuw opgebouwd.

Mausoleum van Lenin

Het Mausoleum ligt aan het Rode Plein in het centrum van Moskou. Hier ligt het lichaam van de eerste leider van Rusland, Vladimir IIjitsj Lenin. Het is een zeer indrukwekkend gezicht! In tegenstelling tot de andere gebouwen aan dit Rode Plein is het Mausoleum van Lenin sober. Toch is het Mausoleum van Lenin zeker een bezoek waard tijdens een stedentrip Moskou.

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Moskou

360° foto's